51

Анонимен

преди 3 години

То е ясно. Вече всичко свърши. Няма повече пари от Еврофондовете за измами. Европа си има други проблеми с пандемията и с кризата която дойде. Сега бая "бизнесмени" ще операт пешкира. Яли, пили ама накрая не платили. Няма такъв филм. Всеки плаща накога.

50

Анонимен

преди 3 години

Деянов баща гледам, че чете тука. Навсякъде е наслагал по 1-2 обърнати надолу палчета

49

Анонимен

преди 3 години

Пишещи наркомани сте!

48

Жорката

преди 3 години

Колко време поживяхте със сестрата? 5, 6 години преди да се насерете? Поршета, биитбокс иновации, система за ранно предупреждение от заметресения? С Черепа се бяхте хванали и се мислехте за силни, но сега с него ще потънете. 2020 година вместо да си седнете на *** и да изкарвате пари като всички други с труд... сега ще ви е тегаво и напечено.Дано след като всичко свърши да сте заделили някакви пари някъде, че от високо лошо се пада

47

Анонимен

преди 3 години

Мамин сладък, нямал парички за гаранция...Ами нищо, да поработи в панделата и после ще плати, какъв е проблемът?

46

Анонимен

преди 3 години

Скилърчо, тези парички които сте взели със сестра ти трябва да се върнат. А вие да поседите в панделата. Тия пари са за бизнес, не за живеене нашироко. Нищо и това ще мине, но мисля, че трябва да полежиш в затвора. Успех ви пожелавам със сестра ти. Дерзай!

45

Анонимен

преди 3 години

Бийтбокс е нищо друго освен *** през устата.Какво изкуство е това,какви пет лева,че този пореден безполлезник е взел европари за "иновации".Може би е искал да каже интонации на пръцкането.Европарите не падат от небето.Това са парите на европейският данъкоплатец.

44

Не знам

преди 3 години

Дали си битбоксър, ама в панделката ако те сложат при някой реален боксър, определено ще бъдеш бит..

43

Анонимен

преди 3 години

Това си е негов проблем

42

до 45

преди 3 години

...с дупе.

41

83838

преди 3 години

Сестра ти да ти я плати :)

40

Анонимен

преди 3 години

Такива като него прикриват източването и прането *** пари с много успешен бийт бокс.За параван вършат някакъв никому неизвестен успешен бизнес, а отдолу идват източени и нелегални пари.Накрая разбира излизат чисти и всички са доволни.

39

Анонимен

преди 3 години

Абсолютен шyшлEк.Безполезен човек с измислена работа и жалък крадец.

38

Анонимен

преди 3 години

Хем бил човек на изкуството и не разбирал от бизнес, хем получил пари чрез бизнес проекти.Хем бил честен и не участвал в бизнес проекти, хем бил натопен за бизнес проекти.Хем искал дечицата да се научат, хем не знаел как.Хем получил милион от евро пари, хем ги вложил, хем не трябвало да се отчита на никого.

37

Анонимен

преди 3 години

Зад тез средства в ? стоят проверяващи за одобрение по програма от институции,комисии как документи в административно-финансов процес на разрешения в осъществяване с развитието на идеята в производство на продукт за които бенефициента поема отговорност за кредитирането как дълг с реализация до продукт в пазарен дял/ниша с ДДС,но тез средства са дълг и срещу тях трябва държащ,отговарящ за длъжника гарант,който също трябва да произвежда и налага гадни условия на конкурента как коронавирус на други

36

Мен

преди 3 години

Като е непосилна си остава в ареста и готово.

35

Анонимен

преди 3 години

Този екземпляр колко работни дни има трудов стаж? Жалко е, че има aбдaли да му слушат глупостите.А такива никому ненужни гении и експерти с лопата да ги ринеш.Сега да прави бибит бокс в панделата.Бaлък...

34

Язека

преди 3 години

Така като погледнах списъците на фирмите ви правени през няколко дена и успели да се доредят месечно за субсидии от по няколко милиона, си мисля: а/ подставено лице си и парите ги отчитал нагоре, б/ много си ***, при такива крупни суми да не можеш да заделиш за гаранция ( и евентуално бягство след това)

33

непукист

преди 3 години

До АнонименМнението само показва колко далеч си от реалността на 21-век. С каквито и умалителни и пренебрежителни форми да наричаш тези хора те продължават да изкарват пари, дори в условията на пандемия. Хубаво е първо да прочетеш и проучиш преди да коментираш. А за бийтбокса - пробвай да го направиш. Като не разбираш нещо не го отричай, иначе покзваш липса на култура.

32

Наблюдател до 35

преди 3 години

Бие ботокс.