24

BGN

преди 4 години

Вчера ме тестваха с такова чудо в колата, на вън 34 градуса, онова ме изкара с висока температура, че така, един няма да влезе в албена, освен ако не е набримчил климатика на 16

23

1-n

преди 4 години

викам духаст...под вода

22

Sevda from Sweden

преди 4 години

Верно ли е толкова зле южното черноморие както казват българите ? Много сте зле ако е така. Северното е в пъти по добро.

21

Ванката

преди 4 години

Че то и от слънчево изгаряне се вдига лека температура. Няма да им стигнат изолаторите за всички препечени...

20

до 2

преди 4 години

не е само там така - никой нищо не спазва вече :( дисциплина 0. Ще берем ядове...

19

Анонимен

преди 4 години

Сезон на морто от 01.07 до 30.08 (неделя), като ще има хора само от петък вечерта до неделя следобяд. Няма кой да им стои вече с по седмица-две на тези. Те ти Гърция с вили до плажа за 100 евро нощувката с две спални. Черноморието приключи.

18

Анонимен

преди 4 години

Точно в Поморие българи май няма, по-скоро хиляди руснаци. Тоест, и то ще си остане празно това лято. А тия в Албена може и да си отварят, няма проблеми. Въпросът е за кого?

17

Анонимен

преди 4 години

Това с температурата ме забавлява от самото начало. До сега не сме вдигали темп. от милион други неща, това са същите, които досега бяха безсмъртни и с появата на новата настинка, започнаха да умират хора. До скоро беше пълно по улиците с 400 500 годишни младежи, а болести имаше само в учебниците по медицина. Интересно, досега не чистиха ли с препарати особено санитарните възли.

16

Анонимен

преди 4 години

Много трудно бих се излъгал да отида в Албена отново, 90% от персоналът там е без квалификация, от ромски произход или някакви деца които за първи път работят.Всички от които събрани от близките села. По-добре без море ако ще е Албена.

15

Анонимен

преди 4 години

В Албена само хотел фламинго става...

14

Анонимен

преди 4 години

Цените по тези курорти от години не са за българи,а камо ли сега в започващата рецесия!

13

Сашо Костов

преди 4 години

До ДаКакви дезинфектанти, те ли ще ги произвеждат - 30 лв. е литъра, не излиза сметката? Сигурно само спирт ще има в шишетата и ще изгори кожата.

12

Спокоен

преди 4 години

Чакайте ме, идвам! :)))) Сега сериозно, Черна Гора ми е на 15 часа път. Вярно, път си е, но пък са такива красоти! Хотел, плаж, изобщо разходи ми излизат около 4 пъти по евтино от българското море, пълно с .... многочовешки изходен материал. Тц, не ме чакайте в Албена точно :)))

11

Пенка Стоева

преди 4 години

До УжасНяма да се правят изследвания, това е уловката и съответно няма как да има карантина. Как си представяте к.к. Албена да открие лаборатория, да назначи персонал, който да изследва, да закупят тестове - те в болниците нямат тестове? Мерките ги има записани само на хартия, колкото да кажат, че ето на готови сме за сезона, чужденци идвайте с пачките пари. Бедните българи другия път.

10

няма да я бъде!

преди 4 години

До УжасНяма да го върнете туризма! Рекъл е Бог! Всеки у дома си с Интернет!

9

Сашо Костов

преди 4 години

Заразата ще изчезне в жегата, и ще може свободно да се плажува. Какво пречи да направят FB на 50 лв. и да напълним хотелите, вместо да идват от не знам си от къде и какви бараби, че и по 35 евро на седалка субсидия да осигуряват? Кой може в днешно време да си позволи 100 - 150 лв. на човек за нощувка, за тези пари спокойно може да се отиде до Турция, Египет, Тунис и Гърция. Докато не глътнат вода тези хотелиери, няма да им уврат кратуните.

8

Ужас

преди 4 години

И кой ще отиде на море точно сега? Каква почивка ще е това? Мерене на температура, да не се сяда нормално да се пие кафе и бира, няма да работят баровете, на плажа не се знае какво ще е... мерси... А ако намерят 1-2 болни от гостите или персонала? Тестове, карантини, изолация... Или ако пък не се спазва нищо, още по-голяма възможност да се намерят болни... Ще се чака да се види кое как ще е, но този сезон няма да стане както го мислят, нито чужденци ще дойдат.

7

Анонимен

преди 4 години

Мхм, значи ако изпердаша едно кило червено вино и искам да вляза в хотел, то ако температурата ми се е покачила от него на 37, 2 градуса няма да ме пуснат в хотела , а ще ме натикат в изолатор! Муахахаха....

6

123

преди 4 години

На рецепция, в стаята или плажа ок, ама в ресторантите как ще е ??

5

джави

преди 4 години

Дано фалират Албена-много ще се зарадвам.