64

БГ ренегат

преди 3 години

БНА е скапано място, в което си губиш времето,и младостта.С липса на морал, визия ,и какво да защитавам тука-да Доганчик сараите ли?

63

Анонимен

преди 3 години

Aло г-не,а тези които са на заплата и пенсия така наречените АПЗ-ТА,на двойна хранилка вече 5-та година до кога,защо нищо не се говори за това при такава голяма безработица тия да ги държите..............НЯМА НЕЗАМЕНИМИ!!!!

62

м,даа

преди 3 години

Нашето момче е набор 65!

61

м,даа

преди 3 години

До Анонимен 73 Пише в нета, пише! Ако искаш - намираш! Търси и чети!

60

Анонимен

преди 3 години

В нета пише,че е служил 83-85 год.,но не казват къде!

59

Анонимен

преди 3 години

ако можеше, шкембе войвода ще ни вкара всички в казарма!

58

вечна дружба

преди 3 години

Не знам кво пише за тоя в нета,но твърдо съм убеден,че не е служил!По приказките се засича!Ако още беше турско,тоя щеше да носи прясна вода на агата!

57

Анонимен

преди 3 години

Личи си, че вечно си гладен:1.За ядене.Хората те наричат "Шкембе войвода".2.За постове - историк министър на МО. Нямаш познания по военно дело, но си заплю този пост. МО има много имоти за продажба.3.ВМРО е по благинките.Историята с паспортите в Македония я спряха на ниво няколкостотин хил.лв, но там се говори за милиони, каналите за които които гл. прокурор не разплете.4.Самолетите, които ще станат готови след 3-5 години, но парите платихте в аванс.5.Станахте поредните "съюзници на ББ. Сетне?

56

Елхово 77-79

преди 3 години

Казва се "казарма" не случайно.Казармата беше задължителна, та не оставаше друго освен да търсим положителните страни.Мъж ме направи една мома, а не казармата.Загуби време където прости хора ти обесняват колко си ***.Аз там открих, че има хора като Бойко, Красимир и Румен.

55

Пак се слагате

преди 3 години

Вземете интервю от някого, който е служил с него, за да научите истината какъв Швейк е бил.

54

горан

преди 3 години

Тези псевдо патриоти,от ВМРО не само нямат спомени от миналото,но нямат настояще и бъдеще!Живо олицитворение на гробарската управляваща система!Мезвайте,че вече не остана!

53

Ирина Асиова

преди 3 години

И ХОП ***! МИНИСТЪРЪТ НА ОТБРАНАТА ПАФКА НА ТРИБУНАТА! Ама дими директно в пагоните на рояка генерали!В деня на българската армия в националния ефир на НТВ българският министър на отбраната и вицепремиер пуши на официалната трибуна!Салама и гроздовата не се виждат на кадъра, защото са в торбичката на BILLA под трибуната.

52

дедо Ташунко

преди 3 години

Не се съмнявам, че Каракачанката е изял храната на другаря си. Така се оцелява в живота, като прекараш останалите.

51

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, дебелия лъжец.Та той въобще не е служил.Освободи се от казармата, благодарение на връзките на баща си - комунистически номенклатутрчик.

50

м,даа

преди 3 години

Ама той не само певец в казармата е бил! Само напишете името му в гугъл и ще видите всичко!

49

Анонимен

преди 3 години

Този откак стана министър на отбраната със задна дата отслужи и казармата. Хубави спомени от казармата няма. Прocтoтия до шия, но си беше нещо, през което всеки мъж трябваше да мине.

48

Стефчо

преди 3 години

Веднага му повярвах, че е изяждал храната на другите. И за миг не се усъмних!

47

Паси

преди 3 години

Да помниш историята,драги ми историко и като министър без армия,значи само едно,забравил си не само обещанията,забравил си и казаното!Спомени много,свършенио-НИЩО!Празника за теб и за управлявашите държавата,казано по-точно разграбващите и окрали тотално България навява,на днешният празник само празнота,сивота и много,много тъга!

46

вечните икономии

преди 3 години

а празна раница не пази граница!

45

Анонимен

преди 3 години

От майките ни взимаха и в ковчези ни връщаха!Взаимно си крадяхме имуществото и нзаимно се докладвахме на началството.По улицата момичетата бягаха от нас и не разговаряха. Само севернячките ни тачеха!Едни само носеха храна а други само знаеха да взимат наготово без да носятШопите и власите бяха най-отявлените службогонци и натегачи вамдякъде в МНО