26

Анонимен

преди 3 години

9 софтуни телериците и другите киртащини въобще не ги коментирам ясно е че са 0. Но ту са втори след су в компютърните науки. Нбу магаре да завържеш дето се казва...абе частно пари. Къде ги слагаш пред ту в глупостите си.

25

От бранша

преди 3 години

До Анонимен 23За сведение: болшинството са от ФКСТ (факултет "Компютърни системи и технологии".От тук би трябвало сам да се досетите чии протежета са и откъде е вирнатото им самочувствие.За тях един колега (професор) бе казал:"Програмистите не са инженери!"Не му го простиха!

24

Анонимен

преди 3 години

Как не ви е срам.То бива бива мързел, ама това е върхът.От никакъв вирус не ви е страх, а се надявате, че онлайн ще може да преписвате.Гарантирам Ви, че провеждането на онлайн изпити, няма да е нито във ваш интерес, нито в интерес на изпитващите преподаватели

23

Анонимен

преди 3 години

Идеално събира се цялата група в един колега си подсказват за целия изпит без проблем! Ректора ще е тъпоъгълник ако се съгласи. По добре да ги изпитват по 3-4 в зала та малко да поучат.

22

Анонимен

преди 3 години

Като настоящ студент в ТУ-София искам да отбележа, че това "настояване" идва от студентският съвет на ТУ. Една група от нарцисистични типове, които никой не познава, никога не се допитват до студентите и един бог ги знае дори от какви специалности и факултети са. За 4 години 1 път не съм видял допитване от студентски съвет по който и да е въпрос. Всичко тяхно е самоинициатива и то винаги за нещо изключително лигаво. Въобще не коментирам искането им. Просто от тия адекватност не очаквам.

21

ТУ

преди 3 години

ТУ е инженерен ВУЗ. Не бъркайте двата щата. От инженер програмист става, но не и обратното. ТУ дава дипломи за инженери, а не за програмисти. Който търси програмисти, естествено, че от СУ ще ги взима. Я да видим за автомобилната електроника фирмите дали взимат кадри от СУ, НБУ?!? Кои са фирмите ли? Ами можете и сами да си ги намерите. Известни са и не са скрити.

20

Анонимен

преди 3 години

учих в чужбина и съм имал онлайн изпити, както и редовни изпити - разлика няма. Въпросите не са от типа на "преразкажи какво си назубрил от 4-та глава на учебника". Дава ти се определен казус и въпроси относно него. Имаш право да използваш учебника и интернет, но ако не си чел учебника поне 2-3 пъти, просто е безсмислено да го отвориш на изпита. Хората искат да покажеш че можеш да развиваш мисловна дейност базирана на теории от учебника и допълнителни материали, а не че можеш да наизустиш нещо.

19

Бифж стодент-инжинер

преди 3 години

Че уно от ТУ наи лесно се завържва.Я са дипломиръх преди године и тогива давааме пизма на ратия.А сеги е ощи попрос то - онлаин по ИБАН и готоо

18

до 10

преди 3 години

До Ужас И как се преписва особено по съпромат че ми е много интересно? При кого също? Да не сте били някоя от хуманитарните специалности в университета? Там е пълен краш наистина.

17

Анонимен

преди 3 години

В момента във Великобритания повечето унита са в редона изпитна сесия и изпитите се провеждат онлайн. В третият свят няма значение как е т.к. и дипломите от там не се признават в цивилизованият свят.

16

Анонимен

преди 3 години

решенията на мон са истинска гавра със здравето и животът на бъдещите строители на България.който се е научил да се труди системно ,то той едва ли би тръгнал да ходи на изпит чувствайки се сякаш отива на заколение.

15

Анонимен

преди 3 години

подкрепям.Интелигентните хора трябва да поведат по пътя на новото.

14

до 9

преди 3 години

Като те гледам как пишеш, става ми ясно и какви интервюта "водиш".

13

до 9

преди 3 години

Спомням си преди сума години как влязох в СУ на предварителен изпит още. Само на 1 изпит ходих след 12ти клас и това беше, защото там изкарах 6.00. За ТУ не исках и да чуя. Заедно с мои съученици, но учещи в ТУ, отидохме да учим магистратура в Германия. На мене ми беше песен- елементарно ми беше всичко, а за тях беше доста по-тегаво, но понеже са умни деца, се справиха отлично. А те, горките, уж записали в ТУ КСТ и абсолютно нищо такова не учат. Абе, трагедия. Така, да, добра заплата и ТУ- ц.

12

Анонимен

преди 3 години

Студентите се притесняват че не са учили нищо през семестъра.Ако отворят дискотеките ще се избият за да влязат първи.

11

Анонимен

преди 3 години

Номер 6 е прав. Друго си е нивото на специалност "управление на лични финанси" в НБУ, за скромните 4500/семестър. Някакси "тежка" е такава диплома, даже и да си сам. Дано ако търсиш работници, само от НБУ то да идват при тебе

10

Ужас

преди 3 години

В никакъв случай! Завършил съм ТУ София. Всеки знае как се преписва по Физика 2 или Съпромат. Даже на първите редове. Смятайте какво ще е на онлайн изпити.

9

до 8

преди 3 години

Качествени кадри в ТУ няма. Базирано на интервюта, които водя всеки ден по няколко казвам. Технологична топ американска компания. На junior на 21г. даваме 3000лв.- всичките са от ФМИ към СУ и НБУ. Има само едно момче от ТУ- много интелигентно, избяга от там и се премести в НБУ заради остаряла програма. Друго има ли да посъветваш? Не съм човекът, който е написал коментар 6- грубо го е казал, но напълно вярно. Също всякакви там SoftUni и подобни посмешища са един дол дренки. Стават телефонисти.

8

Анонимен

преди 3 години

До 6Точни заради това отношение, успешните кадри бягат от тук. Защото им поставяте изисквания и условия. Имате очаква ия от тях, да бъдат някакви еднорози. А като започнат да изкарват пари и да стимулират икономиката, следват коментари от рода на "Проклети прогрмиатпета", "гнусни банкерчета", "скапани инжемерчета". Като ви попитат "Защо" вие казвате "ААА, аз Ен правя така", но масово плюете и оплювате.

7

Асистент

преди 3 години

До 4Много зависи от сферата ти и кой те изпитват. Докато при някой може да се разминеш с пищови, при други, просто че те разпитам за методиките ти на действие, как решаваш дадени проблеми, на базата на какво и лесно ще разбера, ако четеш от учебник или Ко някой ти подава. Разбира се, ако имаш професор или специалист, който ти помага, ще е трудно, но от сега ти казвам, че това ще са под 5% от студентите. Даже и да минат тоя изпит, едва ли ще успеят за всичките 3.5 до 4.5 години