64

ДО 64

преди 3 години

Иван Костов е главният виновник за коронавируса нали?Всъщност, ще се окаже, че той го е пуснал?

63

българин

преди 3 години

Не, няма. Аз поне не мога. Имам голяма къща и голям двор на село, необитаема.Става за филм на ужасите, ако случайно дойдат от Холивуд у нас да снимат евтино - давам им я под наем.Или ако някой иска да влага пари да я стяга.Кой ще се върне на село че не ми стана ясно?Там имам само един комшия. Дядо пенсионер. Гледа кози.Селото има два магазина в които продават олио, брашно, захар.Аптека няма. Болница няма. Една комшийка има още, но последно като се чух с нея беше в Италия. Гледаше баби.

62

Анонимен

преди 3 години

Аз даже вече съм на село. Преди малко се издрусах в клозета и се умих на ряката

61

Глупости

преди 3 години

Да се върнеме на село, за да ме управляват пак ПРОСТАЦИ-комунисти, ЛИ..???ЗАБРАВЕТЕ!ДА СЕ ВРЪЩА КРУШОВСКАТА ***!!!НИЕ---НЕ!!!

60

АБЕ...

преди 3 години

ИЗБЕГАХМЕ ОТ СЕЛО, ЗА ДА СЕ СПАСИМЕ ОТ ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР И КОМУНИСТА КМЕТ.НИКОГА НЕМА ДА СЕ ВЪРНЕМ ЗА ДА ИМ РОБУВАМЕ.СВИКВАЙТЕ НА ГЛАД И МИЗЕРИЯ!ТОВА Е КОМУНИЗМА!

59

Глупости

преди 3 години

СЕЛАТА ГИ ЗАТРИ БКП, ОЩЕ С НАПРАВАТА. НА СКАПАНИТЕ ТКЗС! ХОРАТА ИЗБЯГАХА ОТ СЕЛО, ЗА ДА СЕ СПАСЯТ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ. ДЕРИБЕИ. И ЗВЕРСКАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БКП, ЗАЩОТО РАБОТЕХА ЗА 0,30ст/на трудоден. ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!!

58

Анонимен

преди 3 години

Хората си ползват селата като вили, но не им дават да ги посещават. и набиха *** КПП-та, та да са заключени по големите градове.

57

Какво село!?

преди 3 години

Те отдавна са унищожени, Иван Костов ги бастиса, той прогони хората от село, защото е гаден .иганин! Твърде добре си живееха хората на село, имаха препитание, имаше селско стопанство, във всяко село имаше изнесени цехове от близките заводо, имаше работа и за младите, по селата имаше детски градини, сега всичко е унищожено. Когато Костов разтури селското стопанство, лично го чух да каза - за селяните не мислете, те имат лични дворове, сами да се изхранват, и това затри селото! Земята е няма вече!

56

да,да ама не

преди 3 години

Цитат : "Изкарай на селянина краката от калта! Научи го да с++е на порцеланов *** и го чакай да се върне!?"Преселението на младите български селяни към градовете започва със създаването на ТКЗС и индустриализацията на страната от 1947-8 година насам!Преселението на българите към чужбина след 1989-1990 насам!Кой и как ще обърне процеса?!

55

Анонимен

преди 3 години

Дай Боже да се върне.Това ще е единствената полза от Коронавируса

54

Анонимен

преди 3 години

За съжаление короната даде на много хора власт, слава и много пари за каквато не са си и мечтали и те няма да искат да се разделят лесно с тях ! Само погледнете наш Боко, който взе да де изживява, като божество, което дори се сърди, когато не го почитат, както ТО желае! За интересите в световен план подчинение, контрол, ваксини, чипиране и пр. дори няма да споменавам, сами се сетете, кога ще "изчезне" короната !

53

абсурд

преди 3 години

От селянин лесно се става гражданин но от гражданин - селянин не - особено БКП!

52

Анонимен

преди 3 години

Държавата да помогне на всеки сектор! А кой ще помогне на държавата?

51

ЦИНИК

преди 3 години

Песента ела си мама на село,няаа съ пее!Сичко иска да стаа гражданя,а работи у офис,или на магазин.Никой не рачи да копа или глеаа дживотни.

50

руснациговна

преди 3 години

Слушайтеси радио москва с генералчетата и симрете от глад софиянчета , да покажете на целия първи втори и трети свят що за издънкисте се в шопскотосело , като *** тогава ще ви мислим столичанчета вповече .........ходете на кино.....

49

Анонимен

преди 3 години

До СандоТе упприто искат тракия да я бетонират, за да нямаме земеделски райони! Дано народа се събуди и спрат строителството на заводи върху продородна земя!

48

земевладелец

преди 3 години

В съвременното земеделие не са нужни много хора. В животновъдството може с повече хора плюс продукция с добавена стойност.

47

до 52

преди 3 години

Много си прав! В България не се произвежда крайния продукт за продажба - автомобили, техника, даже и дюбелчета родно производство нямаме!!! Произвеждаме само резервни части, изнасяме за печалби с малък марж, а производителя на крайния продукт обира голямат печалба! Факт - с кафенета и магазинчета за дрешки не става!!!

46

Сандо

преди 3 години

Костов батиса земеделието. Тракия е необработваема, внасяме кво ли не от Турция, Гърция, Македония и тн...

45

отново българинът

преди 3 години

До Доктор-Теб 6 години да риташ ли са те учили?Защо тогава си написал,че си доктор?Ти си ритач!Всичката ти сила е не в главата,а в краката!