108

до МВР

преди 4 години

Не поддавайте правете яко актове, и глоби слагайте безкомпромисно, българина не разбира иначе и здрава сеч на кпп-тата не пускайте никого, всеки втори лъже в декларацията!

107

Анонимен

преди 4 години

Явно много го е окъсал българският чиновник, щом ядене и пиене му се виждат лукс...

106

Анонимен

преди 4 години

До 96И как щяха да спрат гаврата при положение, че има даваха по 15000 лева за декар земя, в годините, когато декар земя струваше 150 лева, а тези дето отказвах да продават, си ги заплашваха по 10 въоръжени бабаити. А после като почнаха масовите туристически потоци, някой хора почнаха да вадят колосални суми за наема на едно мазе. Оплакващите се или бяха притискани от мутрите или от от съгражданте си, Кото бяха доволни.

105

ЧЕРВЕНИ ТЪПИЗМИ...

преди 4 години

ЦЕЛТА НА ФЕЙКОВЕТЕ НА БКП/БСП , ЧЕ "НЯМА ПАНДЕМИЯ И ЗАРАЗА" ---Е ДА СЕ СЪЗДАДЕ ИЗКУСТВЕНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЗАРАЗАТА , ЗА ДА СЕ ПРЕДИЗВИКА НЕДОВОЛСТВОТО НА НАРОДА , СРЕЩУ ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ И Б.БОРИСОВ И "ДА СЕ ДОКАЖЕ "--ЧЕ ПРИ СОЦ-а , ИЗОБЩО НЕ Е ИМАЛО ТАКИВА ЗАБОЛЯВАНИЯ!ЕСТЕСТВЕНО "ПАНДЕМИИ" НЯМАШЕ --ЗАЩОТО ГРАНИЦИТЕ СЕ ПАЗЕХА С , КУРШУМИ , ТОК , БОДЛИВА ТЕЛ , КУЧЕТА И *** И ПРОСТИ КАДРИ НА дс/БКП!ОБАЧЕ --ГРИП, ШАП, ШАРКИ, И ЗАРАЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПО ХОРА И ЖИВОТНИ ...СИ ИМАШЕ В ИЗОБИЛИЕ

104

Анонимен

преди 4 години

Спазвайте мерките , заради вас стоя вече втори месец без работа!

103

Анонимен

преди 4 години

До Мама РосоТова всеки да ходи, където иска и когато иска ПРИКЛЮЧИ. И приключи не само в България, но и по целия свят. Пътуванията вече ще бъдат основно по работа. За почивка ще има специален ред и разрешителен режим.

102

квото сме посели

преди 4 години

Това е заради тарикатите които на Великден се изнизаха и ядосаха комисаря! До сега щяха да паднат мерките ама заради тези прословути тарикати, които не издържаха да не пият ракия и да не ядат агнешко!

101

Тонката

преди 4 години

За доброто на Българския Народ Бойко каза СТОП на бежанците по границата,каза СТОП на коронавируса,унищожи Иванкостовото крадливо СДС,сведе електората на Атака под 4%,скоро ще разкомплектова и БСП на парчета:):):)И накрая пусна водата на Перник:):):)

100

Анонимен

преди 4 години

А 600000 дули държавна администрация седят ли си вкъщи :)... ооо ходят на работа.

99

До Стига вече

преди 4 години

Няма такива работи, за вас само тоталитарен режим и репресии, защото вие от дума не разбирате! Превърнахте свободата в свободия, не спирате да обикаляте и да се шматкате като мухи без глави вместо да свършите нещо полезно! Даже аз ако съм ще ви накарм всяка събота да давате работен безплатен ден в полза на държавата!То не се спряхте, Гърция, Турция, екскурзии, почивки, откъде пари бре? Крадени най-вероятно, от мошеничества!За това за вас само режим и даже полицейски час трябва! Малко ви е!!!

98

Ямболски Цървул

преди 4 години

До 95 АЗ СПАЗВАМ ЗАКОНАНе бъркай извънредно положение с военно положение. ЗОМБИРАН ТИП!Те ще ти дадат награда-ТИКВЕН МЕДАЛ! Браво за близането!

97

Чиновник

преди 4 години

И ква стана тя накрая? Вместо гладни бунтове, простолюдието пак тръгна да яде и да пие. Бедни и гладни били, ама друг път.

96

Пламен

преди 4 години

Махнете тези незаконни КПП-та !!! Нямате никакво право да спирате свободното движение на хората, ако не са доказано болни !

95

Анонимен

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРНай-готиното в цялата работа, че тарикатите по морето ще го издyxaтe много яко този сезон, а вероятно и следващия. Защото тая работа с вируса ще се точи поне още две години. Чети за Испанския грип и си опичай акъла.

94

Стига вече!

преди 4 години

Спрете тази полицейска репресия. Тя надмина и сталинисткият режим вече. Безмислен тормоз над мирни граждани!

93

Анонимен

преди 4 години

До 89- Ти пък - съсипахте си града , ТАМ реално и то заселили се преди 1990г има 10- човека другото е ..сещаш се ,пука им за Несебър ,те ако имаха реални несебърлии нямаше да допуснат тази гавра със Слънчев бряг - най- хубавият БГ туристически комплекс преди 90-та , там сме почивали още като малки , а аз работих от 1986 до 1993 след това вече не се траеше от "млади и къдърни меринджеи"..Месемврия отдавна потъна

92

АЗ СПАЗВАМ ЗАКОНА

преди 4 години

...И НЕ СЛУШАМ ТЪПИТЕ ПРИКАЗКИ НА "СЕЛЯНИНА С КОЛА 2-ра УПОТРЕБА" ЗА: "НАСИЛИЯ"," ОГРАНИЧЕНИ ПРАВА", "СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ"....И РЕД ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ , ЦЕЛЯЩИ УВРЕЖДАНЕ НА ЗДРАВЕТО МИ И ТОВА НА СЕМЕЙСТВОТО МИ!ПРИ ПАНДЕМИЯ ИМА САМО ЕДИН ЗАКОН--ТОЗИ НА "НОЩ" И РЪКОВОДИТЕЛЯ НА ДЪРЖАВАТА!ДРУГОТО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ФЕЙК НОВИНИ!

91

Мама Росо

преди 4 години

КПП-та има , но презтях баровци,политици и служители в системата на МВР си минават когато и както си искат.Публична тайна е , че част от народа в тази държава са с привилегии!!!!Стига сте насъсквали хората един срещу друг.Който ,където иска да ходи -свободна , демократична държава сме.

90

Анонимен

преди 4 години

Диктатура !

89

Анонимен

преди 4 години

*** е този който иска КПП-та,значи няма кола ,вила и му е кеф да си гледа Планета по плазмата на лизинг в гарсониерата(купена с парите от тютюна и кравите)