40

Анонимен

преди 4 години

Хайде да не съдим за мача от резултата в петата минута, А..............!!Кой се е справил по-добре ще разберем като всичко свърши.Пилците се броят на есен ако си спомняте....П.П. В Западна Европа ще мине и замине, икономиките им ще се възтановят а тук още ще сме "под ключ" и всичко ще е бастисано както след войната в Сърбия че и по-зле.Така че...........полека

39

Анонимен

преди 4 години

До шоп"Про форма" мерки които им блокират целите икономики? Не мога да си представя ако бяха сези де факто мерки какво щеше да бъде.Пак да питам, мислите ли въобще като пишете?

38

шоп

преди 4 години

До Анонименмерките са проформа, за да не бие на очи и да не ги обвинят в геноцид.

37

Анонимен

преди 4 години

До ЕлиКой ти каза, че на запад лошо са си свършили работата?

36

Анонимен

преди 4 години

До Цар БългарскийМай ББ царува в главата ти. Не можеш да спреш да мислиш и да говориш за него.

35

Анонимен

преди 4 години

До хахаАко искаха да направят това въобще нямаше да налагат мерки.Понякога се чудя, дали въобще мислите като си пускате "идеите".

34

въпрос

преди 4 години

Защо пък ще чакаме да ни хвалят,порицават и да ни казват как да живеем.

33

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

32

Ели

преди 4 години

Това е защото богатство не е еквивалентно на цивилизованост. Страх, БЦЖ са само оправдания за лошо свършена работа на запад.

31

Цар Българский

преди 4 години

Това е така благодарение на Б. Борисов! Всички в изт. Европа та и в западна (но късно) взеха пример от Борисов! Трябва да бъде обявен и коронован за Цар на българите и източните европейци!

30

хаха

преди 4 години

Западняците са хитри, разтовариха си пенсионния фонд:)

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Безмозъчен и *** е някой, а не брифингите. Познай за кого говоря?

28

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ти откъде знаеш какво имат на запад, като си напълно неграмотен и не следиш нищо там?

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Мда. Трудно се живее само с по-няколко кафета на ден, сиеста след обяд и вечеря в 12 през нощта барабар с децата. Мизерия ти казвам. За някой който се е самозабравил това може да е мизерия. Останалите добре знаят какво е.

26

Анонимен

преди 4 години

До До 20Пълни глупост говориш.Доволен си от тъпите и безмозъчни брифинги през час? Едно и също да ни се говори по час и да ни наритват като овце,това ли харесваш?Тия ги разправяй на баба си!Хвалиш най-корумпираното правителство само защото имаш личен интерес и никакво достойнство на българин.Нима ти харесва че сме на всички срамни места във всички международни класации,нима ти харесва да ни лъжат ежедневно и за това да вземат заплати по 10 бона докато масовата заплата у нас е 700лв.а пенсиите

25

Анонимен

преди 4 години

Самовлюбените бивши империи от столетия живеят с мисълта, че лошите неща се случват само на другите, защото самите те така са подредили света - за своя изгода. Корона-вируса обаче е справедлив и въздава възмездие по равно. Чак още не могат въпросните самовлюбени висшестоящи да повярват, че коронавируса ги третира наравно с "нищите" страни и не ги заобикаля. Добър урок срещу самозабравяне!

24

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Има си обективни приини - ниската средна продължителност на живот, БЦЖ ваксината, липсата на много старчески домове, по-малката гъстота на населението ....И Бойко Борисов ! :)На Запад си нямат Бойко Борисов. Нямат Щаб и нямат генерал Годжи.Изобщо слаба ракия са западняците !

23

чети внимателно

преди 4 години

Измамници от Великобритания ще атакуват българските курорти. Те ще съдятхотели за заразяване с коронавирус. Затова предупреди Румен Драганов отИнститута за анализи и оценки в туризма.Испания например бе съдена за 800 млн. евро за хранителни отравяния, каза той...При байтошовото време, хем туристът беше платежоспособен, хем не идваше с цел обезщетение ... нямаше защо.

22

БАНко

преди 4 години

ЗА ДА ПОСТИГНАТ " УСПЕХИТЕ" НА БЪЛГАРИЯ ПО ЗАРАЗЕНИ МЕДИЦИ 12 % , АМЕРИКА ТРЯБВА ДА ОТЧЕТЕ 200 000 ЛЕКАРИ !!!ТУЛУПА Е НЕДОСТИЖИМ !!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Радев не е виновен за нищо *** !Той няма глас ,а поста му е чисто политически статичен !Да стои там,че да му се смеем...Както се смеем на теб !