14

SS

преди 4 години

До 19.Да си призная и моята никога не съм я бил.Но си признавам,че съм я заплашвал ,че ще яде бой ако направи нещо което съм и казвал да не го прави.Това за което и свалям шапка,че винаги се е подчинявала.Това което и досега не може да проумее е защо бг жените имат по три гардероба дрехи които са обличали по веднъж два пъти но продължават да купуват още.Или защо си правят татуировки?

13

Всички бели жени

преди 4 години

Се чувстват застрашени от азиатките, не знам защо. От *** не им пука, но ако жената е азиатка, вдигат олелия. Според мен, домашното насилие се предизвиква предимно от жената. Тя го прави с думи и си мисли, че мъжът и няма да и посегне, а па тя може да му се репчи. Баща ми никога не е посягал на жена си, а тя никога не се опитваше да го измести като господар в дома ни. Всичко си беше шест. Сега жените се мислят за равни с мъжете и га се бият две горили, те заставят между тях, голям смях.

12

Мама Росо

преди 4 години

До SSЕми стига си губи времете с подобни злобни коментари !!! Как ще знаеш каква жена е българката , като тъпчеш чужда.Снимай се в профил и анфас и си закачи снимките над леглото.

11

Мама Росо

преди 4 години

Дано жените ви да не чете коментарите , че дълго време няма да бъдете обгрижвани подобаващо.Мъжът възпитава една жена , обогатява мирогледа и , вярва в нея!!!Жалко ,че сте срещали само такива елементи в живота си.......каквото почукало такова се обадило !!!Бългаския мъж е номер едно , интелигентен,работен,мил,възпитан,не пие,не пуши,не се дрогира ,не е бройкаджия....ИДЕАЛ

10

Мама Росо

преди 4 години

До 12 и 13Вас мъж ли ви е раждал или сте някакъв специфичен плод на еволюцията без женско участие.Всички жени са ...такива , без майките ви ,но да не забравяме ,че и те са жени или как ???Плюете срещу вятъра !!!!!

9

Фондацията

преди 4 години

Дайте ни два милиарда, и ще спрем насилието! Ако не стигнат-ще давате още!

8

Еврейска измет

преди 4 години

Да

7

Анонимен

преди 4 години

До колко това е свързано с алкохол или дрога,а не с лично пространство? За какво лично пространство става въпрос,като обикновенно всеки е забил нос в телефона или лаптопа си,а там пространство-мноого.

6

Анонимен

преди 4 години

Сега вече ще приемат Истанбулската конвенция. НПО-тата ще оправдаят милионите които им дадоха Норвежците. Сега ще изкарат че във всички семейства има насилие въпреки че такова няма. Напротив раждаемоста се увеличава щото отпочинали хора правят се, кс. В нашия квартал бременните се роят като гъби след дъжд. Но това нито една Мисирка няма да го отрази защото те пишат само за сеяндурските управници. Кой е видял Мисирка в някой квартал в София да се поинтересува за живота на обикновените хора.

5

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски трябва да се чувства отговорен.

4

Анонимен

преди 4 години

Къде да подам сигнал за психологическо насилие? Моят не ми купува всичко, което поискам, и с това наранява чувствителната ми психика!

3

Мунчо

преди 4 години

Щом "фондация" се е заела- ВСИЧКО Е ЯСНО!

2

Анонимен

преди 4 години

По колко пъти ще правите реклама на лесбийките от Анимус и Пулс?

1

909

преди 4 години

Събаряйте извънредното положение вече. Излишно е към момента. Ситуацията е под контрол така или иначе. То за това родителите искат да изпъдят децата си обратно в класните стаи.