117

Анонимен

преди 3 години

Казва се "двигателят затихва/заглъхва" , а не "притихва". За самолета: той би следвало да е собственост на бизнесмена, а не на държавата. Каква работа има прокуратурата при този инцидент? Има държавни органи, които ще направят анализ на инцидента. Не разбирам защо медиите обръщат такова внимание на него.

116

Пенчев дарителят

преди 3 години

Пенчев, реших да даря кръв за теб, та барем да не те изпуснемЕ, ама поставих условие да я ползват с предимство само хора от моята фирма. Познато ли ти е? Ще почакаш още малко да стигне до теб. Т*п ***, виждаш ли какво нещо е съдбата...

115

Същинчо

преди 3 години

Какво ми слагаш минуси анонимен червен живковист от нацията ТЕХНИЧЕСКА на БКП?6 000 000 българи я има във кучкарника на Бойко а близо 25 000 000 българи били самолетните пилоти а самолетните техници сигурно са два пъти повечеВсеки българин си има минимум десет частни самолета и симулира че е беднякТова умствено самозабравило се лигагово *** Ивайло Пенчев покрай милионите си от БКП се е самозабравилоДо 30 минути МВР щеше да хване самолетния-техник-терорист ако го имаше

114

Анонимен

преди 3 години

Всичко е в ръцете на медиците, за които Йвайло тръбеше, че ако работят за него няма да им даде повече от 500 лева.

113

Кон Спирация

преди 3 години

Щото е на кокаин за тва.

112

Анонимен

преди 3 години

Ако беше с каруца, пак щеше да се оправдава - на лявото конче дясното му предно копитце не му било подковано като хората.

111

Анонимен

преди 3 години

тоя е вече в пенсионерска криза и се чуди как да привлече внимание към себе си... ферарита, самолети, счупени прешлени... да бе мирно седяло, не би чудо видяло! сега механика че излезе виновен, че е напълнил гащите и е сринал потока тоя баш пилот. на крива ракета - космоса й виновен... язък му за парите, манталитета му е на селски бек. можеш да изкараш човек от селото, но селото от човека - никога!

110

мда

преди 3 години

Кво ме занимават с този беден на душа милионер ?????

109

До 123

преди 3 години

Верно ли ?Все едно да яздиш магаре и кон е все тая ?????По главата ли те апе кучето вечер ?:)

108

Анонимен

преди 3 години

И между другото, принципна разлика между самолет и делтаплан няма. Даже на делтаплан е по-кофти, защото нямаш двигател.

107

Шоп

преди 3 години

Първо правило: В авиацията не се търсят и не се посочват виновни. Посочва се причина. Г-н експертът от ГВА дрънка глупости на търкалета. По един начин се разсъждава, когато цял ден кесиш на бюрото и по друг начин, когато си в самолет с отказал двигател.

106

Тео

преди 3 години

С-а-м-о-н-а-д-е-я-н-о-с-т!

105

Анонимен

преди 3 години

Този ли беше дето си беше вкарал суперавтомобил в офиса, така да си го гледа?

104

Анонимен

преди 3 години

Специално този използва бензин, драги разбирачо.

103

Анонимен

преди 3 години

До гогоСамолетите не използват нафта и бензин,а керосин,Лукойл не ти е виновен,той не е управлявал самолета,нито е давал нафта!

102

nekoj

преди 3 години

На някой дето светът му е крив - не прави грешки, нали така!"Двете машини са много сходни" (делтаплан и самолет)!!! - оставам това за коментар на тези които знаят ... (от мен - освен че могат да летят - друго сходство няма)PS. А какво стана с 'молбата му' да му даряват кръв??? За Самолет пари има , за кръв не??? Боже прибери си вересийте...

101

Анонимен

преди 3 години

Чeп за зеле не става от теб, Ивайло... И здрав когато беше, пак не ставаше! Много са ти приказките!

100

Анонимен

преди 3 години

До МанолскиВ смисъл?

99

Ивайло

преди 3 години

Язък за хубавото име.

98

Анонимен

преди 3 години

Все другите са му виновни - не му го вдигат.