11

Анонимен

преди 4 години

В тези схеми бушончето взима 10%, останалото е за барончето в сянка: 90% на ръка.За съжаление така са нещата и в земеделието и в иновациите. Има престъпници с по 50-100 подставени фирми. Но са близки със сегашната власт и никога няма да ги осветят. Половината от тях са ДС дедковци.

10

Анонимен

преди 4 години

Аз да питам, защо Лилана от няколко години се движи из улиците на София с черно Порше Панамера, а отзад я следва същото пълно с охрани? Почти всеки ден можеше да я видиш по улиците в Центъра на София.

9

Уонко Нормалният

преди 4 години

Айде бе! Каскета му е Платено! Все пак е назначен от шиши и всичко е Точно!

8

ppp

преди 4 години

Има пари от състезанията, които е спечелил и концертите, които е изнесъл. Може да се види с какви величия е бил на сцена (Shaggy, stereo MC) и в колко десетки страни е изнасял концерти.

7

пецата

преди 4 години

безплатното сирене е само в мишеловката

6

Анонимен

преди 4 години

Че нямаш пачки , къде са тия милиони ?

5

Котки

преди 4 години

Този и сестра му са буквално най-безсмислените и безлични хора на света. Те, "кариерите" им, даже и измамата им е смотана и безсмислена. Сигурно даже родителите им на този етап са забравили, че някога са ги направили. На коя "публика" е известен?

4

стефчо

преди 4 години

Но като папкаше на хранилка,проблеми нямаше да "усвояваш". Що е не отиде в завода при честните бедни хора?

3

пияница мистик

преди 4 години

Изучиха се всички пионки и бушони на големите далавераджии като Черепа да пищят като ги хванат, че са бедни и нямат пари и да просят. Не че няма, ами ако ги плати и всички ще писнат: А откъде тоя вчерашен г0внaр има тези пари? И с право. И затова мишкуват и се правят на безпарични и невинни. Иначе Черепа като нищо може да плати гаранцията на братчето на любовницата му Лилана

2

The Ghost

преди 4 години

Браточка, че си крал, крал си, ами що спря да си плащаш където трябва

1

Зозо

преди 4 години

Да се обърне към онзи дето го награди него и сестра му в пРезидентството. Евала Гешев яко дере комунистите.