21

БЛАГОДАРЯ

преди 4 години

Благодарим ви Муфтаджийски, че ни отървахте от присъствието си.И повече не се показвай, *** си на село.

20

MaйMyната

преди 4 години

Абе къде изчезна генерал муфтав нали беше отдолу бе, скрихте ли гоАх мpъcници вие

19

Бау

преди 4 години

Преди дни писах, че Мутафчийски трябва да почива 1-2 дни в седицата и ето! Някой подофицер може да изнесе стъкмистиката и да изкара двойна надница за работа в почивни и празнични дни! Рейтинг, но трябва и почивка, според кодекса на труда! Но, може би дойдоха лоши новини и ги предоставиха на някакъв доцент! Как набедения рейтингов клоун да съобщи, че е починл лекар и още по голям ужаст - Разград в пандемия!?

18

ATAKA_FOREVER

преди 4 години

Най псувания човек в Републиката..Избяга. ИЗчезна. Не издържа!!!Винаги си е бил Един Коремен отварач...Касапин от Тея по-проститеАми той даже и да съобщи Едни Данни не можеше...Чао Дупнишки..НЯМА ДА ЛИПСВАШ.

17

до до 5

преди 4 години

да точно , а ти експерта по вдичко имаш достоверна информация. Моли се теб да не ТРЪШНе както се изрази.

16

!

преди 4 години

Ами....те медиите сега за какво ще пишат и говорят? Та нали заради тия лешояди преместиха брифинга сутрин, че да си пълнят блоковете. Това отдавна трябваше да се направи, все пак не е риалити тази епидемия. Видно беше, че и на щаба не им беше по вкуса да се превръщат в звезди.

15

Анонимен

преди 4 години

Благодарим Ви ген.Мутафчийски ! Благодарение на Вас и навременните мерки България не пламна катастрофално , здравната с-*** се мобилизира ,дано народа да помъдря !от тук нататък Бог да пази България !

14

Съдбата

преди 4 години

До дежурните "коментатори": замълчете и се смирете..... Поне за един ден. Аман от всезнайковци......

13

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски заслужава почивка,много изтормози и себе си,и народа. Не трябва да се плаши никога така един народ дори чума да минава. Извадете си изводите от щаба,и медиите.

12

28907

преди 4 години

Без журналистически въпроси брифингът е излишен. Информацията с данните може да сее разпространява от пресцентъра на Министеррския ъвет, тъй като оперативният щаб е към министър председателя. Лош знак е бягството от въпроси. Все едно те възникват, а липсата на отговор показва, че нещо не е наред, че нещо се скрива от обществото. Смъртта на лекарката поства въпросът как се разпределят осигурените предпазни средства. Въпроси без отговор е знаак за провал. Но на какво и на кого?

11

до 5

преди 4 години

Лъжа е, лекарката може и от друго да се е тръшнала.........но днес всеки починал е от "вируса".

10

до

преди 4 години

до задаващите все въпроса, кой е умрял от вируса, ето Ви , лекарка 43 годишна. Без заболявания. Сега доволни ли сте. Вероятно чакате не дай боже и с дете да се случи да повярвате че има зараза.

9

Анонимен

преди 4 години

Мисирките да си изгледат отново брифингите, особено частта с въпросите към щаба. И ако не разбраха с какво предизвикаха новия формат, да си търсят нова работа.

8

Анонимен

преди 4 години

Борисов каза, че за да ни спаси от страшния вирус, карантинни мерки ще останат докато се намери ваксина. Въпросната ваксина се спонсорира от психопата Бил Гейтс. Тя използва нова MRNA технология, която досега не е тествана върху хора. Ученият Джуди Микович коментира технологията така: "MRMA може да се оказе канцерогенна и да предизвика тумори след години". През 2010 година експирементална ваксина срещу малария на Гейтс убива 151 африкански новоредени и палазира за цял живот други 1047.

7

Анонимен

преди 4 години

Еее, без плешивия клоун, сутрините ми изгубиха смисъла си...Така като него няма кой да ни весели :(

6

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

Имало нови 11 ИЗЛЕКУВАНИ!Как се лекува нещо, за което нямало лек?!

5

Анонимен

преди 4 години

Тая докторка да тежи на съвестта на нашите батмани от Щаба. Оставиха млада лекарка да се зарази !

4

Анонимен

преди 4 години

Лекарка на 43г е починала, ама не се казва тя имала ли е придружаващи заболявания.

3

Анонимен

преди 4 години

ееее,няма вече генегал сутрин,МИРЯСАХТЕ ЛИ??? Това промени ли действителността в България???Дали и семейството на починалата лекарка мислят че всичко е лъжа???

2

Факт

преди 4 години

Маските паднаха!