40

Даскал Пандо

преди 4 години

Едно хубаво нещо направихте като спряхте децата от училище !!! Не го погубвайте! Нека си останат у дома !!!

39

Анонимен

преди 4 години

Ще се пазят ли децата или ще се спазват, а Веселинке?

38

Анонимен

преди 4 години

Епидемията от коронавируса има две фази - през първта заразата пълзи бавно, но когато обхване достъчно хора избухва като взрив и поразява, и помита като в Италия и Испания, където смъртността надмина 12 %. В България това не се случва именно поради взетите мерки и карантината. Чудно, че някои форумни "капацитети" не могат да разберат този *** факт. Ковид бил обиконевено грипче. Най-големите професори в света казаха, че коронавирусът е поне десет пъти по-опасен от грипа, форумни философи

37

Анонимен

преди 4 години

До 37 Малките деца учат под формата на игра. И всичките чаткат електронните игри. Най-малкото трябва да дадат на родителите право сами да изберат - да си пратят децата на училище или да ги оставят да учат вкъщи онлайн. То и без това до края на учебната година остават месец-два. От съветите на кухорапонести философи с незавършено СПТУ не се нуждаем. Едно че ти липсват първите седем години, но си си останал все така инфантилен. Не искам в Бг да става като в Италия, плюс това през октомври вече ще има ваксина

36

Анонимен

преди 4 години

"Последно - страшен ли е вирусът или не е?" Представи си най-страшния вирус - още по-страшен.Хващат(с тестове) 2 от 10 случая, от хванатите 90% го минават без симптоми,10% със симптоми и от тия със симптомите 10-30% имат усложнения.От тия с усложненията (и поради множесво съпътстващи заболявания) 10-20% могат да починат. Абе 0,5% са пътници-страшна работа.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен38Не подценявай децата- не се взирай в правописните грешки! Все-пак Платон е казал:" Младото поколение не уважава възрастните, за тях няма Богове и традиции..."и Цар Соломон го е допълнил- " Нищо ново под Слънцето!". Аз, за разлика от много други, вярвам в новото поколение, колкото и да ни се струва, че нещата не са такива, каквито искаме.

34

Анонимен

преди 4 години

Децата реално не учат оМлайн. Родителите висят до тях и помагат. И като пратим родителите да правят БВП, какво ще мрънкат от министерството? Срив в резултатите.

33

Анонимен

преди 4 години

"И тогава какъв ви е проблемът?"Проблемът е че НЕ работи така. Колкото и да те убеждават в противното. Българското образование копае дъното от десет години, а с това дистанционно обучение - просто можем да го закрием. Справка: брой грешките в десет произволни статии в този сайт... А сега си представи поколението на дистанционно обучение какво ще бъде...

32

Анонимен

преди 4 години

1-3ти клас деца как учат по скайп бе катерици миризливи.Бъдете сигурни ,че няма как да опазите нито вас , нито нито децата си ,а ще трябва да го преболедувате вируса.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен31"И тогава какъв ви е проблемът?"- Много ясно- не си понасят 4отрочетата" у дома:))

30

до 32

преди 4 години

Много е опасно даже! Ограмотете се малко де. Сега поне имате време да се ровите и да четете.

29

Анонимен

преди 4 години

До РодителИмате нужда от малко дистанционно обучение. Правопис и правоговор.

28

Анонимен

преди 4 години

Във Франция се предвижда училищата да се отворят през септември месец. Дано и в България така да стане, защото сега това отваряне на училищата най-вероятно ще доведе до ново развихряне на епидемията. Дистанционно обучение - това е модернотo.По скайпа един учител може да се свързва с всичките си ученици и да ги препитва. Домашни и контролни учителят може да получава по електронната поща като прикачени файлове. И тогава какъв ви е проблемът?

27

Анонимен

преди 4 години

Като искате и 10 години мишкувайте и се самоизолирайте крадливи герберунгели .Само вие ще оцелеете да знаете.Пък случайно някой, ако се затрие -света ще свърши сигурно,ама няма да може да си изхарчи "прдобитото".Шефа ви за да не му лъсне голия *** ,ви набута в дупките ,че и му вярвате.

26

Генерала

преди 4 години

Да не се връщат! Да се въведе военно положение, с продължителност минимум 2 месеца! Иначе здравната система няма да издържи.

25

Светозар

преди 4 години

Прав е този директор. Дори и да се разредят чиновете, в междучасията какво става ? А в тоалетните ? А на двора ? Ами учителите и обслужващия персонал ? Какъв е тоя зор, учениците да се върнат във физическите училища на всяка цена, каквото и да става ? Който ученик ще учи, ще учи и онлайн , и на живо. Който няма да учи и в двата случая няма да учи.

24

Анонимен

преди 4 години

В момента няма учители и ученици и край .Няма какво да се лъжем.....

23

Анонимен

преди 4 години

Докато не заявят нашите, че можем да ходим без маски навън, както и да живеем спокойто, аз дете на училище не пускам.Последно - страшен ли е вирусът или не е?Понеже не може да е и двете, според както ни изнася

22

Анонимен

преди 4 години

До ДанъкоплатецаТолкова процента отчитат, че са обхванати.. А дали учат както трябва ... само вкъщи се вижда.

21

Анонимен

преди 4 години

До ДанъкоплатецаУчилището отдавна не е място за образование....това е място, където децата са под наблюдение, докато родителите им дават всичките си силички за просперитета на БИЗНЕСА!