261

До лекаря

преди 3 години

Не подценявам трудът ви,ама как точно ги лекувате?Аз съм лежал месеци в различниелитниболници с възпаление на панкреса.Лечението се състоеше да не се храня и ми вливаха глюкоза.Добре че имах кила в повече,та не умрях от глад.И какво се оказа-в Интернет прочетох съветите на един човек,който е боледувал от тази болест,взех една хранителна добавка,която премахна възпалението и още съм жив.Елементарно нещо,ама никой лекар не ми го каза и не ми помогна.А обиколих всички светила.

260

Да помислим

преди 3 години

Вижте интервюто на Владимир Чуков тази сутрин по БНТ. ББ използва т.н. епидемия, за да вдигне падащия си рейтинг - като има страх и паника, народът търси Бащицата спасител.Освен това му трябваше рейтингов кандидат за президентските избори и сложи Мутафчийски да прогнозира чували с трупове. Само че народ се лъже до време. На всички им писна, защото съсипаха икономиката за 1600 положителни проби и 300 болни. Сега гладът отрезви хората и рейтингът падна. Затова и употребеният Мутафчийски бе скрит.

259

мен

преди 3 години

На мен ми липсва генералът.Умен, интелигентен, сдържан и възпитан, далеч от клоунадата на някои други. Жалко, бях свикнала да ми прави компания докато пия кафе.А въпроси и мнения бихме ли могли да споделяме с него и ако да, как да ги адресирате?

258

Анонимен

преди 3 години

Ако Мутафчийски сам се е оттеглил,адмирации за него.Не може всяка сутрин той да бере срама,а през деня Бойко Тиквата от село Банкя да обира лаврите.Аз лично се изкефих и как на журналистите,пърдон мисирките,сутринта им увиснаха микрофоните.

257

Анонимен

преди 3 години

Злобни и нещастни българи!Не се чудете,че живеете зле и сте на последно място по всичко. Народ,който няма състрадание към нищо, не умее да цени и да е съпричастен,никакво смирение!Само злоба,завист,късопаметност,плюене и все някой му е виновен,а всички с им длъжни Довчера Мутафчийски им беше виновен,Баце беше наговорил целия свят и вирусът беше измислен, днес е виновен,че им изпълни желанията и се изсипаха навън, Мутафчийски пак им е виновен,докторите им виновни.

256

Анонимен

преди 3 години

Брей,много компетентни анонимници тука,много нещо. Тръгнали да коментират медицински състояния,а най-вероятно едва са завършили средно.

255

Анонимен

преди 3 години

До 264Какво значи кой пусна народа?В България нямаше истински забрани и хората непрекъснато си щъкаха,ходеха си и на гости и пр всички го знаем и няма нужда да се лъжем. Всички се разпискаха обаче под диригентстването на червения Гумен *** и взеха да мрънкат и недоволстват,да заплашват с безредици и пр. Баце бил виновен,ама всъщност е мек и ви ходи по свирката. Като останете без доктори,ще видите тогава.

254

Анонимен

преди 3 години

43 години без сериозни заболявания тази болест не прощава и не подбира.На тези който и тази седмица пак тръгнаха по пътищата браво разнасяйте и сейте вируса.Пък тя обществената отговорност устава за генерала.Разбира се за едно селфи на софрата при баба и дядо вие сте готови дори да рискувате живота и.

253

Анонимен

преди 3 години

Пребраха народа за някакви 10 до 15 а сега когато обевяват от 50 до близо 100 го пуснаха това е да гласуваш за най простата партия щаба бил вредял на народа или взеха парите от ЕС на 6 на 7ми март няма болни ама на 8ми имаме 4 *** като чуха милеардите и той дойде да сега вече наистина може да има много хара се пребраха от др държави не да се оправдава министъра пруститутка и да казва те онези виновни защото говорят истината *** селски.

252

лекар инфекционист

преди 3 години

до 250млъкни...болеста отнесе млада жена пред очите ми, без никакви хронични заболяванияглупако- който не знае каво е хипоксична кома,хиперкаптична наркоза,белодобна тромбеболия и цитокина буря-моля да не пише20 години работя със заразни заболявания,а ти пишеш простотийколегата е герой...в Сливен

251

Бесен

преди 3 години

До Анонимен 254Гнусните манипулации, като твоята, са отвратително нещо. Информацията идва от лъжлива статия на Global Research - базирана в Канада руска дезинформационна организация. Всъщност в групата ваксинирана с експерименталната ваксина умират 151 деца. Подобед брой деца умират и в контролната група. Причините за смъртта са най различни - остър бронхит, менингит, малария и какво ли още не. Истинският доклад е публикуван в The New England Journal of Medicine.

250

Анонимен

преди 3 години

Хора спят пред банките Събудете се

249

Анонимен

преди 3 години

Цеци знае ли че знам какво е

248

Анонимен

преди 3 години

Българският пациент е най-неблагодарният човек! Чете от гугал, сам си назначава изследвания, сам си слага диагноза и лечение! Още повече напада, бие, обижда и винаги лекар му е виновен! За какво са тези измислени и фалшиви рукопляскания! Много жалко за тях!!! Трябва да се за интересуват за здравеопазване в други държави поне от еврейски съюз!

247

Анонимен

преди 3 години

Шекер ти РумкаОт Желка подлезчеИ хаймана главорез

246

Анонимен

преди 3 години

Колко млади и здрави развиха цитокинна буря у нас? Едно доста екзотично състояние, което се появи при единици от всичките милиони заболели по света.

245

Анонимен

преди 3 години

Още много лекари ще умрат! Много! Личните лекари са най-уязвими, защото при тях идват много хора и кой с какво е не се знае! Нямат никакво специално защитно облекло! Сами си купуваме всичко! Досега никой не ни е дал една безплатна маска! Жалко за колежката! Ей така на 43 години си отиде за едно нищо и остави дете и съпруг!Съболезнавония!! За какво са тези измислени и фалшиви рукопляскания? До преди два месеца нападнаха, биеха и ругаеха лекари и правителството и закон никакви мерки не вземаха!

244

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 250До каква възраст са млади според теб? 35години? 30? 25? Та те на 25 още са на хранилка на мама и тате дечицата.Значи направо от студентската скамейка в дъртизма?

243

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 250Хайде пак големите специалисти. Докато не ви дойде на главата непременно във вашето семейство не вярвате на нищо.Точно млади и здрави развиват цитокинна буря например.

242

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 248Ти супер велик в професионалната си област сигурно би я спасил, както и останалите починали. Работиш винаги на 6, нали? Засрами се поне пред паметтта на тази жена и пред работата на колегите й, които ще гледат да спасят дори такива плюващи като теб.