71

ПАРИ -НЕМА...

преди 4 години

АЙДЕ БЕГАЙТЕ НА МОРЕТО И ЛЪСКАЙТЕ НА МАРКО ЧАДЪРА...ХА,ХА,ХААААААААА...БОНОВЕТЕ СА ЗА БАЛЪЦИТЕ .

70

Анонимен

преди 4 години

Това ще е като масовата приватизация за едни бонове а за други заводи без пари!

69

Глупости

преди 4 години

Бегайте у турско и гръцко , щото на нашето Черноморие ви чака НА МАРКО ЧАДЪРА!

68

АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ...

преди 4 години

ПРИКАЗКИТЕ ЗА ТОЯ ТУРИЗЪМ---ПОЧВАТ ДА ПРИЛИЧАТ НА ОНАНИЗЪМ!Мене що не ме питате , как си вадя хляба!?А стига вече с тия лицемерни приказки и жалби !

67

Анонимен

преди 4 години

Малийй, сичкуту кеч, дет съ върна от чузбинъ , на бахаламатума с тези воучъри ,че и бая евро си внесоха не че нямат право като нормални хора да почиват , ама си знаем стоката -кат съ събирът ени кечове с други ,наречени " ресторантьори и хотелиери",не знам защо ,защото на на космическо разстояние от нормалния туризъм ,та ще настане истински скеч, да ,ще има постъпления ,но след вакханалията ,догодина и един нормален турист няма да иска да си спомня дори този "етап " в "развитието" на туризма ни

66

ъхх

преди 4 години

Да ви кажа, разговорите за туризма и неговото спасяване ми омръзнаха повече и от разговорите за Ковид-19. Що АЗ или който и да е трябва да спазява някакви си, решили да правят бизнес, при това - по лош начин. Всеки, който тръгва да прави бизнес, си носи и рисковете или търси варианти САМ, държавата не му е длъжна. Мен някой пита ли ме добре ли съм, създава ли ми благоприятните условия, старае ли се да ми помогне...не. По 5 пъти дневно да слушам рев за туризма нямам желание. Досадно е вече.

65

до 72

преди 4 години

До АнонименЗа ваучерите не знам, но с правописа имаш проблем.

64

Батко ви

преди 4 години

Ваучери? Хмм. Изглежда като добра идея за хората. Но като имаме опит с ГЕРБ, знаем че е поредния начин легално да се краде. Само да вметна. Някой знае ли как е в АЕЦ Козлодуй? Там стотици /може и хиляди/ служители получават ваучери за храна за примерно 600лв. Дотук добре.Само че с ваучерите можеш да пазаруваш в един- единствен магазин. А цените в него са тройни спрямо другите магазини.Колко красив и елегантен начин да крадеш по едни 30-40 млн. месечно. Бюджетът плаща ваучери, а наша фирма ***.

63

Анонимен

преди 4 години

Нещо смесваме новините, те ваучерите са за Лефски, да плащат към НАП

62

морска шир

преди 4 години

Толкова много сме лъгани, че вече на нищо не вярваме. Ваучерите в тази ситуация са добро решение, но да видим кой и как ще го получи. И дали само за морска почивка, или и за каквито и да са други хотели, къщи за гости и др. такива. Нека поумуват големците и да ни уведомят. На каква стойност, при какви условия. А хората /обикновените/ имат нужда от почивка и глътка въздух...

61

Пук

преди 4 години

Учениците не трябва да ходят на училище, но за сметка на това насърчаваме простолюдието да се тъпче в най-мизерните курорти в Европа с примамка от 100лв. Да на цацата и чалгата, не на образованието!

60

Анонимен

преди 4 години

Прокараха схема управляващите как да източат пари с ваучери. :(Жалко, много жалко.

59

Пижо

преди 4 години

Безплатни чадъри ще има колкото има по 1000 лв. за всички медицински служители, както обяви Борисов, т.е. ще има, ама няма да е за всички и няма да е по 1000 лв. Най-вероятно ще има безплатни чадъри само на определени места, които ще са на 10 км от населеното място и ще са по 5 кв.м.

58

Waffen SS

преди 4 години

$Лято 2020 с ваучери и безплатни чадъри$,знака не е случаенИма един израз,"безплатна супа няма".Все някой ,някъде плаща.Та тази мантрата за безплатната супа ,битуваше през цялото време на "безкрайният,демократичен и неолиберален преход".Нали обясняваха на българите,че няма безплатно образование,няма безплатно здравеопазване с една дума няма нищо безплатно,а сега изведнъж ,безплатни чадъри и шезлонги.А не така, господа,не потъпквайте неолибералните и демократични ценности,в които се кълняхте

57

Аз

преди 4 години

С тия безумия с 1.5 метра в кафетата след три седмици ще я въвеждаме пак карантината. Който му е интересно да прочете в Швеция местните издания кво пишат, не да гледа официалната им статистика. Луеко нема общо с истината.

56

Анонимен

преди 4 години

Безплатни ваучери за хотелите на Братята Велчеви и за други приватизатори... А пък т.нар. концесионери на плажа са мутрите, на тях държавата ще има плаща компенсации заради "безплатни" чадъри и шезлонги. Само схеми... Ама прости хора избират прости и после - циркове и кражби

55

До 38

преди 4 години

Стига с тоя Пловдив. Трябва повече инвестиции към София. Тук са повечето хора, другите да се оправят.

54

Анонимен

преди 4 години

Като имат проблем по морето да си продадат майбасите, могат да си заложат и хотелите в крайна сметка. Хората не могат да си издържат семействата, тия ще дават пари на олигарсите по морето??? Това какво е????

53

Анонимен

преди 4 години

Частни плажове не може да има, по сега действащото законодателство. Ако не е някакъв военен полигон, на който се стреля, никой няма право да огражда плажове.

52

Анонимен

преди 4 години

Защо правителството иска да финансира мутрите по морето вместо да помогне на обикновенните хора които сега имат проблеми? Ще им даде пари от бюджета които всички ние сме внасяли?! Това е абсолютно несправедливо. 90% от хората тази година няма да ходят на никакво море, безплатни шезлонги е последната грижа на хората в момента. Много разочароващо действие на премиера (