25

Анонимен

преди 4 години

Държавност !!!!?Вицове ли разказвате?! Коя държава?!Държавата на капачки за кувьози, държавата на лотарийните билетчета , на кредите на незнайно от кого създадените и контролирони комисии, на разпределените на правилните хора държавни поръчки, на даренията за здравеопазване от олигарси, на пунта мара и мисирките ... ???!Списъка може да е безкраен! Но изцяло несъвместим с държавните устои!Съжалявам - Държава от 30 години нямаме! :((((

24

Анонимен

преди 4 години

чиста проба демагогия, безхаберие не означава държавност

23

Анонимен

преди 4 години

Само да питам - ние в България на какви политически, икономически и здравни ресурси да разчитаме?

22

Totenkopf

преди 4 години

Наистина в България титлата вече не струва нищо, съвсем я обезцениха, като горната персона. Съмнявам, се че някога ще се оправим без Трибунали.

21

Скептик

преди 4 години

Очаквайте масови инсулти и и факти.

20

Скептик

преди 4 години

Маските сгъстяват кръвта. Обездвижването съсипва стомаха, белия дроб, сърцето, черния дроб и бъбреците.

19

Тотална Лъжа

преди 4 години

Искате да кажете че Държавността (какво ли разбирате под това) е подобрила здравето ли? Тотална лъжа.

18

Анонимен

преди 4 години

До ковид - комунизъм"колекторска фирма ще дойде да вземa без да се интересува дали имаш или не"Ами аз затова и казвам - демокрация. Това е тънката разлика, която се търсеше.

17

ковид - комунизъм

преди 4 години

"" краен стадий на демокрацията, или теоретичен комунизъм "" ....................комунизъм в най-чист вид, само че при комунизма ти даваха по 100 лева на месец, а сега колекторска фирма ще дойде да вземa без да се интересува дали имаш или не.

16

Анонимен

преди 4 години

Не държавността засили той, а диктатурата, за сметка на законността.

15

Анонимен

преди 4 години

До (-_-)"Никой не трябва да бъде ограничаван по какъвто и да било начин"Остава да добавиш "... освен от собствената си съвест". Това е или някакъв краен стадий на демокрацията, или теоретичен комунизъм, в зависимост от разбиранията. Едно и също е, и двете са утопии и не са осъществими на практика.

14

xaxsas

преди 4 години

Държавността е измама. Всичко с корона вируса е прикриване на нещо много по-голямо. Разкрития за педофилия във елитните кръгове на властта. И предотвратяване на протести по целият свят. Препоръчвам който разбира английски да гледа OUT OF SHADOWS OFFICIAL в ютуб. Всичко е измама огромна и манипулация от страна на медии, политици и разни "елити". Ще се радвам, ако някой знае как да направи субтитри на български, за да може повече хора да разберат в каква илюзия живеем.

13

Анонимен

преди 4 години

Тази държавност е тип Цецо Ухото, с шлифера и буса с антени.Благодарим!

12

Плицейския Терор

преди 4 години

стана "държавност"това ли са ви европейските ценности и демокрация !?

11

Bchcjcjc

преди 4 години

Дръжките на микрофони бъркат държавност и диктатура

10

Другари

преди 4 години

Другаря СиЗинПин, Победи Капиталистическият Враг с Уханска Чума! Тази година 1-ви Май, ще е Ден на Победата!! Да Наложим Китайска Комунистическа Диктатура по Всяка Точка на Планетата Земя и на Луната дори!!!

9

Анонимен

преди 4 години

И от наш'те гени чистиЩе се раждат само комунистиМина много време оттогава, но единствената студентка, която живееше в централната сграда на МГУ (където имаха право да живеят само аспиранти), беше една млада госпожица, дъщеря на секретаря на ЦК на БКП Петър Дюлгеров. И май наистина се казваше Нина...

8

Анонимен

преди 4 години

В тази връзка ето какво още може да направи нашата държава. Вече казаха, че на всеки новопостъпил пациент трябва да се гледа като на заразоносител и лекарите да се пазят. Правилно!По същия начин трябва да се приеме, че във всеки кацащ самолет има заразоносител и да се действа спрямо тази хипотеза още на летището. Всичко друго е ала-бала.

7

Анонимен

преди 4 години

Елементи като тази Дюлгерова трябва да не се забравят като дойде време да се плащат сметките.

6

noname

преди 4 години

Заглавието е горе-долу вярно на пръв поглед. Но сега е грешно, само един-два месеца след пандемията в най-развитите държави. Дето се избягва БЦЖ заради белезите, които оставя след имунизация...Глупости на търкалета...