9

Анонимен

преди 4 години

Наредете ги болните в махалата. Да си ги лекуват сами! Нали са безсмъртни нашите "сънародници".

8

Анонимен

преди 4 години

A zasto ne pokazvat sevdie arnaudova i boy borisov dnevni snimki i video ot portite na speshnata slivenska pomost?

7

Анонимен

преди 4 години

Стефан Радев, кмет на Сливен, по-рано днес каза, че общината ще направи всичко, за да може Инфекциозното отделение на областната болница да започне работа отново.Ясно, до петък ще обучат 10 лекари.

6

Анонимен

преди 4 години

Ако и във ВМА нивото на предпазване и хигиена е същото, то скоро Сливен ще остане без болница. Ясно, че при тоя вирус даже и маски и ръкавици не гарантират сигурност, но все пак да имаш повече заразени лекари и персонал от болницата, отколкото други пациенти, значи нещо сериозно не е наред в здравеопазването

5

Ф.С.В.

преди 4 години

"Бели Престилки- къде сте?? Хипократовата клетва явно е като клетвата на Политиците- Ние се кълнем да работим за благото на народа ))) Всичко е една голяма лъжа в БГ-липса на морал липса на солидарност- та вие се уплашихте от вируса -ами ако имаше война ?? Плевнелиев до скоро обявяваше война на Русия- 10 бомби и край -няма медици всички избягаха в чужбина )))

4

да,да ама не

преди 4 години

Болници със заразен персонал?! Вижда се колко си е свършило работата Министерство на здравеопазването! То не бяха ПР акции в шивашки цехове и прочее! Европа щеше да снабдяваме!

3

да,да ама не

преди 4 години

Цитат: "Дайте некой болен бре!"

2

Waffen SS

преди 4 години

Съвсем до скоро битуваше една мантра повтаряна от всякакви икономисти и политици страдащи от тежък когнитивен дефицит,че България има твърде много болници,твърде много болнични легла,твърде много лекари.Закриваха се болници,отделения,даже се заговори и за нулев прием медицина.Сега изведнъж се оказа,че нищо от изброеното,не отговаря на истината.Спешно се откриваха инфекциозни отделения,търсеха се лекари.Има една поговорка,че "кладенец ,не се копае по време на суша"

1

2LOOP

преди 4 години

ТЕЗИ ХОРА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО УНИЩОЖИХА ДОКТОРИТЕ КАТО НЕ ИМ ДАДОХА ЗАЩИТНИ ОБЛЕКЛА И ГИ ПРАТИХА НА СИГУРНО ЗАРАЗЯВАНЕ.