19

Dedo

преди 3 години

Toia e podkrepian ot dalbokata darjava. Dori i dedo Trapm ne moja da go mahne makar che mu beshe dignal mernika predi 2 sedmici.

18

Анонимен

преди 3 години

Не бяха ли тия тримата, споменати тук, същите за които говори професорката от САЩ, която пет години е лежала в затвора? Точно те са! Печелят от заиграване с лекарства и ваксини, някои от които са причина за нарастналия брой аутисти! Гадове!

17

Акт

преди 3 години

Дайте му Оскар

16

Дзъ

преди 3 години

Тръшна се, после ще обяви че се е ваксинирал и благодарение на ваксината ще живее до 186 години и като заемащ тази ключова възраст ще препоръча горещо цЕл свЕт да се ваксинира....мдаааа

15

Били черпи

преди 3 години

Колко удобно! После тихомълком ще се изсули към някой тихоокеански остров, за да изживее щастливо заработената пачка.

14

БУДАЛА

преди 3 години

и аз да имам собствен остров или имение с две хиляди нектара гори в швейцарските Алпи ще се самоизолирам. Даже ще споделя с десетина модела на Плейбой и Викторияс Сикретс. Не за друго- от алтруизъм

13

За тулупите

преди 3 години

Българските *** също са под карантина... защото с това си печелят парите.Вече 2 месеца се "трудят" тук, макар и безрезултатно... Ха-ха-ха.

12

Анонимен

преди 3 години

Платените с нетърпение я чакат тази статия за да дезимформират тези с наченки на пробуждане. Бойно поле земя :]]

11

дедо Ташунко

преди 3 години

Тони Фаучи, с италиански корени, е супер бандю.га. Номер 5, анонимен, много правилно отваря очите на читателите тук. Цял живот Фаучи служи вярно на фармацевтичната мафия при 5 американски президента досега. Изкарал е над 200 милиона с дейността си в тази разкапана и корумпирана държава и служи вярно на интересите на гигантски концерни.

10

Анонимен

преди 3 години

То пандемията е измислица на Бил Гейтс ама защо ли и в Китай и в Русия и в Турция и в Иран я взимат доста сериозно???

9

Брей

преди 3 години

Тук гледам само коментират хора, които живеят в САЩ. Повечето знаят за Щатите само от Холивудските филми, където сервитьорка живее в мезонет в Манхатън, а полицай кара порше. На друг са му виновни успелите хора, и такива като Бил Гейтс са му прецакали нещастния живот. Трети ще линчува главния епидемиолог на Щатите. Осъзнавате ли, че сте никои в този свят и сте само една бройка, единственият начин да ви публикуват някъде е като число от статистиката.

8

Анонимен

преди 3 години

Пожелава на всички които смятат че тази пандемия е измислица да се заразят с безобидния вирус :))

7

Анонимен

преди 3 години

И сега главните *** на републиката започват да пишат коментари :))

6

Анонимен

преди 3 години

Над тридесет милиона останали без работа американци с удоволствие биха го срещнали на улицата но лицемера се покри. За сега.

5

Анонимен

преди 3 години

Потърсете в Интернет...Антъни Фаучи е много противоречива фигура с огромно влечение към съмнителните сделки, стига да са печеливши.

4

Анонимен

преди 3 години

еееееее ииииии

3

Totenkopf

преди 3 години

"Според университета "Джон Хопкинс" Там нямат ли си НОЩ? Това "според" ми навява асоциации, че данните са фейк, а вие само ги препечатвате, следователно разпространявате фейк информация, като такива подлежите на съдебно преследване. Фейк новините в ЕС са забранени от 2018 г.

2

Този заедно

преди 3 години

с кланът на клинтън и гейтс за много години в панделата. Защо си мислите, че Тръмп отказа да финансира мафиотската СЗО...

1

Анонимен

преди 3 години

Главния лицимер на САЩ