155

Анонимен

преди 4 години

За Дания само да кажа, че с обърнали кривата и то яка, ама ви представят по грешен начин данните. 180 000 теста, заразените са 9000, но 6120 с вече считани за здрави, като в моемт а в болница са само 270 души, от който 60 са на репиратор и други 50 да в интензивното. Това с най-ниските бройки от 23-ти март насам. Да, броят на заразените "расте" защото да поставят вече по 5000 теста на ден и установяват, че 92% от заразнеит не са имали симптоми или са имали много длан такива.

154

Анонимен

преди 4 години

Колко са в РУСИЯ? САМО ГОСПОД ЗНАЕ КОЛКО ПРИБРАЛ! Руснаци-безсмъртни. Мъчно ми е и за тях и за бедните китайци.

153

Анонимен

преди 4 години

В русия станаха 100 000 и растът ли растът ...

152

Sata NATO

преди 4 години

Не вярвам да има шведски генерал, който вчера говори едно, днеска друго и като го питат защо, той да каже "Ми той американският вицепрезидент така каза, не чухте ли?". Не вярвам и шведският Главен прокурор да нарича свободата на словото "мародерство" и да твърди, че е Божи наместник на Земята.

151

Анонимен

преди 4 години

Абсурд е някой да прави нещо различно и да поставя под съмнение успешния Брюксело- немски подход към живота и всичко друго.

150

Анонимен

преди 4 години

Суверенна държава има право да определя мерките в собствените си граници. Защо всички са се втренчили в Швеция? Защото им е жал за "нещастните" шведи или защото трудно понасят демократичният избор на собствен подход? Нали ЕС не е СССР?

149

Анонимен

преди 4 години

Справя се естествено. Само *** получава оргазъм като види, че има болни там и в Беларус. Само дето са доста по-малко от тези в редица държави, които взаимстваха "адекватни" мерки от Тиквич

148

Анонимен

преди 4 години

Кой прочете цялата тази пръдня докрай?Пълни глупости.

147

lol

преди 4 години

Имам чувството че цялата банда на славчо тука драска ама по цял ден и сакън някой да ги обиди... какво иска дългия да се зарази ли та той е в рисковата група горкия

146

Hoho-Boho

преди 4 години

Анонимен, ... вирусът си съществува.Вместо дидактиката от постовете ти, посочи някакво решение!ИЗБЕРИ:1. Да се гръмнем2. Да не ти обръщаме внимание3. Да се прегърнем утре /това го чух от една реклама/ - не ме кефи4. да не излизаме, докато има вирус

145

До Тъпомер 151

преди 4 години

Ама ти наистина си достоен за ника си, става въпрос за доказано умрели от коронавирус, а не от обикновените причини, при това броят само които са починали в болница и с направен тест ! Ти на кой свят живееш, телевизия гледаш ли с претъпканите болници и морги, или просто си решил, каквото и да става, да си плямпаш тука глупостите ?!! Имай уважение поне към хората, които в хаоса дори не знаеха къде са погребани близките им ! Айде на май на тати, дървар !

144

Тъпомер

преди 4 години

166,не знам до кого пишеш,ако е до мен може и да съм по голям от теб,всеки си има мнение,не знам за кви измерения става въпрос,но съм сигурен че става въпрос за ефекта на доминото който и теб не е подминал.

143

Анонимен

преди 4 години

Когато пораснеш, ако, и стигнеш до ниво да отговаряш точно за тези неща, ще разбереш. Сега може, в качеството на диванен експерт, да имаш каквото си харесваш мнения. Пак прочети какво съм написал, и се опитай да проумееш що съм имал в предвид.Няма държава която да не е противостояла на разпространението на вируса. Останалото са нюанси, които не променят Факта, че времето е с нови измерения по отношение на организираното човешко общество, модерно наричано държави.

142

Хм

преди 4 години

Швеция така е преценила, така е направила. Решила е да не затваря кафенета и ресторанти и готово, Норвегия пък е решила по друг начин. Това ли е драмата? Аз тук не знам да са затваряли фирми и компании, освен фитнеси, молове и ресторанти. Какъв е проблема? Има държави, къде по-големи, които също няма рестрикции. Има отлични примери като Виетнам с нито един починал и 100 милиона население. Япония и Южна Корея също. Може би тяхното население просто следва правилата, а не се прави на смело.

141

Hoho-Boho

преди 4 години

Lan, написах много глупости. Много малко от тях се появиха в коментариите поради някакви компютърни причини /слава богу/.Изчезвам.

140

Тъпомер

преди 4 години

161,за кви мерки и срещу какво,за вятърните мелници на Дон Кихот ли.

139

Hoho-Boho

преди 4 години

Lan, благодаря!Май не съм ненормален. И ти възприемаш нещата като мене....да де, ама ако ти си ненормална - аз какъв съм, ако мислим еднакво...ще се моля за тебе ...повтаряй си ...аз съм нормална, аз съм нормална ...и т.н.-бъди здрава!

138

Анонимен

преди 4 години

Въобще как си го представяте това което обяснявате. Няма мерки, няма нищо. Върви мълва за вируса. Разболява се колега. Приемат го в инфекциозно, на командно дишане. Мерки няма. След 20 дена някой починал, мълвата върви. Пускат се отпуски, щото живота е по важен. В един момент просто не отиваш на работа, а например работиш в енергетика. Стига се до там да няма ток, от там даже ми е бедна фантазията. Организираното общество не може да допусне да не работи по протокол за контрол на такива инфекции

137

Тия па

преди 4 години

Като не вярвате в конспираций значи не вярвате и в съществуването на България. Тя тази държава съществува след като едни хора са се събрали и са решили конспиративно да си създадат държава. Или вие си мислете, че случайно стават тези неща, а? Късмет? Падат от небето? Аз ако съм милиардер и аз ще мисля конспираций срещу овце като вас.

136

Тъпомер

преди 4 години

Hoho-boho,защо и аз нямам отговор,може би правят преброяване на зомбираните,или може би масова психоза,ефекта на доминото.