83

Анонимен

преди 3 години

до90Панелните апартаменти хич не приличат на палати и 20 годишните таралясници паркирани отпред не струват повече от 3-4хил, така че не ми говори за висок стандарт

82

Анонимен

преди 3 години

Човек, трябва да е ***, че след подобни повсеместни, световни ограничения, няма да има спад в доходите. Съвсем очевидно е, че за 99 - 99, 8% от хората икономическото положение няма да е същото, а и по принцип ще се измени и начина ни на живот. Това е ***, очевиден и независещ от нас самите, даже иот правителствата на страните по света.

81

Анонимен

преди 4 години

Мойъе доходи от днес скачат с 25 %. Смяна на работата

80

Анонимен

преди 4 години

При 25% от работещите и 100% от останалите безработни.

79

Анонимен

преди 4 години

До91. Аз лично и много други хора които сме в чужбина от 12 г неможим да му благодарим че имаме големи палати. Ти можеш да му благодариш но ние не и ние сме най големия и инвеститор в БГ а ако доживем до пенсия пак ще сме най големите инвеститори ясно.

78

Анонимен

преди 4 години

***, *** ама при него всичките носите маратонки от Найк нагоре, карате коли от по двеста бона на горе, живеете в палати и апартаменти като дворци. Май не е много голям *** ?!

77

Суджук Толупски

преди 4 години

Малко сте гладни все още!...

76

Стадото

преди 4 години

и пак ще гласуват за тулупа, тяхната верица...

75

Анонимен

преди 4 години

Остаряло поръчково изследване.

74

И КВО СЕГА..?

преди 4 години

МЕРАВЛА , А??!

73

Тц,тц,тц,....

преди 4 години

Абе Тато не ви ли е оставил поне малко наследство ,бе...!!???ЗА КВО ТОГАВА , ТОЛКОВА РАБОТИХТЕ НА ТОЯ СОЦИАЛИЗЪМ...??!!ЗА КВО ВИ БЕШЕ ТОЛКОВА МЪКА , ЗА ТАТО ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...КВО , ШЕ *** ЛИ СЕГА...??!

72

До 80

преди 4 години

Жиеея на етаж с две които плащат за входа само за 1 човек такса а и при двете идват мъже ама според домоуправителя те идвали само за преспиване!

71

Майка

преди 4 години

Внимавайте с кого говорите на улицата ще ви оберат преструвайки се на гладни!Идва един от ония за които не се говори и вика - Да ти правим поктива да изкарам 5 лв. !?После идват другите и ти казват не може без договор а ти им казваш да се махат а те вече ти направихме половината и те заплашват.Накрая фаваш хиляди и никои не може да те спаси! Пазете се

70

Да кажат

преди 4 години

алфа да кажат кой поръча и плати проучването?Страната е доведена до просешка тояга,а според това проучване благоденстваме.Сеща се за едно име.

69

хахаха

преди 4 години

А колко ли се стопиха доходите на наследниците на бай Тошо?

68

Анонимен

преди 4 години

До ВарнаБорисов беше първа секретарка на МВР след като Стоянов и Костов от СДС го уредиха а после се уреди и при царя, защото му беше охранител. Румен Петков го уволни вместо да го вкара на военен съд и разжалва до редник след като отказа да затвори другите мутри на СДС и НДСВ. И после Борисов направи ГЕРБ с НДСВ и взе власт с помощ от САЩ. Всичките са едни и същи и като вземат власт се уреждат едни други.

67

Мис Бикини

преди 4 години

И моите доходи се стопиха. Затворих си магазина в Барселона и сега съм безработна.

66

Анонимен

преди 4 години

Да се нарежда на сладки позиции е мечта от едно друго време. Обаче да ревеш, че някой по се е наредил от тебе, като със сигурност си правил същото и с други под тебе не предизвиква съжаление. Има и пазар не само на позиции, а и такъв на полезности. Ако си полезен, ще се разбереш за парите. Ако си много полезен, може дори да поставяш условия.Който не му стигат парите, за където се е нагласил, има опция да се върне от където е тръгнал. Нещата се променят, и жизнените стратегии също.

65

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAТоя от гимназията се е научил от друг с тапия.

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Вярно е ! Това се отнася за Герб ,ще бъдат много скоро наврени в дупката от която са излезли там ги чака другарката Корнелия ,защото те са си от една и съща дупка изпълзяли !