40

Анонимен

преди 3 години

По тая логика аз мога да протестирам срещу каските при каране на велосипед, мотор.Защо да няма протест срещу въздушните възглавници-------- Много ти е куца логиката. Маската на открито и от два метра разстояние не върши никаква работа, само вреди.

39

Скарлет

преди 3 години

Фотосите са МНОГО неподходящи в случая!!! Пиар ли си правят или какво, направо не мога да повярвам на очите си!!!??? Но апропо, единственото, което е важно в момента, това е адекватна присъда эа убиеца - а тя е ДОЖИВОТЕН ЭАТВОР!!! Само така, душата на убития ще почива в Мир!!!

38

Анонимен

преди 3 години

Маските били , за да мълчат хората.Какви глупости!?Значи лекарите ,които по правило трябва да носят маски цял живот са онеправдани, а другите хора- привилегировани.По тая логика аз мога да протестирам срещу каските при каране на велосипед, мотор.Защо да няма протест срещу въздушните възглавнициАми да извадим списък на всички лични предпазни средства и да протестираме.Ще бъде супер.Едни хора ще изобретяват средства за защита, а на други ще им плащат да участват в протести срещу тях

37

Анонимен

преди 3 години

За тая катастрофа е ВИНОВЕН -Бо.к..лук Борисов- Банкя-лията.. Трябва да го ***.р.епят и да ЗАБРАНЯТ вдигането на шум с аларми и кучета.. Тия ИЗНЕРВЯТ всички. След като го утрепят, трябва и да ЗАБРАНЯТ фирмите- ЕМтел (А1), Вииваком, с които Бок.л.ук Б.Б. убива хората в България и разболява всички с РАК, Левкемия и дори хората ОСЛЕПЯВАТ.По- добре разговорите с телефон да са скъпи, но България да РАСТЕ.

36

Анонимен

преди 3 години

Статията както и снимката е наредено да бъде публикувана, за да ни покажат с какви красиви жени Милен се е разделил и да ни пуснат усещане за лошо в характера му.Дайте снимки на убийците бе!Задавихте се от мъка щото нещо се оляхтеМилен е бил мъжага, е мъжага и ще остане такъв.

35

ДО 37

преди 3 години

Какво стана ли...нищо за такива като теб, който задава *** въпроси. Можеш да си отговориш, като направиш справка за средствата, постъпили по дарителската кампания за отрицателно време..това става...но това не се отнася за такива като теб....и всъщност постът на тази жена не е отправен към хора като теб...някак няма връзка...проблемът е в това, че новината просто е публична.....така и в джунглата...хиените точно това чакат, от това се възползват...жалко за теб

34

Анонимен

преди 3 години

Имал спестявания до март. Ей кво стана

33

Sata NATO

преди 3 години

безстрашни бунтари и нарушители на домашната изолация------- Няма наложена задължителна домашна изолация, лум пен! Също както няма и епидемия.

32

Sata NATO

преди 3 години

Маските са за да мълчите, не да ви оазят.

31

Анонимен

преди 3 години

Ми купи един джип или ловна пушка и като го пуснат оня специален наркоман а него ще фо пуснат много скоро с бащичка дебел депутат и майчица скрита милионерка с 10 фирми и го гръмни или го сгази с джипа. Те такива само така се учат цялото им семейство психопати- майката не знаела че взема наркотици и случайно държала джипа отключен с ключовете на таблото.Той не просто е вземал наркотици ми се е чудил с кво да се надруса предполагам че друса нон стоп от 13-14 год.Тогава е започнал да краде.

30

Факт

преди 3 години

Защо на всички многократно излъчвани по телевизиите, заснети от камери видеорепортажи, е изрязано най-важното - ударът ,показващ колко е жесток ????? Защо криете истината, другаре ???? Искате да намалите присъдата ли ??? Докога ще криете реалността на престъпленията на недосегаемите ???? ДОКОГА ????

29

Анонимен

преди 3 години

Пускам сАлза. Мила госпожице или каквато сте там, добре е да възпитате децата си не да се правят на безстрашни бунтари и нарушители на домашната изолация, защото видяхме 2ма подобни (Кристиянчо и Миленчо) какви ги свършиха. Не е добре да се подиграват и на маските и да оплюват научини трудове от САЩ и Корея как били само за запушване на усти. От там нататък ще ви кажа, че случката е ежедневие, на ден между 3 и 10 души намират смъртта си по пътищата у нас. На всички им съчувстваме еднакво. Мерси.

28

мишо бирочето

преди 3 години

овцедушни българанковци, вас ще ви опее ли някого както опяват този господин? ще събере ли стотици хиляди левове за децата ви? тоя миленчо не беше ли първа притурка на другавя със сините венци дето разпокити българия? другите хора умрели по същия начин, на бързо, на бързо под чергата, никой не се сети за техните семейства да дари, да прати самолоет да прибере роднините им от чужбина. ама тоя понеже е малко известен и всички са му фенове тире приятели, всички го подкрепят, радетел бил за свобода и не знам си кво още. едва ли не бил нокаутирал порко и шайката му. софийско *** дето ни го бута

27

Айде няма нужда!

преди 3 години

Бивша съпруга списва хвалебствия за бившия...Неморално и излишно! Защо са се развели като така са си липсвали? Айде моля ви се...но да повдигаме костите на Милен!

26

Коста

преди 3 години

Винаги като помисля за Милен, в гърлото ми засяда буца ...Мислите ми са с вас, мили хора.

25

Деси

преди 3 години

Жената си е го написала на стената във Фейсбук! Има право за това и може да си пише, каквото си иска....иска да благодари на всичките си приятели, които са им помогнали в този шок! Това че медиите го разпростаняват е друг въпрос! Затова запазете смирение и по-добре не пишете жалките си коментари!

24

Бат Жоро

преди 3 години

Писах вече мнението ми в други сайтове на тази статия. Г-жо, кажете го на убиеца и го питайте него, а не нас как ще живеят децата му му без бащина любов? Никак, защото никой няма да я замени. И стига с тази мания всеки да публикува лични неща, за обществено достояние.

23

Анонимен

преди 3 години

Беше хубав, човек. Липсата му е голяма загуба за близките му и БГ медията като цяло. ЖивотЪт, ко да го наречеш. Кратък е хора, не живейте седноче ще живеете 500 години. Ценете близките си, не правете глупости, правете добро и промени за усъвършенстване на Вас, средата около вас и хората около вас. . Само това ще остане след вас. Като умреш разбираш, че живота е един миг, не е хиляда години, днеска те има , утре те няма. точка, пух прах.

22

дедо

преди 3 години

Калина копие на баща си!И се питам защо е оставил толкова красива жена или може би тя него?!?

21

замислен

преди 3 години

Наистина, каква е тази мания у много хора да правят излияния в социални мрежи? Много намирисва на показност и желание за лайкове. Не мога да си представя да скърбиш за някого и да описваш многословно във Фейсбук ??!! колко ти липсва.