20

АМИ, ПРОМЕНЯ СЕ...

преди 3 години

СЕГА ВЕЧЕ, ВСЕКИ ЩЕ СЕ ПАЗИ ОТ ВСЕКИ!!ВСЪЩНОСТ---ТОВА Е МОЩЕН УДАР, ПО СТАДНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ.А, ТОВА МЕ ИЗПЪЛВА С ОПТИМИЗЪМ!

19

смърт на БКП

преди 3 години

До ПЪЛНИ ГЛУПОСТИДе да бяхя измрели всички комунисти

18

Ямболски цървул

преди 3 години

Станах свидетел скоро на един скандал на улицата.Две жени,които вървяха заедно и едната беше без маска бяха увикани от някакъв хипохондрик .Още малко щеше да ги набие.Интересно,че на мен не ми каза нищо.Нарочно си махнах маската и се разминах с него.

17

Христо Христов

преди 3 години

@6Не виденов, а луканов и сие демократи ограбиха банките. А виденов нямаше топки да се изправи срещу партията и да публикува бялата книга с доказателствата.

16

Христо Христов

преди 3 години

@9Кой е тоя свят дето тези неща са държавни?! Щот май "развитиат" ес не е част от него.

15

Анонимен

преди 3 години

Русофил, концепцията, че някой ще ни освободи от нещо, е принципно погрешна. Това е част от тактиката за власт над масите.Или действаш в хармония със себе си и общността, или си извън тази хармония.Концепцията за врага т.е.другия, различния също е цивилизационно остаряла. Уникално е как чрез медии, електронни игри се стремят да поддържат образа на врага, но в една доволно голяма част от по-младите не им се получава.

14

Русофил

преди 3 години

Eдин изтрадал народ с история тежка,борил се за свобода и независимост,тежко комунистическо положение без свобода.Лъжите на ГЕРБ излязоха,че икономиката била в разцвет но може би ББ е имал пред вид София,забравил е останалата част от територията.Народа е разбрал истината че оставен да мизерува от някакви Горановци,Дянковци,министри с маски които манипулират населението,но те си го заслужават това управление.Не гласуват сега истина излезе на сцената театъра започна.

13

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е умишленото бягство от просветление на отделните личности. Има огромна армия от *** верни на Суарон, образно казано.Тъжно е, че отново подмамващите човечеството към НЕмислене т.е.духовна ленност, размахват знамето на страха като мотиватор, знаме наречено в момента COVID 19.

12

Анонимен

преди 3 години

До 7Япония внася 90 процента от суровините си. Нямат. И бълват коли машини техника. Мисъл да имаш е въпроса. И по скоро управляващи

11

.

преди 3 години

До Толкова можем 7 Един неволен минус от мен. Извинявам се! Напълно подкрепям казаното от теб.

10

Анонимен

преди 3 години

За каквото и да говорим ,ста а дума за морал.Морал в екзистенциален смисъл, библейски, доколкото нормите на поведение между хората всеки ги има кодирани в супер егото си.Става дума за единство на разум и сърце, единство на мисли, думи и дела.Е, повечето предприемачи у нас нямат излъчване и поведение на морални хора.Психологическа помощ би им дошла добре, но немалка част от психолозите с такса 80лв./час също не будят доверие като морал..

9

Intel Inside

преди 3 години

До 7 Важни производства, в които бяхме на световно ниво се предоставиха в частни ръце на разните му Баневци и т.н., които умишлено ги сринаха. В цял свят стратегическите отрасли са държавни - енергетика, транпорт, химия, машиностроене, фармация. Защото частникът винаги гледа да извлече икономическа полза и много рядко обществена. С какво азиатските държави, Япония и др. имат повече ресурси? Те поне имат образование, тук се срина. Нашата независимост е само на думи.

8

nekoj

преди 3 години

Хараланчо не е глупав, но е продажен и се продаде на герб...

7

Толкова можем

преди 3 години

Какво може да произвежда България сама, като няма много изкопаеми, а сега няма и достатъчно ХОРА за производство. Ние сме само подизпълнител на големите, ишлемета, да сглобим някой възел за машина и ..подобни неща. За да има производство, трябва наука, хай-тек университети...и държава. Това го направиха в Корея, Тайван и т.н и сега зависим от стоките им. Ние даже велосипеди произвеждаме с вносни части, т.е. правим рамки от турски тръби и сглобяваме, камо ли нещо сложно като процесор или ракета?

6

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 3 години

ОТ КАКВО СА ОБЕДНЕЛИНИМА СА ИМ ОГРАБИЛИ ВЛОГОВЕТЕ В БАНКИТЕ КАКТО ПРИ ЖАН ВИДЕНОВЕДНА ЕПИДЕМИЯ ВРЕМЕННО ЗАТВОРИ ТРУДОВИЯ ПАЗАР.ДО ЕСЕНТА ЩЕ СЕ НОРМАЛИЗИРА

5

Intel Inside

преди 3 години

Това е така, защото производствената сфера се срина, голяма част са услугите. От тях човек най-лесно се отказва при криза. Но всички видяха, че само с услуги не става. Произоводството прави икономиката по-независима от внос, международни проблеми и т.н. Дребният бизнес у нас наистина е дребен откъм възможности, доходи, качество. Много от тях спекулират с цени, които не отговарят на качество, стандарти. Само с барчета, магазинчета, гаражчета и т.н. вече не става. Не е 17 век.

4

Анонимен

преди 3 години

Тоест,милиардерите са станали милионери.Шото другите са си все толкова бедни,както преди,така и сега,така и след това.

3

Пейо

преди 3 години

Аз лично работя сам, ЕООД съм. Преди изкарвах 2 до 3000 на месец, последните два месеца зорлем 1000, а разходите си остават същите.

2

Анонимен

преди 3 години

е нали това беше целта на вируса, една шепа еврейски тарикати да оберат останалите 99%

1

Анонимен

преди 3 години

Амииии,обществото изкрейзи!