Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари продължават да устройват живота си в САЩ. Около месец по-рано се появи информация, че двамата имат намерение да купят къща в Малибу до Мел Гибсън. Сега още не е ясно дали има сделка, но според The Sun Меган и Хари разглеждат възможността за покупка на още един имот в Калифорния, който струва около 12 и половина милиона долара. Те планират да се преместят там с майката на Маркъл – Дория Рагланд. Принцът е чудесни отношения с нея и той изобщо не е против тя да живее с тях.

Новият имот е с шест спални и шест бани, като се намира недалеко от престижния район Pacific Palisades в Лос Анджелис. Домът е в съседство с именията на звездите Том Ханкс и Бен Афлек.

На територията му има басейн, градина, кинозала и зона за барбекю, а терасата открива живописна гледка към океана.  Пред къщата има още детска площадка, която би била идеална за малкия Арчи, който съвсем скоро ще навърши една година.

„Кога точно ще приключи карантината, Хари и Меган не знаят – съобщи източник на Sun. -  В техните планове е те да вземат със себе си Дория. Тя е много независима и не иска да им се меси. Но Хари поддържа съпругата си в това нейно желание. За Меган нейната майка е най-голямата и надеждна подкрепа.

След пристигането си от Канада в САЩ двойката нае дом в близост до сър Елтън Джон. Меган Маркъл и принц Хари строго следват карантината, но бяха забелязани да разхождат кучетата си. Освен това херцозите на Съсекс взеха участие в благотворителна инициатива като доставиха храна на болни жители на Лос Анджелис.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase