316

До 331

преди 3 години

А испанския грип ?Не е Бил Гейтс, но световния мециннски тероризъм - калпавите ваксини против грип с които са ваксинирани войничетата през Първата световна война е довела до масово заразяване с ваксиналния щам на вируса. Ваксиналните щамове са в пъти по-опасни и заразни, отколкото даден див вирус.

315

А испанския грип?

преди 3 години

И той ли Бил Гейтс ? Да ви се невиди примитивите ... само глупости

314

Aлън Кай

преди 3 години

"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го изобретиш."

313

Анонимен

преди 3 години

По принцип,корона вирусите са навсякъде и се намират и в човека.Но познатите до covid19 не предизвикват умъртвяване и последици след преболедуване.Но covid19 е така "конструиран",че освен да умъртвява поразява почти всички органи в организма на човек и има много по голяма устоичивост,до като обикновените вируси просто причиняват временно неразположение,една обикновена истинска.Всички сме преминавали през такива леки неразположения но не сме били умъртвени или с тежки последици за организма ни.

312

Анонимен

преди 3 години

До 327Вече Windows има native съпорт за Linux, така че няма какво да се включват.От Фрибидиесджия

311

Анонимен

преди 3 години

Нека се ваксиниране пръв той и децата

310

Анонимен

преди 3 години

Хайде чакаме Линуксчиите да се включват :)

309

A

преди 3 години

До YЗащото децата им са ваксинирани...

308

Анонимен

преди 3 години

От кога истината е конспирация ? Или вече така е прието да се казва от новия световен ред за когото ЛЪЖАТА е издигната в култ.

307

Към Бил

преди 3 години

Успех!

306

Анонимен

преди 3 години

Глупавите хора им е много по-лесно да вярват в конспирации защото е лесно за разбиране. Еди си кой напрайл вирус и сега ще ви ваксинира с чипове и тн. Кратко и ясно :) Но ако тръгнеш да му обясняваш за какво точно става дума става прекалено сложно и го отхвърля.

305

Анонимен

преди 3 години

До 319 ГлупостиПовръща ти се от наркопродуктите които ежедневно приемаш

304

Y

преди 3 години

Няма конспирация фактите говорят , проверете последствията факти от ваксините които той е тествал в Индия и Африка , в Индия е официално персона но грата заради 400000 парализирани деца след ваксината му. Защо човек който се проваля с ваксини да ни го причинява? Защо децата му не са ваксинирани?

303

Глупости

преди 3 години

Баламите, които се палят... грешка долу. Извинете

302

Глупости

преди 3 години

Най-мразя конспирациите! Повръша ми се и от балачоте,Които се палят!

301

Човек до ъх

преди 3 години

Обективна истина съществува. Въпросът е, че тя може да бъде видяна от различен ъгъл. Един вижда едно, друг- друто, трети - съвсем друго. Това са техните индивидуални истини. Но обекгивната истина е обобщение на всичко видяно, от всички възможни ъгли. Субективната истина е нефелна истина, но тя е една малка част от Обективната истина, за да я видиш трябват усилия и да си мноооого широко скроен с много и различни познания и да не се вкопчваш неистово в своята си истина.

300

Човек

преди 3 години

Коронавирусът няма да промени съществено броя на населението на света, защото умират предимно възрастни хора, които така или иначе ще умрат до 10 години примерно. За да се намали населението - трябва да се намали раждаемостта, а не смъртността на възрастните. Поради тази логика не вярвам вирусът да е пуснат умишлено, защото не рушавя нито един проблем на света, а само влошава положението. Но е възможно да е изпуснат неумишлено от някоя биолаборатория.

299

CRU

преди 3 години

Trup si

298

ъх

преди 3 години

До Анонимен Грешиш приятелю. От моята истина никой не се интересува а и не е от голямо значение . И тя отразява единствено това в което аз вярвам. Това което се случва по света не винаги е удобно за Силните на деня. Управляващите. И за да улеснят управлението си те манипулират обществото. Спомни си какви славни комунистически истини ни набиваха в главите предишните. Сега днешните ни убеждават че тяхната истина е най истинската. Религиите и те претендират за това.Няма истина.

297

Митко 19см

преди 3 години

Сравняваш Христос с Бил Гейтс!?---Какво толкова странно има да сравниш жив човек с литературен герой?Иначе на конспираторите под мен -- като сте толкова ербап, защо не излезете на протест, бунт, революция? Я се съберете един файтон нескопосаници, я не. Но поне ще ви се посмеем.