20

Анонимен

преди 4 години

Да купят имот? А нигъра от къде тея пари да "купела" имот за $12М? Демек дрътата вещица ще им купи къща, и от там ще почнат едни "благотворителни" показности...писнало ни е от подобни "новини".Айде у лево!

19

Меган Маркълова

преди 4 години

Не съм очаквала, че Хари ще е толкова мекушав. От страх жена му да не го остави е готов на всичко. Защо го е страх ли? Ами ако го остави, ще изглежда като пълен *** (все пак всичко го предупреждаваха да не се жени за нея). Главата си залагам, че тя го и заплашва с развод и с това, че ще вземе бебето. А можеше да си вземе къде по-класна съпруга. Дано семейството му го отърве с време преди жена му да забременее за втори път, че тогава ще е и с двата крака в блатото.

18

11

преди 4 години

Тез цървyли кви бяха?

17

Анонимен

преди 4 години

Е как бе просто момче, чехлъо. Вместо да слуша ретро родата в гадния мъглив Лондон, отиде на слънце. Е верно не е в замък, но пък е в имение. Всички които коментирате колко е *** го познавате а той никога няма да разбере за съществуването ви. Много комплексирани парчета. Човека си живее живота, и то както намери за добре а не да се подчинява на някаква ретро монархия. Смешно е хора никому незнайни с 5 лв в джоба да се присмиват на даже третроразрядна актриса от холивуд с годишен доход в млн.

16

Анонимен

преди 4 години

Много просто момче излезе този Хари....

15

Любака

преди 4 години

Тоя пич чупи чехълометъра!

14

D

преди 4 години

Усещам, че скоро пак ще се набута в някой сериал да се съблича. Уж Канада, ама не точно.

13

аз-ът

преди 4 години

Айде присмейте му се пак.-----***, който си з**** бъдещето и семейството за една женска. Смеси расово кръвта на монархията. ОТ времето на Хенри 5 не се е случвало. И то за кво - треторазредно озвучително актьорче, принцеса - втора употреба. И що - да покаже, колко е обиден че се е родил втори?!Как се справих , доволна ли си?

12

Анонимен

преди 4 години

Тая шаврантийка на рижавия му смуче паричките. Как от Великобритания, през Канада и до САЩ стигна, та и дъртата ще прибере в многомилионен царски имот. Така се прави мили мои, не като вас евтинко.

11

Анонимен

преди 4 години

Що не оставите човека на мира?? Разни панелни плъхове с баня като килер, се смеят на принц, които ще живее на най хубавото място със 6, бани. Може да прави каквото си иска. А жена му е по хубава от 95% от на коментиращите. Айде присмейте му се пак. Това комплексираните хора са много трагични. Сипете една ракия и обяснете как не сте чехлъовци, ама нямате 1 лев, щото ги разбирате нещата и ходите на село при мама та да ви даде малко буркани.

10

Анонимен

преди 4 години

Не ни интересува.

9

аз-ът

преди 4 години

мама Дория - Изаура ли ще е в новия любовен романс между принца-дегеннерат и принцесата от царевичните поля?

8

Една от Пз

преди 4 години

В България си имаме достатъчно проблеми с нашите си представители на малцинството с тъмна кожа, за да ни занимавате с тези отпадъци. Не ни интересува.

7

K6

преди 4 години

Хари Хари къде ти е акъла да бъдеш заврян зет ,груба грешка

6

Анонимен

преди 4 години

Снимка на някаква с домашния си любимец.

5

АнонимеН

преди 4 години

ПРИНЦ НЕ Е ПО ТИТЛА ПРИНЦ Е ПО СЪРЦЕ!!!А ХАРИ ИЗОСТАНИ АНГЛИЯ ВЪВ ВРЕМЕ НА НАЙ-ГОЛЯМА НУЖДА И СЕ СКРИ В САЩ. АБСОЛЮТНО НЕДОСТОЕН

4

Абориген

преди 4 години

Баш майсторка излезе тази тигрица

3

АнонимеН

преди 4 години

КАКВИ ЗАГУБЕНЯЦИ

2

Шопо

преди 4 години

Глупаво момче... Прилича на баща си...

1

смях

преди 4 години

Тоя хептен чeхльo стана. Сега и с тъщата ще живее. Добре, че щерката се омъжи за принц, че маминка да разбере какво е да живееш в палат, закупен с парите на баща му, получени от британските данъкоплатци