13

БОРИСЛАВ ЗАШЕВ.

преди 4 години

МАНИПУЛАЦИЯТА ,,КОРОНА ВИРУС,, НА СВЕТОВНИЯТ ,,ЕЛИТ,,.ПОДРЪЖНИЦИТЕ (РОБИТЕ) НА КОРОНА ВИРИСА-ОБИКНОВЕНО СА СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА (80%),СА МНОГО ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ХОРА ПО СВЕТА,НО СА КИСЛОРОД ЗА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ПО СВЕТА ,ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА МАНИПУЛИРАТ ПЛАШЕЙКИ С ,,НЕВИДИМИЯ ВРАГ,,.ТРЪМП ВЕЧЕ ПОЧНА ДА ГИ РАЗОБЛИЧАВА В САЩ.MАСКИТЕ СА,ЗА ДА МЪЛЧИТЕ,А НЕ ЗА ДА ВИ ПАЗЯТ.В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛЕКАРСТВО КОЕТО УНИЩОЖАВА КОРОНА ВИРУСА.ИМА ЛЕКАРСТВО-ВАКСИНА.Но власта не иска да го спомене дори,защото няма изгода от това.Лекарството-ваксина се казва ,,ITV-1 ImmunH,, на българск

12

Анонимен

преди 4 години

*** и ръководството на днес.бг се нуждаят от курс по правопис.

11

До 4

преди 4 години

Ако не открият нищо, просто радвай се, че си здрав Андрешко...

10

Eхеееей

преди 4 години

Моля, отразете корекция в заглавието на статията! Кръвната - не "кървната"! Не уронвайте собствения си престиж на професионалисти!

9

Котки

преди 4 години

До 7 El BulgaroНали? Някой път имам чувството, че тези статии ги пишат на телефоните си, докато си режат салатата...

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1оплетоха се в лъжи, и лъснаха.

7

El Bulgaro

преди 4 години

***, погледни си заглавието. Пише се "кръвна", а не "кЪрвна"!

6

Анонимен

преди 4 години

Тези от 0-ва кръвна група,могат директно да вливат кръв направо с маркуча,стига концентрацията да е над определени норми.Това би могло да стане само в семеен кръг,по права линия.Тези опити ако се окажат сполучливи,ще започне големият лов на подходящи универсални донори от 0-ва кръвна група.дори и здрави хора които не са боледували,ще искат да им се направи такава процедура превантивно.И понеже България не беше засегната тежко поради някакви подобни причини,интересът към българите ще се повиши.

5

Анонимен

преди 4 години

Турция и редица други страни отдавна пробват този метод, защо не обменяме опит с тях?!

4

Котки

преди 4 години

Тествайте хора, ако имат антитела нека дарят плазма. Ако тестът не беше 100 лв. бих се тествал и ако ми открият антитела бих дарил кръв. Ако беше 30 лв пак бих се тествал. Ама да дам 100 лв като знам, че може да не открият нищо.... Нямам придружаващи заболявания.

3

Вампир

преди 4 години

Ако няма хемоглобин, не става.

2

Анонимен

преди 4 години

Няма отговор на въпроса.

1

Анонимен

преди 4 години

Ммм нали уж не се придобиваше имунитет? Плазмата как би помогнала в такъв случай?