21

Анонимен

преди 4 години

България отива от 111-то на 121-о място по знаете-коя-класация.

20

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаАми то имаше логика да забрани, защото фалшивите новини обслужват Масква и комунистите като цяло. То не бяха ваксини, чипясвания, то не бяха несъществуващи пандемии, то не бяха "братски" отзиви за дадената руска и китайска "помощ".

19

Анонимен

преди 4 години

и кой определя коя новина е фалшива, че Баце не требе по тоя повод да го допускат и до портала на телевизиите и радиата

18

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименДа и за цените, затова се развихри кпекула джинджифил по 19 леля, лимони по 6 а маски над 10! Мотива беше, да не се чудим на пазара.

17

Анонимен

преди 4 години

А новините, че младите се завръщали? Че заплатите станали по 1800 лева? По ... зависи кой го пише. Ако са наши поувлекли са се, нема проблем, ако не са рушат моралните устои на държавата и искат, да я унищожат - 30 години затвор и по 10 за децата им

16

:)

преди 4 години

На некои форумни автори рЕзко им изстинаха краката.:))))))))

15

Анонимен

преди 4 години

До Чебурашка13 -ти, не само за информуцията беше ветото, беше и за цените.

14

Анонимен

преди 4 години

СЕМ малко ги е яд - вече Славиту се научи, ППС нема кого да глобяват с по 50000 лева на месец... нема пари за издръжка. По-*** от тая ехе жив е само оная се се занимава с авторските права.

13

Мунчо

преди 4 години

СЕМ да забрани на Баце всякакви публични изяви- той само лъже!

12

АнтиТрол

преди 4 години

.... А кои новини са фалшиви ? Ествствено, тези които са против ГЕРБ, Губернатора Буда и останалите малки владетелчета въртящи успешен бизнес по европейски програми с благословията на власта. Не можеш току така да казваш че народа живее в мизерия.Че заплатите са ниски и храната в супермаркетите е евтин отровен внос с висока цена.Това е фалшива новина . Вземаш каквато заплата ти дават, ако изобщо ти дадат и ядеш каквото има, иначе си агент на Путин и комунист. Или ставаш *** и прайш пачки..

11

Чебурашка

преди 4 години

"Президента" Радев беше този, който наложи вето върху търсенето тя наказателна отговорност за фалшиви новини. И резултатите не закъсняха. Диванната армия залива форумите с лъжи за ограбени милиарди, за заплащане на болни за да ги запишат като болни от коронавирус и плащане по 3000 лева на роднини на починали за да бъдат техните близки записани като жертви на вируса.

10

Звучи добре

преди 4 години

До Общо взетоОт кога влиза в сила?:)))))

9

noname

преди 4 години

Освен това иска по-високи заплати. Кинтите в СЕМ били мизерни, както писа тая преди дни...

8

House M.D.

преди 4 години

Бетинче, числото на Звяра е 1010011010. Успех в разкодирането!

7

Анонимен

преди 4 години

СЕМ няма място в интернет.

6

Анонимен

преди 4 години

Да правилно..но как ще е с министри депутати които постоянно лъжат

5

Анонимен

преди 4 години

СЕМ ДА СИ ГЛЕДА ЕФИРА!!!!Писна ми, някакви 55+ годишни лелита и чичета, че дядковци и бабки, да искат да ми държат смекта. Език на омразата - кви са рея бе! Ай сектир. Човек няма ли право, да изрази мнение? И какво значи фалшиви новини? Неодобрени от тях! А новини, базирани на факти но със заключения, неудобни за шефовете им?И как смятат, че ще си налага ограниченията, на сайтове оперирани в чужди държави!?! Даже и родните ще видят зор, ако не огат да издирят собственика. Какво!?

4

Анонимен

преди 4 години

Явно ще зависи от политическата конюнктура в страната... т.е временно.

3

Общо взето

преди 4 години

Новина/информация, критикуваща правителството, ЕС, НАТО, или представяща ги в негативна светлина - Фалшиви новини!Новина/информация, идваща от Русия/Китай, държава, опонираща на ЕС/НАТО - Фалшиви новини!Новина/информация, представяща правителството и ЕС/НАТО в позитивна светлина, а техните опоненти в лоша - безусловна истина !Новина/информация, идваща от европейска/американска медия или тяхно производно - безусловна истина !

2

Анонимен

преди 4 години

Мале, що е противна само.