297

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата!Долу шайката!

296

Абсурдистан

преди 3 години

Май само Черепа може да оправи положението в Бе Ге.... А дано !

295

Анонимен

преди 3 години

Ако Бойко беше прочел повече от една книга, щеше да знае, че предприятието е организационната форма за осъществяване на начинание, което означава, че и хазарта на Божков е предприятие.

294

ПроСоТо

преди 3 години

отдавна не обръщам внимание на чутовните простотии на тоя..Само ще цитирам колегата долу:-"ОСТАВКА,МУТРО!"..

293

Анонимен

преди 3 години

До БайХуйТова не му е пречело на Божков да държи убийци в София,както се разбра от записа, който пуснаха.От друга страна считам,че Рашидов сгреши като не даде на Божков сградата за музей, защото Божков е пазил и събирал артефатите,не ги е изнасял в чужбина,дори е откупувал български неща от чужбина,Божков можеше да влага пари за производство или за населението и да създаде нещо полезно за обществото или да подпомага децата от домовете за изоставени деца,те са по-важни за България от спорта.

292

Анонимен

преди 3 години

До БайХуйА Божков какъв продукт е произвел? Машини, лекарства, услуги.......??? Заводите му къде са? Беше "специалист" по продаване на мечти на бедните българи та неистово да търкат билетчета от сутрин до вечер. Десетки хиляди *** оставяха заплатите си по бензиностанции и лафки вместо да ги занесат на децата и семействата си. Проклет да е!

291

Левски значи свобода

преди 3 години

*** крадлив за това ,че съсипа любимия отбор на милиони българи Левски 1914,за да пробутваш депесарско домузовия жалък проект Лайноядец скъпо ще си платиш и ще разбереш Тикво крадлива какво значи левскарската общност и синята лавина на феновете на Левски вековенъ

290

българин

преди 3 години

Предприятия които имаше ОГРОМНИ и с ОГРОМНО производство др Борисов ги имаше само през социализма!Помня ги прекрасно Както и Ти самият ги помниш!Сегашните са някакви фирмички като тази която Дянков на времето "рекламираше" Че правим матраци за едва ли не цял свят!Помним глупостите му за"пиците"!-:)Та гн Божков за да стигне до тук.Вина имаш и Ти самият и партията ти! Не аз му дадох "златната кокошка" в ръцете!10 г ПОД НОСА ВИ<ТОЗИ " БИЗНЕСМЕН" Е " яхал" Златната кокошка яко! И? Сега виновен?!!!

289

Анонимен

преди 3 години

ЦЕЛИЯ НАРОД ИСКАМЕ ВМЕСТО МОНОТОННИТЕ БРЪТВЕЖИ НА СУТРЕШНИТЕ БРИФИНГИ НА ФЕТФЕБЕЛ МЕНТАРДЖИИЙСКИ ,ВСЯКА СУТРИН БРИФИНГ НА ЖИВО ДА ПРЕДАВАТ С ВАСИЛ БОЖКОВ ЧЕРЕПА,ТОЙ ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕНТАРДЖИЙСКИ ГОВОРИ САМО ИСТИНИ И ТЕ СА МНОГО ПО ИНТЕРЕСНИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

288

БайХуй

преди 3 години

Малко ли е плащал Бошков по 500 милиона на година? Явно са малко за *** алчни, но всичко се връща един ден. Боко и Сие на пилона и да не се мъчат повече.

287

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма не Пеевски е виновен за бедността в държавата,нито е най-големия крадец,заради който България е бедна и в лошо състояние,Пеевски нищо лошо не е направил на държавата,но понеже искаха да вкарат баш крадците в затвора,сега плюят срещу тях(ДПС,ГЕРБ) самите крадци и протежететата им!

286

Анонимен

преди 3 години

До скандали на горановА най голямата му достойнство е че е маша на Доган и Борисов а инструмента е Пеевски !

285

поправка

преди 3 години

Кулизич - да се чете КулЕзич

284

Анонимен

преди 3 години

До Лъжеш Тиккво !!!приходите от хазарта сега отиват в джобовете на юдо-масонския заговорточно там където отиват и парите от тол-оветечрез кухи западни фирми всичко отива в джоба на Сорос и Ротшилд !!!---------------В момента точно Copосоидите бълваха срещу ГЕРБ,начело със Copосоидката Кулизич,а БСП са хора на Ротшилд,а не ГЕРБ,питай тях!

283

ятак

преди 3 години

боико , знаи 4е падне ли левски падаш и ти. нито един левскар няма да ти прости

282

Анонимен

преди 3 години

Положението в България е зъб за зъб, любовница за любовница.

281

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаНамини и към психото !

280

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ трябва да вземе още един мандат,за да вкара всички крадци в затвора,именно защото бяха започнали да вкарват крадливите в съдилищата,погнаха ГЕРБ и искат да ги свалят,за да няма правосъдие и продължат да си крадат на воля,а народа да е беден,заради техните кражби!Правилно е,парите от лотарията да влизат в спорта и държавата,даже и за пенсиите,а не да обират бедните граждани,да трупат милиони и да не плащат и лев данък на държавата!

279

хахо

преди 3 години

абе тая къща защо никои не я снима за да я видим

278

Анонимен

преди 3 години

Тикво дебела а какво стана с къщата в Барселона?