20

Коко

преди 4 години

До Ми той умрел..Говориш простории, посочи един вирусолог, цитирай име, кажи кога и къде го е казал. Никой вирусолог осве родният талант Мангъров не е дал такова изявление. Вирусът убива хора със слаб имунитет, тези с повече болести имат слаб имунитет. Но имунитет не значи че постоянно си на 100% - утре ще се стресираш нещо и имунитета ти пада рязко. Всеки може да се гътне със слаба имунна защита, това е.

19

Додо

преди 4 години

Oкей, щом Китай казва, ние пък вярваме.

18

Анонимен

преди 4 години

*** червени чайници

17

Анонимен

преди 4 години

да му мисли путин че с неговата физиология и мъжкия и женския вариянт са му заплаха

16

до 17

преди 4 години

Вирусът е доказано сексистки - в световет мащаб заразените мъже и жени са по равно, но 70% от умрелите са мъже - това особено при над 220 000 мъртви от Уханската Чума е статистически безспоред факт. виж какво е написал 14 - това е мнението на повечето специалисти - мъжете имат много повече ACE2 рецептори от жените, заради тестисите си.

15

Анонимен

преди 4 години

Поредната порция лъжи от Китай. Вируса излезе и сексистки.

14

Смях

преди 4 години

Боледуват повече мъжете, защото "нулевия" прилеп е бил мъжки...

13

Сделано в Китае

преди 4 години

Казвате не е защото ACE2 рецептори има в Тестисите - орган липсващ при жените и не зощо след прекарана Уханска Чума много вероятно не можеш да имаш деца и за това на всички млади мъже в Китай преболедявали Уханска Проказа им правят изследване дали тестисите им функционират правилно или не?! На кой да вярвам - за току що написаното от мен има Мезицински Публикации!

12

Анонимен

преди 4 години

Статията трябва да е със заглавие Китай НЕ ОТГОВОРИ защо мъжете умират по-често отколкото жените, защото отговора е свързан с ДРУГИТЕ състояния които заболелите имат, а именно, мъжете пушат много по-често от жените, изложени са на повече стрес и имат повече проблеми с сърдечно-съдовата система. При повече и по-тежки "подсъстояния" фаталните изходи са по-чести. Останалите "открития" са поредната китайска "партенка". Никога не вярвайте на комунисти, независимо от коя държава са.

11

Зозо

преди 4 години

До НПОС един удар женският вирус1. спря мачовете;2. затвори кръчмите;3. мъжете си стоят вкъщи при жените.

10

Анонимен

преди 4 години

Жените дишат диафрагмено, което е основното им предимство.Много рядко мъжете дишат диафрагмено, а с годините гръдното им дишане става все по-повърхностно.

9

Анонимен

преди 4 години

Много ме кефи как герберските *** само като чуят логичен човек, започват да го мразят и предпоитат юаба да се води от НЕ-ЕКПЕРТ вирусолог хахахвсе едно да наемат просяк за имотна сделка да им я води

8

Мангърката

преди 4 години

мангър мангър няма такова нещомангър

7

Анонимен

преди 4 години

И така, кой пол е по-слаб и кой по-силен?

6

Ма, той умрел, ма

преди 4 години

Даа, от коронавирус много хора умират. Като в пловдиското село Белащица снощи. Една комшийка вика на репортепката: "Ми, той човека получи инфаркт ..."Е, така умират от "коронавирус" всички.Сериозни вирусолози го обясниха 100 пъти, ама няма кой да чуе. Хората умират от другите си заболявания, чиято обща симбиоза е несъвместима с живота.Това, че са били заразени и с коронавирус не е причина за леталния край на един човек. То допринася, но останалите болести също допринасятСъвкупността им убива

5

Анонимен

преди 4 години

Ехаа тази информация за ACE2 рецепторите я имаше ТОЧНО преди два месеца, потърсете в youtube и ще видите колко много сериозни анализи има по темата.

4

НПО

преди 4 години

Освен китайски, вируса се оказа и ceкcиcтки.Някое НПО да се самосезира.

3

Анонимен

преди 4 години

ИЗводът какъв е? Мъжете да си стоят вкъщи и да жулят ракия, а жените да тръгват на работа да ги издържат

2

Питър

преди 4 години

И ЗАЩО ВСЪЩНОСТ е така? Аз отговор на този въпрос не получих

1

-

преди 4 години

Не видях отговора?!