40

доц.Мангъров

преди 4 години

За тези, на които все още не им е ясно. 80% от заразените в Швеция са от Сомалия,Афганистан,Сирия,***.стан и т.н.,които живеят в гетата и не знаят що е то хигиена. 10% са от старческите домове и едва 10% са заразени от населението без да са налагани ограничения.

39

Анонимен

преди 4 години

Смъртността се определя като броя на починалите разделени на броя на заразените и за Швеция е 12,3 %. Дори реално заразените да са три пъти повече смъртността ще е 4,1 %. Накрая като се сравни статистиката за починалите в Швеция през последните месеци и предишни години, ще се види, че реално смъртността е по-висока

38

Анонимен

преди 4 години

До Д 48"Проценте, 328 на млн. е 0.000328%" ?!?!?Ашкулсун бе "математика".Осми клас завърши ли или ти подариха диплУмЪтЪ ???П.П. 328 *** милион е 0.0328%, смешникоооо!!

37

Анонимен

преди 4 години

Много интересна статия ,браво!А,защо не напишете същата възхитителна статия и за Беларус? Май няма начин това да стане ,а непременно ще трябва да е критична пълна с коментари на изтерзани жители на диктаторският режим!

36

Статистика

преди 4 години

Ако ви е интересно може да потърсите статистика от техния НСИ и ще видите доста забалежително по-висока свъртност в Швеция от март насам в сравнение с миналата година, за тези, които казват, че те там си умират по принцип.

35

от анонимен 50 до 33

преди 4 години

До Анонимен Моля за извинение,но Вие така ме подразнихте,че си позволих да Ви обидя. Простете ми,не съм такъв *** както съм се изразила в писанията си.

34

Д

преди 4 години

Проценте, 328 на млн. е 0.000328%! Защо ли, на никой не му изнася да напише каква висока смъртност!? Щом това е висока колко % е ниската!?

33

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези измислени статии!!!! Поне питайте някой местен или някой българин там!!! Да няма задължително затваряне на ресторанти, НООО поне половината са затворили заради ниските обороти, хората не ходят както преди, училища за над 7 клас (или 5ти беше) СА ЗАТВОРЕНИ, университете СЪЩО!!! В моловете и кината няма никойДа градините функционират със сума ограничения и с не повече от 30% от капацитета.... И сега официалната статистика, швеция спрямо съседите е с 12-15 ПЪТИ повече смъртност...ПЪТИ!

32

Анонимен

преди 4 години

Току-що прочетох че Швеция сменят политиката относно вируса поради многото жертви и преценката че настоящите ограничения НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ !!Така че по-полека с хвалбите !!Отделно, все още сме в самото начало на пандемията и пилците ще ги броим наесен ама 2021 !!

31

Анонимен

преди 4 години

Не стават за никакъв пример. И не само те. Няма и да обяснявам защо. Който са му по сърце, да споделя техните ценности. Освободи се достатъчно място, за малцината привърженици на техните обществени взаимодействия. За мен са безсъвестно безчувствени биологични подобия на хора.

30

Анонимен

преди 4 години

В Швеция смъртността от Ковид-19 е една от най-високите в света. Към момента е 328 починали на 1 милион население. Това ли ни е примера?

29

Преял Гербав

преди 4 години

Чакайте бе!Защо разпространявате фалшиви новини?! Бойко рече, че там са много по-зле от назе тука е.

28

Д

преди 4 години

Странно. Половината тук знаят да пишат, а не са учили елементарно смятане. Я някой да каже 3000 колко % е на 10млн., и после да тича да погребва Швеция!

27

Анонимен

преди 4 години

Ами то и при нас сега е същото.

26

Анонимен

преди 4 години

СЗО от начало ги критикува, сега за пример ги дават. СЗО не знаят и те вече какво изказване да направят.

25

Какъв пример ?!

преди 4 години

Чак пък за пример ! При подобно население като България имат 27 000 заразени и 3300 смъртни случаи !!! В България смъртността е 40 пъти по-малка !

24

Тъпомер

преди 4 години

Ех зомбита и заболели от Стокхолмския синдром,голяма карикатура сте,ако си мислите че сте големи радетели и загрижени за някого(освен за дивана),то немам думи за вас,

23

Анонимен

преди 4 години

То ва беше психо експеримент световна конспирация която още държи изкуфели дъртаци като ананиев и и други феодални старчета

22

Анонимен

преди 4 години

До Bara bra, tack! "Tам 3000 човека по принцип си умират на ден"... и за годината измира 1/10 от населението :D :D :D :D :D :D

21

Анонимен

преди 4 години

абе вие не разбрахте ли че ББ е несменяем и трябва да управлява още поне 10 години за да оправи България.