37

One

преди 3 години

Още един червен спонсор даде фира, почти. Както са ги почнали...

36

Анонимен

преди 3 години

Отгоре като минат 5Г сателитите на Илон Мъск и всички двигатели загасват.

35

До 22

преди 3 години

Ами, има си пари и си купува самолет.Хайде пак да правим сметка на другите за какво си харчат парите.Че и се гъзареел.Българинът живее още в комун7зма.

34

баба мара

преди 3 години

стига сте ни занимавали с този чиляк имаме си по големи проблеми

33

DMS ИВЧО

преди 3 години

Да отоворим дарителска сметка за Ивчо Авиатора. Да му купим нов самолет и няколко десетки литра кръв за всеки случай и за в бъдеще. Ама тоя път да му купим по-хубав самолет, по-тежък така, че ако падне пак тоя път директно в дървен костюм и разходка с дългата кола. Рядко противно типче. И нагло.

32

вдигай самолета

преди 3 години

Баце, вземи си випчета от бензиностанцията и няма да ти пада самолета.

31

Бай Вълчо

преди 3 години

Защо му е паднал самолета!?! Софарма има отговор..

30

истината

преди 3 години

Прави дарение и изрично казва че не иска дарението му да се ползва да се лекуват някакви гербери и милиционери и една седмица по-късно самолета му се разбива. Случайност?

29

авиатор

преди 3 години

тва нищо не е еднаж ми загасна моторо и рипих от самолето у бръзането забравих да си земем парашуто летим си надоле и си викамся и линейката ако я нема ке втасам за късмет паднах на една купа сено при една яка *** не знам дали беше токо късмет

28

Анонимен

преди 3 години

До 26А защо питат като знаят ,че ги лъжем какъв е смисълът от тия КПП-та ? Може да минаваш ама със декларация е със декларация минавахме и на кой беше нужно туй извънредно положение, съсипаха бизнеса на хората и докараха 70 000 безработни.

27

Агент Буда

преди 3 години

Сигурно е опит за покушение. Все пак живеем в държава в която управлява мутра и прокурор е някакъв каскет.

26

Анонимен

преди 3 години

Може да е авария, може да е попаднал във вихрушка, всичко може да е нали не се е убил туй е най-важното. Ако спукаш гума на пътя вземат ли ти книжката ? Прав е човека той не е искал да падне и да се отроши, ама отде у милиционери толкоз акъл. Още не са провели разследване и бързат да накажат някой. Смешна държава със смешни закони и смешни управляващи.

25

До 22

преди 3 години

А какво е твоето право да го питаш? Когато на КПП-тата ви питаха къде сте тръгнали по време на карантина, вие лъжехте масово и безсрамно, а сега се правите на морално неопетнени.

24

БайКольо

преди 3 години

Хайде стига с този Пенчев, Що народ, далеч по-значими измряха в самолетни катастрофи, пък този ми е през...

23

Детективи?

преди 3 години

При всяко падане на самолет се назначава комисия, която разследва причините за инцидента. Ако регулиращите органи не направят това, собственикът е в правото си да поиска и финансира дейността на такава комисия.

22

До 20

преди 3 години

Е не всеки ще падне със самолета си щото никой няма самолет а само подобни парвенюта се гъ3арят със самолети и другите да викат "Ей,тоя е голяма работа"!И къде е тръгнал с тоя самолет да го пита някой,не може да каже,,?

21

Анонимен

преди 3 години

Изключително нагъл и нарцистичен тип....

20

Анонимен

преди 3 години

На всеки може да се случи да падне със самолета си. Бъдете по-въздържани в оценките си. Защо се лекувал в държавна болница, нали има пари; Гела защо се лекува в частна болница, а не отиде като всички в общинска или държавна... Всеки се изживява като субект в правенето на световната история...

19

селтак

преди 3 години

Двигателя трябва да поработи поне 10 мин. , за да достигне оптималната температура , а и има датчици и манометри за всички системи , които се следят постоянно .!! Явно нищо не е гледал !

18

Анонимен

преди 3 години

Да, да ти си безгрешен! Самочуствие без покритие, нарцисче! Има още един, който също никога за нищо не е виновен!