13

Ha

преди 4 години

Чувал съм от сервитьори, че изкарват доста добри пари на ден. За качеството на обслужване изобщо не ми се коментира, тъй като не съм виждал по-лошо в никоя друга държава в Европа. Намалението на ДДС изобщо не съм сигурен, че ще се отрази в цените към крайните клиенти, а дори напротив - ще се прибере от ресторантьорите. В крайна сметка има и други бизнеси, които страдат и те също могат да поискат намаление за тях.

12

Анонимен

преди 4 години

samo virusi za tiah...

11

Анонимен

преди 4 години

Бойко опраскай ги с 30% ДДС за назидание тия мошеници!

10

Реалната

преди 4 години

За ресторанти с 5% ДДС за учебници на децата 20% ДДС.За децата 50 стотинки за закуска от който реални са едва 20 стотинки.За бърза помощ минимални заплати.За ресторантите огромни печалби и пълна мръсотия в кухните им.Питиетата ментаци от цар киро.В хотелите пълна мръсотия и непоносими цени.За артисти и чалгаджиики помощ а за хората който са построили тази държава по 100 евро пенсии който с най неклалифицирания труд в Европа се изкарват за един Еее, това държава ли е?

9

О

преди 4 години

Явно доста силно лоби пълно с мутри, пари хвърлени на вятъра отдавна те работят в сивата икономика, разберете туристи няма да има , наПодкрепете за селското стопанство и индустриална зона Пловдив те ще ни изведат от крикризата

8

1

преди 4 години

Няма по- нагли от ресторантьори и хотелиерите. Точно те внасят най- малко данъци и осигуряват персонала на 4часа на минимална заплата. Пълни данъчни ревизии за тях трябва, а не намаляване на ДДС.

7

българин

преди 4 години

А нищо да не плащат Искат ли? То бива наглост!И без това 40 процента нищо не плащат!

6

Анонимен

преди 4 години

ДДС е косвен данък и е за сметка на потребителя, та в тая връзка някак си не много справедливо ми се вижда, някой мутробизнесмен да плаща 5 % ДДС като води любовницата си в хотел, а един пенсионер 20 % ДДС за жизненоважните му лекарства

5

Бау

преди 4 години

Е не гърбете държавата де ... Достатъчно изстрада ... То да не е мандра.

4

Ельоменат

преди 4 години

А обикновенния човек ще плаща 20 процента ДДС в магазините. Мислят само за собствените си бизнеси тези крадци.

3

Анонимен

преди 4 години

Ако им намалят ДДС-то, дали ще намалят цените в заведенията си?Или 15-те% разлика от досегашното ДДС ще е бакшиш за собственика?

2

Обир

преди 4 години

ДДСто пълни хазната. По-ниски данъци съответно по-малки приходи в държавата.Ако намалят за едни ще трябва да увеличат ДДС за други. Искаме ли европейско развитие или искаме мутренско?

1

Анонимен

преди 4 години

аз съм против, докато бранша е с най-ниска средна работна заплата в България, не вижда основания за каквито и да е привилегии