36

Анонимен

преди 4 години

Е то нали имаха идея слънчака да го правят санаториум за корона вирус - значи нещата си идват по местата :)

35

Анонимен

преди 4 години

И после да не се чудим защо карантината ще е безкрайна! Защо ручахме жабетата, след като се канят да пуснат тук пияните британски хайвани? Това ли е "грижата" за здравето на нацията

34

Вн

преди 4 години

Браво,това остава,да докарат британските старчоци с коронавирус,за да заразяват навсякъде,само защото ще си докарат със себе си по 100-200паунда

33

Анонимен

преди 4 години

Интересно ако се заразят или попаднат в огнище и задължителна карантина как ще се измъкват и какви претенции ще имат към държавата, тур оператора, хотела и пр. не дефинирани ситуации. Така че новината е фейк. Преди да се разпит нещата, всеки пристигнал, незнайно как, е на собствен риск. И после да не се окаже, че вместо да изкара едни пари, определени тур оператори и хотелиерството ще им плащат компенсации. В такива ситуации, договорите са много относително нещо. Ама давайте пак как всичко тръгв

32

до Борисов

преди 4 години

Ако допуснете това сте за разстрел всички в щаба начело с Баце.

31

Анонимен

преди 4 години

абе Борисов, вие там в този щаб спите ли бе, от най голямото огнище в света ще ми ги мъкнете тез заразните

30

Страхотна новина

преди 4 години

Страхотна новина. Най-недисциплинираната нация в Европа, най-алкохолизираните и покварени хора ги чакаме да донесат короната. Където не можаха и премиера да си опазят, какво говорим за опиянените посетители на слънчака. Ако това стане, аз лично ще се отрече от бг гражданство.

29

Доктор Хаус

преди 4 години

Наздраве

28

Туй виц ли е?

преди 4 години

Що пък да не се върнат? Британците отдавна са на принципа на стадия имунитет по отношение на коронавируса. Те не бабите, а тийновете им ще дойдат, по принцип са непукисти. Само ми е чудно как ще накарате подпийнали (меко казано) хлапаци да седят на два метра един от друг, особено в присъствието на Сливенски жрици на любовта, и да си мият ръчичките (нямат такива навици)

27

Боб

преди 4 години

Оставка на Ангелкова

26

Щирлиц

преди 4 години

Как се лекува ковид 19 по британски?Много просто-чрез балконинг.После някой трябва да почисти,но няма как,чистотата е важна за здравето.

25

Анонимен

преди 4 години

Ако това се окаже вярно,значи директно минаваме на вариант"Мангъров"!

24

Великите САЩ и Англи

преди 4 години

Пускайте всички членки на НАТО, най-вече англосаксонците, пускайте ги да заразят демократично цяла БГ.Радвам се от сърце!

23

Анонимен

преди 4 години

Туроператорите и бизнесмените да си построят болница в Слънчев бряг и да си хоспитализират гостите от чужбина там (нали са голямата работа), а не да ми мъкнат мърлячите да ги лекуваме в Бургас. Тук една болница не стига за обслужване на самия град, южното черноморие, Странджата, Карнобат, Поморие, Несебър и всичко що е до Свети Влас! Така, че като водите заразата на крака вземете си ги и лекувайте! Печалбата да е за вас все, а последиците за нас!

22

Град Несебър

преди 4 години

Ий чи ся и вии! Ний пари сми давали и трябва да си избиим разхудитйе!Маминка купи 12 касйетки сладко от смокини от Лидл и ся *** присипва в бурканчита за английскити туристи!

21

Анонимен

преди 4 години

Най големите поддръжници на мерките са тези на държавна хранилка. Хем не работят хем им вървят заплатите. А другите ко прайм

20

А дано

преди 4 години

По всички БГ курорти англичани и американци.Има справедливост срещу мутренско#то Черноморие, да ги пуснат и в Банско.Има Бог, от днес ставам вярващ!

19

Анонимен

преди 4 години

Вирус не вирус трябва да се бачка . Дано да дойдат

18

Анонимен

преди 4 години

Това е супер новина дано наистина се окаже така

17

Анонимен

преди 4 години

Кви британски туристи,като там сега започва масовото разболяване?