41

Анонимен

преди 4 години

У-у-у, Министерство на истината!

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30"Има изопачено възприятие за информацията"Това не противоречи на "има фалшива информация" както си мислиш.Примера ти е сгрешен: когато вие сте богат и животът ви е хубав и когато някой е беден и живота му е лош, двете впечатления не произхождат от един и същи набор от факти. Богатия разполага с пари. Факт. Бедния НЕ разполага с пари. ДРУГ ФАКТ. От единия факт следва нещо за богатия, от другия нещо за бедния.

39

До 33

преди 4 години

За съжаление не става, ако имате сериозен комерсиален проект. Европейското законодателство изисква данните за потребителите да се съхраняват на сървъри в ЕС, някои дори изпадат в крайност и затварят търговски платформи, ако сървърите не са в същата страна. За паневропейски или световни проекти това е кошмар. Никой не се регистрира от Русия, например, защото има съответен федерален закон против това. Знаете претенциите към Фейсбук...

38

Анонимен

преди 4 години

След 2 месеца в Лигата, дето бях 6ти клас, трябва д сме затворят за 150 години, ако ми прочетат всичко коментари и караници с поляци и франсета :D

37

Анонимен

преди 4 години

Информацията е като сетивата на едно живо същество. Да филтриращ информация е все едно да забраниш на някой да гледа.Освен сетива ние имаме и аналитичен орган-мозък, който може да мисли абстрактно.Да твърдите, че информацията трябва да се филтрирана, значи да твърдите, че хората нямат аналитично мислене.Това освен, че е обидно е пагубно за човечеството.Хората трябва да се образоват, да мислят, да водят диалог.

36

Анонимен

преди 4 години

До 31И първите 2-3ма осъдени и глей ко става - утре кой нема да възлиза тука, а в Nekvinovini.bg, дето се хоства във Алжир.

35

вижда се

преди 4 години

Само дръгливи коне в кочи-ната !!

34

Анонимен

преди 4 години

До Явор КолевПрекалени много пара се генерира от тая Замунда, че да я барне който и да е.

33

Анонимен

преди 4 години

До 26Затова е разумни, да се хоства извън ЕС, както и.д а се познават малко по-децентрализирани методи, като се разчита на търсачки, за да не си зависим от един домейн. Интернет се превърна от свободно пространство, под предлог че ловили терористи и педофили, в някакъв аконтролирана среда ала 1984, а терористи и педофили си оперират най-спокойно.

32

Явор Колев

преди 4 години

Пък аз се заканих официално преди два месеца, че до дни спирам торент тракерите. Най вече замундите и арените. Е, малко не ми се получи. Ама кой ли очаква пък нещо смислено от мен. Че и тая е същата шишарка.

31

Предложение до Днес

преди 4 години

Даването на линк към условията до бутона Изпрати не е достатъчно. Трябва изрично да бъде посочено, чеС натискането на бутона ИЗПРАТИ вие се съгласявате с Условията за ползване и носите съответната наказателна отговорност.

30

Анонимен

преди 4 години

Няма фалшива информация. Има изопачено възприятие на информацията. Колкото повече гледни точки има върху едно събитие, толкова по-точно е възприятието.Когато вие сте богат и животът ви е хубав, в същото време някой е беден, болен, нещастен.Вашата информация не е вярна за останалите.

29

мхм

преди 4 години

всеки ден има по стотици сайтове с фалшиви новини, това трябва да е приоритет иначе сме го закъсали!

28

Анонимен

преди 4 години

Изглежда доста хора имат проблем да правят разлика между проверена и приятна информация. Така като гледам какви примери се дават тук.Мат'ряла.

27

Анонимен

преди 4 години

Боко се извини в ефир.Най-га-дните инквизитори са бившите комсомолски лидери като ТАЗИ, наградилия я Плевнелиев, г-жата Нинова и нейния антураж.Тези са духовни канибали, веднаж вкусили от властта над човешките души много им се ще да продължат да ни теглят от енергията.

26

Интернет

преди 4 години

да не би да е физически медиум. Вярно, че има поддържащ хардуер, но информационните сайтове и форумите са електронни. Преди години имаше маса дела срещу е-вестник, вследствие на което коментарите под статиите бяха тотално забранени. Тук се пишат такива криминални глупотевини, че при желание СЕМ може да затвори сайта всеки момент. Да не говорим за възможните дела в ЕСПЧ.https://dnes.bg/terms.php

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Фалшивата информация за какво точно те "информира"?

24

ЖороПърви

преди 4 години

Истински новини:" Заплатите в България са по 1800 лева, младите се завръщат, няма по-успешно управление от това на Бойко Борисов,Европа ни завижда за успехите, Туристическият сезон е в подем, Макрон се обади на Бойко, за да му честити успехите, когато Франция се проваля,Корупция в България няма- заяви ГешефТ, Вие сте маргинали, лош материал, ***!"Фалшиви новини:" Безработицата се увеличава, няма социална подкрепа,Румен Радев/ анатема- мисирките да внимават!.../

23

Анонимен

преди 4 години

Най-много фалшиви новини пускат управляващите, СЕМ защо не се самосезира когато Боко излъга, че за един ден 30000 са умрели от коронавирус в Европа?

22

Анонимен

преди 4 години

Мозъкът ни работи с 'библиотека" грубо казано-нашето познание.Колкото повече е информацията в нашата библиотека, толкова по-точно е нашето познание.Защо трябва да се заглушава една информация?За да може човечеството до безкрай да повтаря грешките си?КАК НЕ ВИ Е СРАМ!ВИЕ СТЕ НОВАТА СВЕТА ИНКВИЗИЦИЯ!