75

Светозар

преди 3 години

До ВиолетаИ какво предлагаш ? Да го оставим да пречи на работата на учителите и съвестните ученици, да псува, обижда, заплашва и тероризира ? Щото това, което прави си е чист виртуален терор и то публично пред голям брой хора. Това ли предлагаш ? Ако това беше станало в САЩ, тоя келеметор щеше да си отиде в ТВУ, като първото момченце. Наказания трябва да има и за учениците, дали си паролите за акаунтите в Майкрософт Тиймс.

74

Анонимен

преди 3 години

До ЗъзитоТака е, но с 50,000 нищо и никакви гледания само жълти стотинки ще изкара. Българската аудитория е прекалено нищожна за да се печели каквото и да било от тубата. Очевидно го прави за внимание

73

Зъзито

преди 3 години

Прави го с цел печалба от тубата , просто е .

72

BTA

преди 3 години

Последните новини за влогъра са, че се е само убил с няколко куршима в главата и след това е изтрил всички хардове на компютъра си

71

Анонимен

преди 3 години

Най-голямото наказание за хлапета като arabadjiewx е, да им се отнеме най-любимата "играчка". В случая - канала му в тубата чрез който привлича внимание и така си подхранва егото. Докладвайте му видеотата за расизъм - особено тези, в които обижда малцинствата. Тубата, доколкото знам, има нулева толерантност по този въпрос. Като му изтрият канала и го баннат, ето ТОВА ще го нарани най-много. ;)

70

Мммм?

преди 3 години

До ТикваА аз ти "цитирах" реалността в СССР и НРБ, другарю.

69

Тиква

преди 3 години

До Мммм? За твоето съжаление не Сталин и Берия, твоите любимите Кравари, от където винаги идваха проблеми,войни, хитрини,революции,тероризма, глупав си, макар че имаш Висше образование, но за твоето съжаление на никой не трябва,само на Гробистите вие подхождате един към друг, вашия Девиз Лъжи, Кради,Обещай. Цитирах Алън Дълас, за съжаление те намериха Предатели във България.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Какви 25-14, другарю? Кой ти каза на колко години е майката на момчето? Ти не разбра ли, че тя си е формирала при родители живели в Комунизма и самата тя е изкарала детството си в Комунизма? Не ти ли беше приказката че това било "първо поколение на прехода". На 11-12 години (минимум, а вероятно и на повече). И това е тоя, "примера" му е на 18 плюс и т.н. Наричай го както ти харесва, аз използвам названията, които изгнилата идеология сама си беше избрала.

67

Алън Дълас

преди 3 години

Така ще разклащаме поколение след поколение със цел лишаване от чувството на чест у нея.Всичко това ще осъществим под девиза"Защита на правата на човека и гражданските му свободи. Това вече го виждам, гробисти със Тиквата приличат на мечтата на Бившия шеф на ЦРУ.

66

Мммм?

преди 3 години

До Алън ДъласТова от Сталин до Берия КГБ инструкциите ли са?Щото те упражняваха насилие, подслушваха, стимулираха доносите, кражбите от работните места, алкохолизма, преследването на политически инакомислещите и изпращането им в каторга и кой знае още колко неща.

65

Анонимен

преди 3 години

До Мммм?"До 1989 година са 14 години (аз казах 13, карай). Не можете нито да смятате, нито да мислите."И?!?! На колко години е била 25 годишната (когато го е раждала) му майка през 1989 година? 25-14=? Смятай ти, че аз не мога (както казваш). ГолЕмо идеологическо обучение е падало с това четвъртокласниче, спор няма.... И стига с тоя комунизъм, че ставаш смешен - апологетите на прехода ви отровиха, бре.... Няма комунизъм, нямааа, търсете виновния другаде...

64

Алън Дълас

преди 3 години

Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа,ще поощряваме автори на литература и изкуството,които втълпяват на човека култ към секса,насилието,садизма,предателството,безнравствеността.Нужни са писания преосмислящи честността и почтеността,като ненужни архаични отживелици.Простащината,наглостта,лъжата и измамата,пиянството,наркоманията,страх между хората,безсрамието и други пороци заложени в човека трябва да се раздвижат,ще предизвикаме ерозия и развращение на младежта

63

Мммм?

преди 3 години

До Анонимен 61Май мантрата е от теб и е попивана в червивия Комунизъм. Вие може и да не успяхте да го построите, но се кълняхте в него и целия ви КОМУНИСТИЧЕСКИ строй за това се и казваше така - защото гонехте "мърлявата утопия" и затова и я докарахте дотам. Прочети си Конституцията на НРБ, другарю. Елеметарната математика показва, че "влогъра" е ЗАЧЕНАТ най-рано 2003 година (ако сега е на 16). До 1989 година са 14 години (аз казах 13, карай). Не можете нито да смятате, нито да мислите.

62

Анонимен

преди 3 години

"За мен не е забавно, ама разберете - трябва да се правя на кретeнчe и да тормозя нископлатени учители, иначе съм никой. "

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Както вече сам каза комунизмЪТ е утопия, социален строй , който никога никъде не е достигнат и НИКОЙ не е живял и растял в него.... Но явно обърканото ти съзнание, попило лозунги и мъгляви идеи от прехода не е способно да осмисли подобен факт и продължаваш да преживяш едно и също - комунизъм та комунизъм, като мантра за напушен мозък... И се справи малко с елементарната математика - днешните 13 годишни колко годишни родители имат и кога са родени те

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Тая опорка с Комунизма я знам :)))). Комунизма е утопия, бла-бла. Може би трябва да насочиш критиката си от другарите от БКП (още ги има, подвизават се в БСП и други).Твоите родители в Комунизма ли са отрасли, че ми е интересно? Родителите на тоя *** не са "първо поколения на прехода. Доколкото разбирам е 16 годишен, а пък тоя дето е взимал от него пример е над 18, тъй че освен ако не го е раждала някоя мургавелка на 13 родителите му са били баш от Комунизма.

59

Анонимен

преди 3 години

До Мммм?Аз съм един от тези, които живяха в социализма (комунизъм никога никъде не е имало, трябва малко повече да се чете по въпроса преди да се правят подобни изказвания). Ела и виж моите деца къде са и какво са постигнали - смея да твърдя, че са над средното европейско равнище. Родителите на сегашните деца са първото поколение на прехода, така че комунизЪмът няма нищо общо тук..... карай нататък с бла-бла простотиите.

58

Мммм?

преди 3 години

До мммм даааКакви ги дрънкаш?Аз те питам, защо продукта на Комунизма, т.е. тъй наречените "родители", са такова долно качество?

57

1

преди 3 години

До дядомразТакъв дето лови шарани и кинтите дето прибира от тая дейност ги слага на влог.

56

Анонимен

преди 3 години

Супер е.Сега веднага се вижда кой ученик пречи на дисциплината