Снимка: Facebook

Бившата съпруга на Милен Цветков и майка на дъщеря му Калина, Йорданка Начева, за първи път коментира смъртта на журналиста в пост във Facebook профила си.

"Животът след загубата на Милен - бащата, приятелят, силният глас на истината. Парченца от всички нас са разбити и изгубени завинаги", написа Начева.

"За да продължат напред неговите деца се изправят пред предизвикателството да изградят своя свят отново. Да се научат как да живеят без неговото присъствие и любов, вдъхновеност, смях, постоянно търсене на истината и доброта. Присъствието на гняв е разбираемо в момент на внезапна и съкрушителна скръб, но по-важни са любовта, добрината и състраданието, което неговите деца усещат в сърцата си от всички в този момент. Тази любов е истинската същност на българите. И неговите деца я усещат! Те бяха заедно в минутите, в които можеха да се сбогуват с него, заобиколени от техните най-близки", продължава тя.

"Бих искала дълбоко да благодаря на всички, които направиха тези моменти възможни. Неговите деца ще имат нужда от помощта и подкрепата на всички нас и занапред, за да могат да продължат да растат с ценностите, в които той ги възпитаваше, да продължат неговия път и да съхранят наѝ-добрите спомени и светлина в сърцата си. Призоваваме всички да изпращат добра енергия и помисли към Милен, за да помогнат в пътя на душата му. Сбогом, с тъга, много обич и преклонение пред светлата ти памет. Мир на душата ти", добави Начева.

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 2 години

По тая логика аз мога да протестирам срещу каските при каране на велосипед, мотор.Защо да няма протест срещу въздушните възглавници-------- Много ти е куца логиката. Маската на открито и от два метра разстояние не върши никаква работа, само вреди.

39

Скарлет

преди 2 години

Фотосите са МНОГО неподходящи в случая!!! Пиар ли си правят или какво, направо не мога да повярвам на очите си!!!??? Но апропо, единственото, което е важно в момента, това е адекватна присъда эа убиеца - а тя е ДОЖИВОТЕН ЭАТВОР!!! Само така, душата на убития ще почива в Мир!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Маските били , за да мълчат хората.Какви глупости!?Значи лекарите ,които по правило трябва да носят маски цял живот са онеправдани, а другите хора- привилегировани.По тая логика аз мога да протестирам срещу каските при каране на велосипед, мотор.Защо да няма протест срещу въздушните възглавнициАми да извадим списък на всички лични предпазни средства и да протестираме.Ще бъде супер.Едни хора ще изобретяват средства за защита, а на други ще им плащат да участват в протести срещу тях