26

Златко

преди 4 години

Лека полека Банско ще се възстанови напълно от карантината! Дано през следващия зимен сезон всичко да бъде наред за провеждането на поредната Световна купа по ски!

25

Пешо

преди 4 години

И кво като отворят, имали са 10 души персонал, сега ще работят с 5-***, което означава 5 души на улицата безработни... И всички бизнесмени ще направят същото

24

Анонимен

преди 4 години

До 23Ми, не знам, тук аз май най-много имам какво да кажа по въпроса за механите и качеството вътре, но освен *** въпроси от сорта на "ти знаеш ли какво е глутамат гълъбче" друго не съм чул.

23

23

преди 4 години

Ясно, нямаш какво да кажеш, просто си чешеш крастата по форуми

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22И преди ядене? Между другото, тоя аргумент че още 50 човека са яли преди теб: не знам на теб досега индивидуален прибор с монограм ли са ти държали специално като ходиш по кръчми?

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Знам, ама се чудя какво общо има това с каквото и да било. Малко се пошегувах с теб, че много напрегнати ми изглеждате (между другото, е доста забавно да се чете как хората започват да се държат когато предположат (грешно) кой стои отсреща). Кажи сега, какво ти е на сърцето?

20

Анонимен

преди 4 години

Кви заведения бе хора, аз вкъщи си мия приборите и чиниите преди и след ядене и през миялна минават всеки ден, дето само аз ям от тях, те искат да ме накарат да ям с прибори, дето още 50 човека са се хранили преди мен. Тоя бизнес е финито за поне 2-3 години

19

Анонимен

преди 4 години

Ти знаеш ли какво е глутамат, гълъбче?

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Не знам защо реши, че се заяждаме. Аз ви давам възможност за директна комуникация и то по най-откровен начин.

17

Анонимен

преди 4 години

До 16Да не са ти серврали някъде глутамат в чиния? Бааси, знам, че има някои новатори, но не знаех, че се предлага в меню особено като самостоятелен артикул. И, как беше?

16

16

преди 4 години

Те в Банско местен глутамат ползват, да ти имам наивитета

15

Анонимен

преди 4 години

Ако, чакате само на местните, не е никак добре работата. Чужденци явно няма да има, така че не се заяждайте със Софето, щото ние сме ви доста близко и не дойдем ли ние, съвсем ще го закъсате! А и сме най-заможнички.

14

Анонимен

преди 4 години

До до 14Ми, сега, аз не те карам да вярваш в каквото и да е, но ако въобще си обърнал внимание на надениците и суджуците които си ял там, те не са баш като тва дето можеш да си купиш у Софето. сигурно има причина да е така (аз поне знам имената на точно две причини тва да е така, но да не разсейваме уважаемите зрители). Там е много по-вероятно да ядеш от полуфабрикат нещо от тия неща които ги споменах, защото, нека си го кажем честно, кой олиго*рен отива в Пирин, за да яде италиански манджи?

13

до 14

преди 4 години

Така де, в Банско телето ти го колят пред теб, мушат надениците и фърлят на скарата. Ай у лево.

12

Анонимен

преди 4 години

До до 8Да не се обиждаме сега, в Бансчо полуфабрикатите не са на почит, освен ако не сте си поръчали некоя тъпотия като пържени картофи с цаца или ризото (тва съм сигурен че в тоа край никой не знае как се готви).

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Глей сега, вие Софиянци малко не разбирате местната култура: нещата стават по-бавно, но за сметка на тва като се случат сичко е бомба. Сега, аз да ти кажа, не вярвам да сте чакали 50 минути. Най-малкото сте щели да питате какво става един два пъти, да ви кажат какъв е проблема. Там обслужването не е като в София или друг голям градски център. Особено као сте отишли по "никое" време, хората работят малко на приливи и отливи, в зависимост кога очакват многото клиенти.

10

до 8

преди 4 години

Хранил си се на 7-мата минута, щото са ви претоплили полуфабрикатите

9

Анонимен

преди 4 години

ha

8

Тангра

преди 4 години

Да не кажа някоя нецензурна дума.В Банско заведения за местни няма отдавна.Там е машина за пари както на морето.Дори да има нещо свястно то се губи .

7

Анонимен

преди 4 години

P.S. Ако искаш, ще напиша и имената на заведенията, може едното да е твоето...