43

Анонимен

преди 4 години

Като един готвач взима 1700 лв. Колко да взима министър? Без пари ли да работи?

42

Анонимен

преди 4 години

Осигуряването на минимална заплата-гаранция за тежки,трудни и измъчени старини!Жалко,че малко хора,които сеге са в трудоспособна възраст и дават сметка,какво ги очаква!

41

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е работата, а претенциите на кандидатите за нея.В новото време ще се губи статус на много професии. За сметка на това, други ще го повишат, а някой просто ще го запазят. Основно мрънкащите не желаят да си представят промяната. Колкото по рано се нагласят, по бързо ще върнат нивото си. За много гъзарии, няма да има свободни пари. Ще отворят заведения и молове и ще разберете какво имам в предвид.

40

Белите хора

преди 4 години

Белите хора не са доволни на 4500 евро защото квартирите скомиха на 2100? на месец от 1200? последните 5 години, ние се борим и караме за 250 ? до 750? заплата на месец. На французина каква ще му е пенсията и на българина .....ще е смях в залата от народното събрание!

39

Бизнеса

преди 4 години

Силовите структури МВР с помоща на престъпноста която краде хората защото им позволяват да се финансират ограбваики безащитните са в основата на стабилнлста в сържавата. Същото е било когато башибозука е ограбвал населението.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен На бат Бойко така му харесва да е вожд на раята ,да си ни лъже всеки божи ден от джипката че и с дявола ще влеза в заговор за да си остане там и да се разпорежда не само с народната хазна а и с живота ни ! Толкова самовлюбен човек няма !

37

Анонимен

преди 4 години

Само не знам защо уважаемия сайт услужливо е пропуснал частта от изследването с одобрението и неодобрението на мерките взети от правителството. На рубли ми понамирисва.

36

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли българи какво значи средна заплата за отрочетата на министрите напр. на здравния министър заплата от 25 бона на месец за Гошо от всеки квартал минимална заплата ,може и без осигоровка даже и средната растяла. Растат и на политиците заплатите на 3 месеца с по няколко хиледарки макар че всичко им е безплатно ,коли,жилища и пенсиите растат но с по 5 лв. на година и после всичко в чувала и като се осредни и каква голяма е средната раб. заплапа на жалкият българин само..

35

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Проучването е поръчано и спонсорирано от Бойко Борисов.

34

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ им трябва да купят 50-100 хиляди служители и полиция военни за да са повече от БСП и да направят кабинет Борисов 4 с ВМРО.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Средната статистикова заплата не отчита 0 лева за безработните, а те са вече 500 хиляди повече.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Ама средна заплата нали за Бойко и шайката му по десетина бона на месец за масовият българин 700 лв.Тук пак у нас в Бойковата "стабилна" държава дето всички го хвалеха по неговите думи и с тези осреднени доходи сме пак на опашката по жизнен стандарт и сме с най-разтворената ножица между бедни и богати от всички държави не само в Е.С. защото тук бокоизбраните получават за това че му правят вятър и ръкопляскат по десетина бона а 80% от народа работи по за 700 лв.

31

До 30

преди 4 години

Отговори си сам КОИ са хората, който имат хотели и ресторанти!!! От 11 години работя готвач взимам в София в голям ресторант 1700лв чисто естествено осигоровка на минимална заплата. Да не говорим, че отпуска до сега никога а не съм ползвал както и масово хората от бранша!!! Като заключение това е 6 ресторант, в който работя и в нито един не е имало разлика - осигоровка мин заплата!!!!!! Това се знае много добре от държавата, но гарван гарвано око не вади!!!!

30

ivailo

преди 4 години

Заедно със заплатите, и рейтинга на ГЕрП върви стремглаво надолу...

29

ами

преди 4 години

До Анонимен 25тези данни за средна заплата има ли ги по сектори ? надявам се , че не са включили и държавните служители и учителите защото те са обгрижвани от боко за да гласуват за него. при тях може и 2 000 да е средната заплата

28

Анонимен

преди 4 години

Това, че сте необразовани и можете да работите само сервитьорки и бармани си е изцяло ваш проблем. Да сте учили, когато е трябвало.

27

Анонимен

преди 4 години

Средните брутни възнаграждения в страната продължават да растат, като през декември 2019 г. месечната сума достига 1349 лв., или с 12% над нивото отпреди година.Хотели и ресторанти със средни възнаграждения от 766 лв.

26

Нела Корнела

преди 4 години

До Анонимен 25НСИ-то лъже!

25

Анонимен

преди 4 години

До До 2С айдуци като сегашните наистина няма да има пари но пак само за определена прослойка ,защото тези айдуци така са си захранили сметките и с толкова имоти са се сдобили че по един да продават на 5 години гладни няма да останат !

24

както казах

преди 4 години

До Еврошанс 18извинениети е както ....за.дника ... всеки го носи със себе си !! а относно мижавият минимум ...ами той е следствие на народопсихологията ни....наведена глава сабя не я коси ! избират се управляващи които обещават нереални неща но това иска избирателя...държавна службица, увеличение на заплатат с 10% на държавните калинки,патреоти и тънък бензинец... та така