85

Анонимен

преди 3 години

Общото между тримата е, че за нищо не стават. Отчаяно искат да водят по-добър начин на живот.

84

Анонимен

преди 3 години

Ниско ниво на интелект, високи нива на алчност....

83

Анонимен

преди 3 години

Попитайте го като какъв се определя самият той.Като шоумен,или като политик.Ако се определя като политик,тогава нека каже майка си ли е търсил по сцените,и е разправял смешки като някой ,,Ла-ла''.

82

ми,

преди 3 години

От трън на глог,че по-висок. Всички споменати в материалчето са мека *** комплексари изживяващи се като "шоумени''и политикани.

81

The Truth

преди 3 години

Мисля още че партийните субсидии в една бедна държава са разбира се голяма глупост, ама лобизъм, манталитет и пусти гяволък..Малка България -300 партии които си копират програмите, смях, смях...

80

The Truth

преди 3 години

Защо пишете глупости за комунисти и седесари, НДСВ и ГЕРБ, ясно е че българинът на 80% използва или се опитва да използва политиката с цел лични облаги - кво да правиш, манталитетец и между другото с такъв морал нищо добро не ни чака...искрено се удивлявам как още не са спрели европейските субсидии, знаейки че ги крадат но това е друга тема...по темата мисля че да си купуваш скъпи дънки не е престъпление, и аз съм го правил и то без да получавам субсидия...

79

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКаква е връзката!?Ако си беше купил дънки за 30 лева по-голям патриот ли щеше да е?Или се очаква да почне да раздава пари?

78

Анонимен

преди 3 години

Преди години, работех в столичен мол в един от най-скъпите магазини. Едни дънки струваха от 200 лева нагоре. Патриотът Светльо Витков обичаше да си купува скъпи дънчици, иначе голЕм патриот на фона на бедния народ.

77

Анонимен

преди 3 години

Нямам никакво доверие на Светльо Витков. Ама никакво.

76

Клоунски Свят

преди 3 години

До 73 - не го финансират български бизбезбени фъопше. Финансират го същите лица които седят зад Затворено Общество (Отворени Крака и дирник), БХК и подобни не-правителствени организаций.Във коя телевизия той стана ултра голям? Босфор ТВ. Кой беше собственик на Босфор ТВ? Ру-ПРЪД Мърдок - ай сигда отиди в гоолаг и потърси малко инфо на енгелизки кой и какво е той и на чий интереси отговаря.

75

Анонимен

преди 3 години

Явно хранилката прекъсва. За Светльо , зет на кърваво червен полоковник от агентурата, може не всичко да е до прехраната, защото е подсигурен за цял живот. Но глада се оказва по-силен, когато няма за другите.

74

Диди

преди 3 години

Слави да си гледа чалгата !Там е най- добър.От политика нищо не разбира.Слави,ти имаше връзка с всички мафиоти,а ще кажеш ли в какви заведения ходиш - само за баровци.Бойко бил чел само,,Винету'', а ти какво си чел?

73

анеманужда

преди 3 години

Този сериозно си тежи на мястото.

72

..има вечни интереси

преди 3 години

На 10-ти септември 1944 (ден след 9-ти) изведнъж комунистите в Б-я станаха няколко милиона. 45 години по-късно изведнъж всички парийни (БКП) членове и комсомолкси лидери станаха СДС-ари , а най-върлите кумунисти и комсомолци се оказаха видни дисиденти (някой даже управляват телевизията днес). По-късно, като почнаха да се клатят краката на СДС мощна тълпа се хвърли в редиците на Царя. Но много скоро, като видяха, че там трудно се ***, в купом си претнаха един ГРОБ и сега ще ни ***, докато...

71

с

преди 3 години

Toй Венци и от СДС беше и от Костов и журналист им беше и певец! А бе панаирджийска мечка!

70

Анонимен

преди 3 години

До УчителяА партията на Бойко антинародна ! Всички работим да си пълни гушата той и ръкопляскащите около него !

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73 А лакомията на Борисов я финансираме всички ние 80 % от българите с мизерните си пенсии и срамни заплати...По голямо финансиране няма ! Цяла България събира пари Бойко ги харчи ,де в Барселона ,де за момчета с дебели вратове да го пазят ,де за скъпи джипове ,де да плаща огромни на безброй съветници и пагагали да му ръкопляскат !

68

Сандо

преди 3 години

Светльо президент!

67

Az

преди 3 години

И сега какво, от партия с двама членове, сега има партия с един член - Светльо, так ли ?

66

TTЕ

преди 3 години

Егати новината . Някой си бай Никой направил еди какво си...На кого въобще му пука???