94

Анонимен

преди 3 години

Някак си не мога да си представя как една певица и нейн близък рекетират доста нагло - по цял ден, с 50-70, та до 90 позвънявания служителите на АПИ по времето на мин. Нанков. Има доста по-силни и пробивни бизнесмени и направо олигарси, но от АПИ очевидно не искат да кажат имената им. И накрая ЛиЛана и този с нея - ОПГ? Интересно, направо тема за повест с криминален сюжет.

93

Анонимен

преди 3 години

нали ги арестуваха за злоупотреба с евросредсвта? Това горе са изсмукани от пръстите на някой държавен корумпиран лай***нар доноси, поне така изглеждат.А какво стана с разслдване на тол системата за което обвиняемти са пуснали сигнал? Там вси1ко е точно ли? Щото всички знаем че не е, което прави обвиняемите да изглеждат онеправдани дори наистина да са виновни.

92

Анонимен

преди 3 години

Тая работа много мирише.Вместо да проверят сигналите,те подгонват тоя ,който ги е подал.

91

1

преди 3 години

До Анонимен-104,ти си по-хубава,така ли.

90

Анонимен

преди 3 години

хубава ли?ужасно неприятна личност.Мислех ,че Божков като има пари ще си позволи нещо по-добро.

89

СС

преди 3 години

Уж певица и "млад меринджей", а пък тя обикновена рекетьорка. :)

88

кит кат

преди 3 години

ядете я защото е красива ,уверена и нахъсана ,Евалата на Лиланка !

87

Тролее

преди 3 години

До AнонименТролее, IP адреса ти е един и същ беее, под всички коментари. Колко ти платиха да ги защитаваш тия престъпници? И пак с наите пари, нали, бе смешка :)

86

Анонимен

преди 3 години

НАП са мафиоти и крадци, мошеници.Евалла на момичето!

85

До българин

преди 3 години

А вие в женските затвори няма сексуални извращения и други какво ще и направят

84

Прайд глори

преди 3 години

Този някакъв *** ли е, че се изразява толкова натруфено и самозначимо?

83

Анонимен

преди 3 години

Тая ЛиЛана,защо обича магистралите?

82

98

преди 3 години

Телетол изгърмяха според мен защото се рекламираха, като единствените, които позволяваха смяна на номер. А това няма как да стане без пълен достъп до БД. И съответно освен АПИ чрез БГ ТОЛ никой друг няма подобен достъп и затова ги отсвириха.

81

Анонимен

преди 3 години

Спомням си ЛиЛана от телевизия ММ. Никога не съм знаел на чий микрофон пее, докато сега не се разшумя. Спомням си и за клиповете и със Снууп Дог, ясно вече откъде са били парите.Но това е много далече от изнудване и заплашване на държавни служители. Всички те много са били наясно коя воля изпълнява тя и да и се опънат и се разминат без последствия, значи някой също толкова могъщ е стоял зад тях.

80

Анонимен

преди 3 години

Много платени ***....

79

Анонимен

преди 3 години

Защо държавният чиновник от АПИ отива на преговори за милиони, без да протоколира срещата? Каква тайна е искал да скрие?

78

хаха

преди 3 години

абе хумор хумор ама тая Лилана не я подценявайте чак толкоз не иронизирайте агресията и щот е ясно че онзи череп и е дал няколко мильона да а тя е била надъхана да ги удвои и утрои и това че е момиче 55кила незначи че неможе да бъде нахална когато трябва за да се докопа до такива поръчки е оправна не я осмивайте така разбира се не е мутрата на прехода ама се е свързала с мутрата на прехода и действала един вид от негово име

77

Анонимен

преди 3 години

Имаше едно време един физкултурник, който четеше някакви записи от болница. Това много ми напомня същото...

76

ами

преди 3 години

тя работата ясна и АПИ са корумпирани и Лилална и Мартин са Божковите надъхани агресивни агенти . но в крайна сметка кой е спечелил конкурса - цялото това приложение и пари у кого са отишли там е ключът от бараката

75

Гешефтаря

преди 3 години

Значи, разбрахме се! Те, тая - Лилана е най голямата мутра на прехода! След нея са Иванчева и нейната заместничка!