188

Анонимен

преди 4 години

МВР ще възтанови ли Парите за Винетките ????

187

МВР

преди 4 години

Че полицаите са с различен аршин, показва следният пример: Син на наш съсед се връща с колата си на постоянния си адрес, в град на 43 км от столицата. Полицаят на КПП го пита: Имаш ли квартира? Да, отговаря младежът.Връщай се обратно, заповядва полицаят. Младежът се връща и отива на друго КПП. Полицаят на второто КПП проверява постоянния адрес и го пуска. Г-да комисари Хаджиев и Терзийски, научете полицаите си да се държат учтиво и да мислят с главите си, а не със "слънчогледите".

186

анонимен

преди 4 години

ХАЗНАТА ОТ ЕДНО МЯСТО СЕ ИЗПРАЗВА ОТ ДРУГО ТРЯБВА ДА СЕ ПЪЛНИ. ГЛОБИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ ЯВНО РАБОТА И ЗАТО НЕ МАХАТ КПП-ТАТА. И ЩЕЛИ ДА ГИ СЪДЯТ И ПРАЩАТ В ЗАТВОРА. ДА НЕ БИ ЗАТВОРИТЕ ДА НЕ МОГАТ ДА ИЗПЪЛНЯТ ПЛАНА "ЗАЕТИ" БРОЙКИ И ДА ИМ ТРЯБВАТ НОВИ ЗАТВОРНИЦИ????

185

Анонимен

преди 4 години

Долу тиранията на Мутрата!

184

Alastair

преди 4 години

Полицейския произвол продължава. За съжаление никой не го ползва това положение - нито гражданите, нито управляващите.Особено на тези последните горко им. Тяхното положение ден за ден се усложнява. Те не го разбират това. За да го разбереш трябва да имаш вяра в Бог, не да си бохохулник, лъжец, крадец.

183

Анонимен

преди 4 години

Буда ви направи будали. ама като ви е толкоз акъла да го търпите него и шайката му... халал да ви е! и да, сами сте си виновни и това ви е малко, овце заспалии!

182

Анонимен

преди 4 години

Власта е голям наркотик !

181

Анонимен

преди 4 години

"Полицаите на КПП проверяват доколко е неотложно пътуването" - е това направо не трябваше да се споменава. Дайте да прочетем инструкцията по която преценяват. Защото другото е злоупотреба - и с власт, и с настроение на проверяващия. Защото на тези проверяващи хич не им е лесно, и са уморени, и стоят там гладни и жадни.

180

Анонимен

преди 4 години

Бойко каза, че мерките са либерални. Щом ги иска либерални, да излезем заедно като народ и да премахнем пустите КПП-та.

179

Анонимен

преди 4 години

Къде другаде в Европа го има това? Пълна глупост. Страхливите управляващи налагат полицейски произвол и си правят каквото си искат. Така ли се влиза в Европа? Плюеха по комунистите но Охранителя на бай Тошо си върши работата като комунистически наследник в момента.

178

Иван Гешев

преди 4 години

Мери , пускат , ама в декларацията трябва да има банкнота поне от 20.....

177

Mariya Zlateva

преди 4 години

Имате ли впечатления от КПП-тата в момента? Пускат ли по други причини освен по работа?

176

Пиян - залян

преди 4 години

Стига тормоз , стига геноцид ! Стига лишаване от право да се движиш ! Всички на улицата и с *** газ през КПП тата !

175

Гигуцуфуфуф

преди 4 години

Ми ше ги напръска като са били без маски

174

Жкжихижихиж

преди 4 години

Малиииии МВР-то цепи мрака с умни мисли

173

Ковид-1984

преди 4 години

в действие ! Припознаването в името е "случайно".

172

Анонимен

преди 4 години

Време е да излизаме масово по улиците и да мачкаме

171

Чичо Йосиф

преди 4 години

Чрез постоянно директно обвиняване по всички възможни канали на овчето стадо електората....енеизпълнителен ,той е недисциплиниран ,той хитрува ,той не може да управлява автомобил ,не спазва правила ,не се грижи за здравето си ,младежите се друсат пият ,разхайтени са ,работи в сивия сектор ,не се грижи за здравето си,кара нарочно опасни за всички тарантайки , а не си купува нов автомобил......затова ние ще го оправим с глоби постоянно дебнене ,подслушване и все по големи глоби и присъди.....

170

Стар набор

преди 4 години

Първата градска отпуска видях след 3 месеца, в къщи за 2 дни си отидох едва след 8 месеца, а на море чак през полагаемата отпуска един месец преди уволнението. Сега територията на казармата е огромна - цял град. Като видя Мутафчийски и ми привижда като на ротния ***, подписващ военната книжка за излизане в града. Дано да видим морето това лято, поне няколко дни за "добра служба", да мога да си поиграя с внучетата. Какви времена доживях.

169

До Стар набор

преди 4 години

А дано ама надали, възможно е да се уволниш и 2021...както вървят работите....а може и да останеш на служба..:) (РАЗБИРАШ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД)