9

Кур доКоленко

преди 3 години

Артиските фануса артистите на къра. И двете групи без пари

8

х

преди 3 години

Сигурно и цигарка ще запалиш

7

Надя

преди 3 години

До българинХа ,ха мултака пак се почви .

6

2233

преди 3 години

Ще лази ,ще ближе и даже ще цвили ,само и само да не изпадне от файтона с некадърници.Не че Веждьо не беше същия пияница и близач на пожарникарски задни части , ама тоя се оля...

5

Анонимен

преди 3 години

Жалко ,нещастно и много корумпирано човече ,с излъчване на черв.ей!Крадливия пияндур.ник е част от Хунтата на Вожда.ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА ТОЗИ ИЗМАМНИК!

4

Анонимен

преди 3 години

Изкъпи се, избръсни се и тогава *** на предствление, че приличаш на клошар и битов алкохолик. C удоволствие всеки уважаващ себе си собственик на театър ще те изрита от театъра си, никой не e опрял до твоето гледане. К'во като си министър.

3

1950

преди 3 години

Б.БАНОВ -КОГА ЩЕ ОТЗОВЕШ "КОСТЯ КОПЕЙКИН"ЗА ПОДАДЕНИ ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ?И НЕПРАВОМЕРНО ЗАЕМАН ПОСТ -директор.

2

Анонимен

преди 3 години

Това е за да ви дресират да ходите насам натам със маски все по-често ще чувате термина 'Новото нормално" В един момент ще се окаже, че не могат да ви контролират дали спазвате дистанция и особено при децата в училище Накрая ще поискат да сложат микрочипове сензори на децата да им сигнализират, като не са на необходимата дистанция после и на възрастните.

1

българин

преди 3 години

Този стана много смирен ,след като Веждито поиска да го натири !!