18

Анонимен

преди 4 години

Hahaha....maskiranite shamani izmirat ot glad...

17

Fallschirmspringer

преди 4 години

Прочетох коментарите и за сетен път се убедих колко много онколози,има в България.Само тук на първо четене се установиха 15-16.Браво ,това е добре.Вярно тук там има и генетици,премесени с финансисти.С такива "специалисти" като поствалите с висока скорост ще вървим напред

16

Анонимен

преди 4 години

Dr. Tullio Simoncini.

15

До 4 ФХ

преди 4 години

Майка Ви да яде храната на Боговете - Портокали. По 3 портокала на ден - по един сутрин, обед и вечер преди ядене. 2 дни. На третия ден - Папая, също 3 пъти на ден. После пак 2 дена - Портокали. По тази схема се храни докато оздравее. Лимони и банани няма да консумира.

14

Граматиков

преди 4 години

Знаете ли защп не търсят помощ?Много от заболелите трябва първо да минат определена интервенция, преди да започнат терапия. Тези интервенции бяха отменени, когато се забраниха плановите операции. Отделно, при други заболявания - чувам, че от бърза помощ не се притичвали на помощ на онкоболни...

13

последни случаи

преди 4 години

нали чухте колко хора, били на химиотерапия тук-там в последния месец, се заразили и вече не са между живите. Не рака ги е убил....

12

Пижо

преди 4 години

Каква промощ да търсят, след като здравна система е блокирана??? НЕвъзможно е да се добереш до болница! Преди 2 седмици четохме за човек с инфаркт и отказ от болницата в Димитровград да го приеме, защото били под карантина... заради СЪМНЕНИЕ за коронавирус! Джипи-тата назначават диагнози по телефон! Езна изключително целенасочена политика на правителството за убийство на тежкоболни и възрастни хора!

11

хе хеее

преди 4 години

докторчетата ревнаха за париии, секна ви кранчето ли? Тва е як бизнес иначе.

10

истината

преди 4 години

Истината е, че химиотерапията е машина за пари. Има хора, които живеят по-дълго без нея. Естествено, има и обратния вариант. Категоричното ми мнение е, че по-скоро вреди.

9

и?

преди 4 години

като потърсят помощ и ги пратят на химиотерапия, която често ускорява фаталния край, кво? Може ли поне един лекар да ми посочи логична причина някой да се подложи на химио? Вливат се разни глупости, които разказват играта на целия организъм и на всички органи, дори на здравите. Химята не може да подбере само раковите клетки, кара всичко подред.

8

Анонимен

преди 4 години

Престанали са да изписват таргетни препарати, които струват по 15 хиляди лева на месец и са безполезни - най-много да удължат живота с месец или два. Ще спестят някой лев на здравната каса. И не сме забравили, че шефът на Онкоболницата в началото на март пледираше за изграждане на стаден имунитет.

7

анонимен

преди 4 години

А, когато я потърсят, намират ли я? Намират, дедовия!

6

Анонимен

преди 4 години

Е как да търсят, за да ги заразите ли?

5

кики

преди 4 години

рискуват да живеят по дълго а дори и да се разминат

4

Анонимен

преди 4 години

Към онкоболен, тръгнал за болницата : "Ти къде?"

3

ФХ

преди 4 години

Не ги е страх онкоболните от ковид, а в болниците не ги приемат. Майка ми е онкоболна и преди няколко дни обикаляхме 5 болници, но отвсякъде я отпращаха.

2

(-_-)

преди 4 години

Айде сега някой да го обясни това на годжи. И още хиляди други хора със заболявания, които няма да доживеят до края на годината с тия неадекватни мерки..

1

Анонимен

преди 4 години

Освен минаването в по-напреднал стадий, рискуват още и да спрат да наливат милиони в бездънни ями, и рискуват да се окажат с доста спестени пари в джобовете си.