65

Анонимен

преди 4 години

До 75 УчителяИ по време на преподаване ли се дрогирате ? Или само сега в карантината ?

64

Учителя

преди 4 години

Какво се правят на луди тия? И Слави и Светльо са антиевропейци и двамата работят против българските...за руските интереси...правят цирк за пред народа...

63

Анонимен

преди 4 години

Славие новия Бареков. Разликата е че не го финансира цв. Василев ами Черепа, Баневи и Арабаджиеви

62

Анонимен

преди 4 години

Светльо отпъна цялата субсидия и тоя плондер е гладен...

61

Преброяване

преди 4 години

Сложи плюсче за слави, сложи минус за боко тиквата

60

Язека

преди 4 години

"От 2013 г. съм лидер на Глас Народен и нося цялата политическа отговорност ..." Както отнесе сам и цялата субсидия от 2 милиона...То вече в партията останахте само ти и жена ти.

59

Анонимен

преди 4 години

До ПепиТи със сигуронст щом си в Герб ще си винаги с властта независимо дали е под ръководството на Бойко или на Слави....

58

Анонимен

преди 4 години

Няма да се учудя ако половината от Герб сега преминат в новата партия ,те там са се събрали гастролъори и вървят след парите ,първо бяха в БСП ,после в Герб сега като видят че им се клатят краката и ще има бягайте крачета.....

57

Анонимен

преди 4 години

Мицов е едно от рядко простоватите момчета, на които властта им се услади. Докато в политиката влизат хора, които нищо не разбират от икономика, финанси, промишленост, търговия и прочие, а са голи по знания като Мицов, дотогава ще сме на това дередже /Витков и Трифонов са същите/.

56

Анонимен

преди 4 години

До 66Не ми дрънкай нито за комунисти нито за демократи всичко си е до манталитет на едни диваци-канибали ако щеш им дай Швейцарска дамекрация или Сталинизъм пак ще ядат хора. Диваците за да ги обуздаеш първо две поколения трябва да преминат здрава диктатура.

55

Пепи

преди 4 години

На Слави сеира ще му гледаме догодина, когато партията му влезе в парламента и когато ГЕРБ,които отново ще са първа политическа сила ще трябва да се коалират с някого... и тогава ще лъсне истината и ще стане интересно какви ще ги свърши бае Славе, каквато е фурнаджийска лопата усещам как пак ще изтъргува добре коалирането си с г-н Борисов.Голяма работа, че симпатизантите му ще го пооплюват известно време.

54

Котки

преди 4 години

Хах, когато бях младеж, всички апартаментски напивания като се съберем приключваха с Хиподил и групово пиянски пеене. Хубави спомени. Иначе никога не бих гласувал за Витков де, това "Глас народен" го виждам по-скоро като някакъв как се казва... пърформънс арт? Поне е по-весел и усмихнат от Слави...

53

Анонимен

преди 4 години

До Ер,ер,у,чибaТИ КОЛКО ЧОВЕКА ПОЗНАВАШ ДЕТО ЩЕ СИ КУПЯТ НЯКОЯ ПЕСЕН НА ТОЯ ПРОФЕСИОНАЛИСТ КАТО Е ТАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИСТ НЕКА СЕ ЗАНИМАВА С ПЕЕНЕ. СЛАВИ НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е УСПЯЛ АМА ИМА ПАРИ ДА ГИ КУПИ И ПРОДАДЕ ТИЯ ДВАМАТА С ПAРЦAЛИТЕ.

52

Анонимен

преди 4 години

Не харесвам Слави, но и Светльо стана политикар.Да не говорим, че всички знаем за ко йе женен- за дъщерята на Дриго Аспарухов- ченге от ДС.Т.н. политическа партия на Светльо не направи абсолютно нищо, освен да се държат като циркаджии.Нито една принципна позиция не показаха- полувенчати номера, да се харесват на нихилистите.Така че, да говори за морал...малко е прекалено.А, Венци, да си търси щастието, където намери за добре.Жалко, че наистина отиде при "чалгата"/.

51

Анонимен

преди 4 години

Витков то помня го тв 2 имаше предаване следобедно около 17 - 17:30 часа. на една Коледа се беше напил зверски фъфлише, дори в ефир се наливаше с още алкохол имаше и гости които бяха като в не брано лозе.

50

Анонимен

преди 4 години

Ние сме бригада зидаромазачи и комунизма ще построим. Имаме си много партийни задачи и всичките ще ги решим, Комунизъм наш любим, ние ще те построим. Комунизъм наш любим, ние с теб ще полетим.

49

Анонимен

преди 4 години

Витковия прибра милион и кусур от партийни субсидии,ама явно са ги изхрачили и ся МИцов ще търси друга хранилка!

48

Баце Бойко

преди 4 години

Глад народен, то при Главун дано се нахрани тоя человек

47

Анонимен

преди 4 години

Честно да си кажа,няма да гласувам,за нито един от партиите на тези!

46

Анонимен

преди 4 години

До Овца с МаскаАми Витков е същия,беше с ДСБ,когато бяха на власт,после с други,които бяха на власт, обединява се все с властващите на деня,но никой не му е направил забележка,защото това си е негов личен избор.Сега обаче друг е направил такъв избор и това го дразни,(ако е достоверно написаното горе)!