9

бахти

преди 4 години

Какво сеиказа, че трябва да съм фирма, че да взема пари. ако не съм фирма , тогава не съм човек и мога да умирам от глад. Пълна простотия е тази държава

8

Анонимен

преди 4 години

В същност няма да им умре далавеата - напротив. Фирмите консултанти са тясно свързани с органите, които "проверяват" т.е. всичките са гробави калинки на които им замириса на лесна печалба.. за тва напъват толкова с теа еврофондове.

7

Зозо

преди 4 години

Хахахахааааа, мярката 60/40 са се възползвали БФС, Лудогорец, Литекс и др. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Е те са баш бизнеса :)))))))))))))))))))))

6

ДО 4

преди 4 години

Какъв Белослав , Селски Райони и тем подобни фалшиви Фирми без данъчен принос . Парите са за Големите Фирми на Домувчиев , Лиана и брат и , ДПС и ГЕРБ . Къде си тръгнал бос през тръни .

5

Ха-ха

преди 4 години

"Консултантите" всъщност са посредници на процент и на сериозните фирми изобщо не са необходими. Бая ще им умре далаверата :)

4

Area 51

преди 4 години

А факта,че фирми от селските райони не могат да кандидатстват ? Тоест фирми регистрирани във Варна могат,но фирми от Белослав,Суворово,Провадия,Девня примерно не могат?

3

Анонимен

преди 4 години

"Българската асоциация на консултантите по европейски програми " ! А стига бе ! А *** и такава асоциация ли има ! Е га ти ударното "усвояване " на евросредства и не само ! Цялата система е за разстрел

2

За 80 процента

преди 4 години

Помощ за бутика на МИС БИКИНИ ще има ли?

1

Зозо

преди 4 години

Нищо няма да стане и от тази "програма" 100%