44

Колега на Дайнов

преди 4 години

Най-голямата радост в казармата беше, когато в лавката пускаха "ГРАЙФЕРИ" (думата грейпфрут беше непозната по това време) по лев и 20 килото. Най-голямото извращение бе да донесеш клиренса на гаубицата. Друго извращение беше, че ме караха да свиря на бас китара и да пея като Стинг. Старите бяха интелигентни момчета, от Бургас, и се бъзикаха съответно. Не намирам тези две години за загубени, загубени се оказаха годините от 96-та досега.

43

георги

преди 4 години

Вътрешно многофункционално работно оплюскване-ВМРО,хареса ми!Лика-прилика!

42

Анонимен

преди 4 години

А бойчето да разкаже нещо или е бил редник табуретка.Днес пак несвързано се включи при военните.

41

Анонимен

преди 4 години

Тоя нали не беше ходил в казарма.А и да е бил...сигурно е бил някое омразно вкр...дето всички са го мразили, защото ги е шпионирал и донасял на щаба.Жалка картина е държавата...жалка. с такива като този и тиквата...нищо добро не ни очаква.

40

fory

преди 4 години

Много трудно си представям този *** в казармата.Вътрещно многофункционално оплюскване ,ВМРО,ЗВУЧИ,КАТО МНОГОТО ОПАСАХМЕ,МАЛКО ОСТАНА!

39

ПроСоТо

преди 4 години

като нищо да е "певеца".Щом успя да направи политическа кариера,значи все пак някога нещо е "донасял".Службички не се раздават на случайни хора.

38

Анонимен

преди 4 години

Тулупов и тогава и сега пак е прасил!;))) Инак, така беше, но да го чуеш от сегашният Каракачанов звучи доста мазно и гадно;))) "Много шеги сме си правили. Особено към тези, които си криеха колетите. Практика беше, когато на някого му дойдат на свиждане, той споделя храната с останалите. Имаше такива, които я криеха. Един такъв, който видяхме къде си крие храната, естествено я взехме, изядохме я и му напълнихме торбата с мръсни партенки", спомни си Каракачанов.

37

Анонимен

преди 4 години

300 лева за възрастните хора обещаваше на изборите. После изборите минаха и заминаха. И историята се забрави. Сега си спомня каквото му е удобно. Важното е че паричките влизат в джоба на шишкaвият мoшeнник.

36

ПроСоТо

преди 4 години

м/у другото,тия поделения бяха едни от най-интелигентните в армията.така че ако беше служил в кашимерията госина,щеше да види какво означава "зор"

35

Анонимен

преди 4 години

35, не пиши лъжи.*** в казармата НЯМАШЕ....за тебе не гарантирам.

34

м,даа

преди 4 години

"Певеца" на ВКР-то! Който е служил ще се сети!

33

ПроСоТо

преди 4 години

тоя виц с грамофона нещо много пробит ми се вижда.И като какъв е служил там не става ясно.Защото в поделенията от ЗРК имаше "огневаци"-тия,които поддържаха ракетите,имаше и "РТК"-"радиотехническа команда",имаше СРЦ,свързочници,шофери,"поддържащи автономното ел.захранване и др.Офицерите и старшините бяха повече от войниците (освен в ОК).А пък последните се ПОДБИРАХА по интелигентност-имаше специални тестове за бързина,рефлекси,съобразителност-Едва след това ги разпределяха по командите.

32

Анонимен

преди 4 години

Ето това е еволюция. Първо редник, а после министър на отбраната.Всъщност пак редник, но министър на отбраната...

31

Анонимен

преди 4 години

Тия недоразумения как успяха да минат 4-процентната граница?!!!

30

Анонимен

преди 4 години

Беше тежка служба и мизерия но пак беше по-добре от сегашната демократична мизерия. А и в армията не може да очакваш удобства, когато срещу тебе някой те стреля.

29

Анонимен

преди 4 години

По добре да ни разкаже незабравимата история как щял да се бори до края за възрастните хора и обещаваше пенсия от 300 лева.

28

Анонимен

преди 4 години

Тези, които са опитвали ги отделяха още на комисия разтвори бузки и до казармата такива не стигаха.Както гледам ти си бил от отделените.

27

Анонимен

преди 4 години

В Понора служеха връскари синчета на полковници като военна полиция и доносничеха за другите войници.

26

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че не са ти разказвали...

25

Анонимен

преди 4 години

В тази казарма повечето мъже са пробвали секс с мъж. На мен са ми разказвали такива истории.