16

Анонимен

преди 3 години

За хора, които могат да четат, това не е новина. Гейтс открито говори за плановете си за намаляване на населението чрез стерилизация и ваксини.

15

баш конспиратор

преди 3 години

Дали е патентована ваксина не знам,но знам че още 2014 год американците създадоха вируса и моментално го патентоваха!След това,ЕСТЕСТВЕНО,ЗАБРАНИХА работата върху него в САЩ!Защо ли!?А след това-пълно медийно мълчание!И продължиха работата в Ухан,далече от Америка!И после глей ко стаа!А после китайците виновни,че ядяли прилепи!И сега се правят на умрели лисици!Оставам с впечатление,че колкото един човек е по-горе в социалната стълбица,толкова е по-луд!Не по-умен,а по-луд!

14

Анонимен

преди 3 години

В САЩ тече петиция за разследване на Бил Гейтс за съпричастност към пандемията.Вече милиони са я подкрепили.

13

Анонимен

преди 3 години

Всичко това е дело на мракобесната глобалистка юдо-масонска гмежж.И тоя рептил също е от това котило.Глобализмът е по жесток и от фашизма.Да,той си заминава безвъзвратно.Това е безспорен факт.Но за съжаление нищо лошо на този свят не си заминава с добро.

12

Неблагодарниците

преди 3 години

Неблагодарниците по света и у нас не могат да проумеят, че визионер и филантроп като Бил Гейтс мисли за възможните опасности пред човечеството, на което непрекъснато помага. Обаче скодоумниците знаят, че само могат да завиждат на милиардите му, въпреки че ги дава в тяхна полза. 34409

11

Сензационно

преди 3 години

Грета Г. му е незаконна дъщеря. Открили са плик с пари в стокхолмското метро преди шест месеца на което е било написано: мила грета, скоро ще обявя пандемия, пази се. Б.Г.

10

Анонимен

преди 3 години

Успелите хора са ангелчета и нямат отрицателни качества? Нямат лоши помисли, не крадат, не лъжат, а може би са успели, защото така е трябвало на някого...Има способни хора, възпрепятствани да реализират възможностите си. Колко излязоха от България?Всеки има трески за дялане.Помня една поредна война заради недоказано съществуване на биологично оръжие.Първо се чете и тогава се обвиняват "бедните " и "неуспелите".Времето показа, че нашите местни "успели", не са цветя за мирисане.

9

До Елена

преди 3 години

От Илена. Не е само това, първата му операционна система се е казвала корона 9, вижте в архивите, те не лъжат. После чак променя името на уиндоус.

8

Анонимен

преди 3 години

Горкия Бил, всички лъжат само той е не.

7

ЕЛЕНА

преди 3 години

И АЗ ГО БЯХ ЧЕЛА НЯКЪДЕ ПРЕДИ ГОДИНА И НЕЩО ЧЕ ПРЕДРЕЧИ МНОГО СТРАШНА ПАНДЕМИЯ ОТ КОЯТО ЩЕ ИЗМРЪТ МИЛИНИ ХОРА ПО СВЕТА ДОРИ СЕ ЗАЧУДИХ ОТ КЪДЕ ЩЕ ДОЙДЕ ЧАК ТАКАВА ПАНДЕМИЯ И НЕ ПОВЯРВАХ ! НО ЕТО ТУК Е И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА МРЕМ !

6

Анонимен

преди 3 години

Абе дим без огън няма

5

Исти

преди 3 години

Както сами сте написали в текста, това са само слухове и теории!

4

Бож.

преди 3 години

Сега му направете 100 ваксинедновременно,за да му минат идьотските мераци

3

Анонимен

преди 3 години

простите хора са много по света, обичат да им се внушава и да си вярват на всякакви глупости.

2

мръсен гад

преди 3 години

Няма никакво съмнение че това е един от хората стоящи зад разработката на вируса. Целта е била прочистване на хората в сащ понеже там 99.9% от починалите са бедни хора от малцинствата

1

Ехе

преди 3 години

Е, откога я чакаха тази новина неуспелите хора, сега започва яко хейт. Давайте повече новини за успели хора за да могат неща.стниците за злобеят и за де чувстват значими.