34

Анонимен

преди 4 години

Доколкото разбирам, искали са чиновниците да си свършат работата, а те са ги разтакавали.

33

Анонимен

преди 4 години

Как могат да се публикуват показания от неприключило производство??

32

Анонимен

преди 4 години

Горките служители на АПИ.. Толкова благодорни, работят за полза роду а лошите момчета и момичета ги плашат!Добре, че е родната специална прокуратура да пази служителите!

31

Българин

преди 4 години

В женският затвор много ще и се радват на Лиланчето. Там има едни едри жени с присъди за убийства, които само си търсят прясно месце.

30

Анонимен

преди 4 години

То е ясно. Вече всичко свърши. Няма повече пари от Еврофондовете за измами. Европа си има други проблеми с пандемията и с кризата която дойде. Сега бая "бизнесмени" ще операт пешкира. Яли, пили ама накрая не платили. Няма такъв филм. Всеки плаща накога.

29

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че няма да лежи, но пък с тази цел трябва да се лиши от и без това незаконно придобития си бизнес. Позната схема. Крала, квото крала, после друг ще краде и всички доволни.

28

ехее

преди 4 години

еми хубо *** що чак сега става белни това - то под такъв стрес работи ли се, живее ли се цяла година ? еми куп полиции прокуратури служители на заплата да им разкаже че го притискат, каскета е днес актуалният играч преди туй онзи интелегентен едър тип Цацаров, полиция има бол прокурори бол съдии бол разследващи същобзаплати вземат ехеее 2бона старт ми кажи им ква Лилана къф Мартин кви свиркаджийки и дудуци и къф Божков хехе

27

Анонимен

преди 4 години

Лилана, Лилана, с *** разпрана

26

Иванов

преди 4 години

Една жена на пазара каза ...

25

Тъпомер

преди 4 години

С такива доказателства нямат основание дори за задържане 24ч.,камо за нещо друго,намирисва на Народен Съд.

24

бегом марш

преди 4 години

И какво е казала дето не е истина? Тия в АПИ всичките са за уволнение.

23

Анонимен

преди 4 години

Тия въшки най-големите престъпници и усвоители на европейски пари ли са а тарантулите от обръчите от фирми те ?

22

Анонимен

преди 4 години

Като се сетя как ни чули ,ни видяли за къщите за гости , за усвоените милиони от само приближени на властта като Пеевски ,домусчиев...как пък тези въшки се оказаха най-виновни а големите "дарители" чисти като момина сълза...

21

Анонимен

преди 4 години

До Гешефт?Така е у нас ,затова беше назначен каскета ,който си отваря устата и му намират цаката ,май и 111 място ни е много !

20

2013

преди 4 години

Ако това са всичките обвинения, доста жалка история. Заплашвали ги с журналисти и уволнения - това ли е организирана престъпна група? Не твърдя че са невинни по други обвинения - напр. имаше някакви истории за евросредства, но тези показания не ми изглеждат достатъчни да те държат в ареста и да те осъдят. Интересно е че никой не споменава за предлагани подкупи - може това да им е вината...

19

Анонимен

преди 4 години

До Мунчоама ти не знам дали знаеш какво е уважение щом заради Винету си се лишил от собствения си образ....Боже бързо ,бързо подлуганите на Герб отворихте човки да лапате от вонята !

18

Егати демокрацията

преди 4 години

Поредните млади и кадърни, които ще избягат от Тиквородината...стига да излязат здрави и читави от зандана. Единствената "вина" на Лилана е, че си навреди на имиджа като се нареди да пее с другите певачки!

17

Анонимен

преди 4 години

ЕЕЕЕ хайде сега уплашил се бат Бойко ,защото доколкото си спомням онази шушумига дето го нахока бат Бойко и го прати с барабанчето като глашатай да ходи от село на село,той си трае ,той търпи всичко само лапачката да върви ,защото сам с големи пари от народната хазна бат Бойко ги държи всички на каишка и готови да вземат барабанчето...Засегнал се лично падишаха ,никой друг а Гешев е назначен от него така че изпълнява !

16

1

преди 4 години

До Зоро,физиономията и,емалко по-приятна от физиономията на любимия,ти от банкя.

15

Анонимен

преди 4 години

Прилича на баща си - баболъгът.