40

дО 37 РЕДНИК?!

преди 4 години

Какво се правиш на умен и с каква цел набъркваш името и на Мутавчийски!!Или като Мирча Кришан,ползвай темата за краставицата и разтягай лукума?!Благодаря,че ме светна за ACE2 рецепторите,които за 95% от тук четящите не значат абсолютно нищо,а навярно и за тебе са пълна мъгла!!?? Ама да кажеш нещо и да се направиш на интересен!!

39

СЕРЕГЕЙ

преди 4 години

ЧАЙНИЦИТЕ ОТКРИХА ТОПЛАТА ВОДА...ИЗ НАУЧНИТЕ СРЕДИ В МОЕТО СЕЛО ВЪПРОСА Е ЛАКОНИЧНО РЕШЕН С ФОРМУЛИРОВКАТА,ВИРУСА Е ПО ХОРАТА.

38

NikolaS

преди 4 години

Как да се забавляваме в България, седейки у дома? Ела разберете! GЕTBАDGRL. CОM

37

Брях, Нобел!

преди 4 години

Жените са второ, подобрено издание, какво чудно има? Без короната кой умира първи, пак мъжете. Идете в едно село и няма нужда китайците да ви го казват.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Ако мъжете не пиехте,не ядяхте толкова пържоли щяхте и вие да живеете по-дълго.

35

Анонимен

преди 4 години

Жените живеят по дълго, а пенсионирайки се по-рано, скапват пенсионната система.

34

редник

преди 4 години

До: 27Аз разбрах. Но това е стилът на обяснения и на генерал Мутафчийски. После прави най-учудената физиономия на света, защо българите масово се правят че не го разбират (или пък нарочно се преструват)!ACE2 рецепторите в белите дробове са ензими, които служат като входен портал за коронавируса (и евентуално други микроби).Мъжете имат повече от тях отколкото жените, следователно - повече вратички за вируса да влезе и да те налази.Ясно ли се изразих (както казва генерала)?

33

Анонимен

преди 4 години

В нашето село открай време има само стари баби вдовици без всякакви коронавируси.Мъжете ги скапват тежката работа,цигарите,пиенето и наднорменото тегло.

32

Анонимен

преди 4 години

Нещо сте пропеснали отговора, само анализ, че мъжете са повече от жените. Безмислена списня!

31

Анонимен

преди 4 години

То по таз причина би трябвало самците сред животните да са повече заразени и убити от тоз корона вирус от колкото самките,а при еднополовите по вид и популация някои изследвали ли са как постъпва с тях,що за имунитет имат по отделно,че да устоят на вируси особено на тоз който е неизвестен по имунитет и по пол за популация,че на каква от енергетическите основи-положителна/отрицателна що как материи за съединения с другите физиологични материи с предназначение щом е естествен с избор за средата му

30

Анонимен

преди 4 години

Една лъжа повторена сто пъти става истина.Ако утре британски и американски медии започнат да ни убеждават че вируса е създаден в руска лаборатория, нищо чудно това да е причина за още санкции.Между другото къде ли е "отровения" Скрипал?

29

Анонимен

преди 4 години

На дръпнатите мушм0роци не им вярвам вече.... ама грам, каквото и да кажат.

28

ГЕРБ forever

преди 4 години

Всичко е ясно като простото тройно правило и който не е разбрал статията,значи не е на себе си.За пример можем да посочим факта,че вътре в земното кълбо има още едно много по голямо от външното!

27

Анонимен

преди 4 години

Така или иначе за тези които приемат ACE инхибитор който е част от 80% процента от лекарствата за кръвно това не е добра новина...

26

муспи

преди 4 години

Нищо не се разбра, но и информацията е китайска. Китай отрича че вируса е китайски и го нарича американски, САЩ от своя страна му казват китайски. Но и двете страни са единодушни в едно - не е еврейски!

25

Анонимен

преди 4 години

Тази простотия се списва не за първи път, общо взето злобни феминистки напъни.

24

Хайде по-сериозно !

преди 4 години

От статията така и не се разбра какво е отговорил Китай за причината за по-голямата смъртност при мъжете !

23

Анонимен

преди 4 години

Някой разбра ли защо мъжете умират по-често от жените?

22

серсем

преди 4 години

Та,къде мога да си сменя пола?

21

Ф.С.В.

преди 4 години

Абсолютно НИЩО не разбрах от тази статия- !!! Отговор защо мъжете умират повече от жените така и не прочетох!!!