88

Анонимен

преди 4 години

Страхогто - сега пак бротански пенсионери с коронавирус. Не видяха ли какво стана с Банско. Алчността на българската мутра ще му изяде главата. И като знам хигиената и организацията в нашите хотели ми се реве от сега. Поканете ги и чакайте българите да отидем да се омешем с тях. Ако сме пропуснали нещо да хванем, да го хващаме и носим у дома. Откъде ги намират тези И$Д$И$О$Т$И за шефове в нашият туризам. А да поканят и пенсионери от Италия и Испания. Едава ли границите ще отворят до септември.

87

тигъра

преди 4 години

Ако искат могат да спасят сезона с много заболели и умрели след това.Като знам каква е хигиената в хотелите и заведенията/заради съзнанието на хората/,нищо добро не ги чака летуващите.

86

Утре

преди 4 години

Да излязат и от БФС, с молба да им напълним стадионите, А...Тия си мислят, че отруденият българин е скЪтал яко пари и тръгнал да ръси, само да му създадат условия...

85

До Крушкова

преди 4 години

Ех че сте елементарна г-жо Крушкова. Насочете вниманието си към българи работещи в чужбина. Охажвайте ги тях. Те като си дойдат, си правят зъби, ходят на лекар, прическа, маникюр, на море, харчат, за да ги видим ние колко са добре.

84

До Крушкова

преди 4 години

Г-жо Крушкова, Ако обслужващият персонал на българското черноморие промени отношението си към Българите те могат да разчитат на нас, и следващи години. Но В и питам, защо се сещате сега, че има български туристи. Черноморието ни е мутренско а Вие вероятно посещавате специални заведения на министерството и представата ви е изкривена.

83

Св.опашка

преди 4 години

А бе защо ще искат аз да спасявам туристическия сезон. Това си е проблем на туроператори,хотелиери,ресторантьори.Аз съм турист и отивам да почивам там където ми предлагат най-добри условия срещу парите които плащам. Като не ми стигат парите някой хотел идва ли да ме спасява.Никого нямам намерение да спасявам.

82

Анонимен

преди 4 години

Vsichki bulgari do edin ste udat na turizam v bankia i ste si nosiat po edin kamak v djoba za suvenir ottam posluchai padaneto na bankianskite steni....:-)))))

81

Анонимен

преди 4 години

Твърдо НиЕ

80

Русофоб

преди 4 години

До АнонименНека се преориентират.Освен мижавите пари за легло,никой по веригата не вижда и една стотинка от тези мизерници,които правят панайр в магазина да им смъкнат 5 стотинки от хляба.Нека си сменят политиката и това което предлагат.С бедняци туризъм не се прави.

79

ВиКварна

преди 4 години

А дали най-после ще успеят да запушат спуканата канализационна тръба във варненското езеро?!?Все пак welcome to Bulgaria!

78

Русофоб

преди 4 години

Важното е да спрем руските нагли бедняци да идват в България.Те са по-голям проблем и от мутрите.

77

НЕКОЙ

преди 4 години

До Мен: Нямам нужда от медикаменти. Всичко потребно за мен е 8 км. крос, 4 км. плуване, 100 лицеви опори и 200 коремни преси плюс 25 коремни възлизания, 4 *** и бутилка дабъл блек-литровка.

76

Анонимен

преди 4 години

А някой би ли ми казал защо трябва първо да се спасява туризма.По всички закони на икономиката първо трябва да тръгнат отраслите от първичния и вторичния сектор-индустрия,селско стопанство,добивна и преработваща промишленост.То затова"цивилизованият"свят дойде на този хал,че толкова години само печатане на пари и финансови балони.И вече световен лидер е Китай.Та и тук заводите не работят,ние туризма да спасяваме.Как като хората останаха без работа и пари.А за триото мутри,бетон,лЪйна не говорим.

75

аз

преди 4 години

До АнонименЯвно не си запознат с обстановката по родното черноморие.Руснаците ядат хляб с пастет по пейките.Добре,че са западно-европейските старци да ни крепят туризма.

74

Мен

преди 4 години

До НЕКОЙЗапаси се конски дози имодиум.

73

Men

преди 4 години

Питай ги като се върнат колко добре им се е отразил разтройството и повръщането.

72

Munchen_DE

преди 4 години

Ще липсват не само пенсионерите от Германия, а и младите. Преди години лятото още преди да ходя в Германия съм се заговарял и запознавал и с млади. Както от градовете Дрезден и Берлин, така и от Хановер и Хамбург. Всички харесват България и са ме питали къде още да отидат и какво още да разгледат.Иначе дано да се намери начин туризмът да заработи час по-скоро. Цяла армия от работници се издържа сезонно по морето, огромен дял от БВП на страната представлява.

71

Анонимен

преди 4 години

Не, няма и не искам да спасям туристическия сезон в България....

70

Анонимен

преди 4 години

Олеле , като си представя ,ако чадърите са безплатни как *** ще слага кърпи и стари чаршафи да запази колкото се може повече - мъкааа !Кажат ли ,че са безплатни Изобщо не тръгвам към Бг морето ! Мога и по 50лв да плащам ,но да не ми се бутат чесъните в очите !

69

НЕКОЙ

преди 4 години

До One: Искам да схванеш, че е най-лесно да съм на Хаити или Таити. Само, че този път искам да ми е трудно на Българското Черноморие. Този път като истински българин ще изхарча част от доходите си в най-дивите хотели, кръчми и бийч-партита до разни зори и до безпаметност. Това искам и това ще сторя.