37

Ken

преди 4 години

Това събиране на снощните 12 случая и днешните 38 е много объркващо.Едни и същи болни ги съобщават по два пъти.Вчера (или в миналите 5-6 дни) са направени малко над 1000 теста така, че може да очакваме известно увеличение на бройката в близките дни.

36

кара.канчева

преди 4 години

Харесва ми предложението :Към сутрешните брифинги на щаба и нощните на Тиквата да има бенд и балет .

35

Цирк корона

преди 4 години

Всяка сутрин в осем, безплатна клоунада. Не изпускайте шоуто на генерал годжи, бай шиле и мисирките! Гледането е задължително с маски и ръкавици, може и скафандри за тези които имат.

34

Анонимен

преди 4 години

Според мен са загубили данните за много от хората под домашно лечение.

33

Анонимен

преди 4 години

Крутите мерки и карантината,наложена над населението въвФранция, са спасили живота на 62000 души. Това стана ясно отизявление на премиера на странатаЕдуар Филип.Бай *** обаче не вярва и продължава да се прави на много умен...

32

Мунчо

преди 4 години

Всичките 6 деца НЕ са в болница.Да ви преведа на български:Никое от 6те деца не е в болница.

31

Анонимен

преди 4 години

*** какво да го умуваме бе, *** то си е ясно като бял ден, картинката е кристално чиста!Най-големия брой заразени са идващите от чужбина, предимно Италия, но вече и Германия, Австрия и т.н.Какво да ме е страх, да се крия като лалугер?Нямам контакти с чужденци или хора наскоро дошли от чужбина.В чужбина за последно съм ходил до Сърбия миналата година за 24-ти май!Почти от една година не съм мърдал от България, даже от София.Повече ме е страх от икономическите последствия.

30

Анонимен

преди 4 години

Взимайте мерки и се пазете,от мръсната чума covid19.

29

Ммм

преди 4 години

До 30Пускам линк, към сайта на свобода Европа, там има всички цифри по дни.1363 са за 27.04, така че пак не ти излиза сметката.Данните се отчитат в 0ч по Гринуич, не може да наслагваш данни от предният ден,към данни от следващият.https://svobodnaevropa.bg/a/30490101.html

28

ья

преди 4 години

Пак ще го кажа, колкото вярвам на правителството, толкова вярвам и на този набеден ЩАБ !

27

Анонимен

преди 4 години

А защо е го попитаха дали ще подава оставка

26

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще ни кажат, че бройката която се заразяват е пренебрежително малка, и че няма нужда да ни тестват!!!! Което си е самата истина реално! Иначе ще има меетежии!!!

25

БАНко

преди 4 години

И ПАК НИЩО ЗА ......ЛЕКУВАНЕ С ФУРМИ , ОТКРИТИЕ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ !!!

24

Анонимен

преди 4 години

На 1 Април имаме 392 активни случая. От тогава до днес имаме приключени още 275 случая - 52 с летален изход и 223 излекувани. Да кажат какво се случва с останалите 117 човека след 28 дена лекуване?

23

До ммм

преди 4 години

12 обявени вчера вечерта и още 38 след това, общо 50 тази сутрин за вчерашния ден.

22

КЪМ БАБАИТИТЕ

преди 4 години

Мутафчийски не ви е кварталният съсед, който може да обидите, напсувате и нахокате както намерите за добре, без последствия. Такива ще има.

21

Анонимен

преди 4 години

До Книжарят на Гинес 1Ако нямаше информация-ще опищите света, криесе информация и пр. Сега пък брифингите ви били мнного.

20

Ммм

преди 4 години

Тоя пак лъже!Вчера 1399 случая за Бг, справка международен сайт,worldometer.Днес 1437, няма как новите да са 50, зорлем ни кара да го обиждаме!

19

Анонимен

преди 4 години

За броя на заразените расте, а броя на направените тестове от 25 дена стои на 27 000????Кога лъжаат!???

18

рублофилия

преди 4 години

Тая година броят на учатващите в Копринка прайд ромеи-русофили се очертава да е значително по-малък.